L

Teğmen
24 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
8 yıl
Yeni oyun önerisi
Hangi türde olduğu fark etmez online güzel oyun önerebilir misiniz? Lol oynamaktan sıkıldım artık.
L
8 yıl
TR gold-plat elo adc alanlar hep script
3-4 aylık aradan sonra 2-3 haftadır gözlemlediğim şey. Hem kendi takımıma hem karşı takımda farketmiyor vayne-ezreal-cait gibi şampiyonlarda acayip belli ediyorlar script olduğunu söyleyince de hemen ağla xd smurf hesap gibi palavralar sıkıyorlar. Sadece adc değil yasuo zed gibi versuslarda güçlü olan şampiyonlarda da aynı şekilde sıklıkla görüyorum bu herifler banlanmıyor mu? Hilesiz oyun diye başladık zamanında bu gidişle knighttan bir farkı kalmayacak.
L
8 yıl
Photoshop cs6 print ayarları nasıl olmalı?
Çözünürlük ayarı genişliği yüksekliği cmyk falan nasıl yapmalıyım? Birde renk ayarlaması var sanırım %1 olanı falan 0 yapılması olayı.
L
8 yıl
2. Çarım da perma yolunda
Gerekirse 222.çarım küfürden ban yesin yine devam edecem küfretmeye o rapor olarak gönderdiğiniz her mailede küfür edip geri yollacam adam olacaksın riot burası tr eski düzen geri gelecek.
L
8 yıl
Dombôldog
Meksiko spikerino bi harikarino
L
8 yıl
Çok lol oynuyorum diye annem modemi sakladı.
Dün abimle kavga ettikten sonra hesap ban yedi bende yeni hesap açtım xp boost ip boost alıp 30 level yedek hesap kasıyordum seri şekilde 5-6 saat kastıktan sonra babam işten geldi ne lan bu sabah evden çıkıyorum bilgisayarın altındasın geliyorum bilgisayarın altındasın dedi aldı modemi söktü anneme verdi saklaması için evinde her yerini aradım ama bulamadım telefonun internetinden bağlanıyorum ama onunda kotası az napacam beyler yardım edin.
L
8 yıl
Lol yüzünden abimle kavga ettik
Silvera çıkmama 1 maç kalmış geldi dikildi başıma kalk ben oturcam dedim 1 maç daha atayım kalkcam silver olcam dedim o da küfür etti sabahtan beri oynuyon dedi oyunda pick ekranında çıksam seridem düşecem tamam yarım saate kalkcam dedim ne yarım saati hemen kalkıyosun dedi su içip gelene kadar kalkmış ol dedi yav he he dedim bende fareyi alıp kafama fırlattı kaşım patladı birde seriden düştüm birde report etmişler 3 gün ban yedim şimdi bilgisayarda abim oturuyo mutfaktan ekmek bıçağını aldım napiyim beyler elim ayağım titriyo.
L
8 yıl
Dün gece oynarken babam fişi çekti
Daha oyun yüklenirken salona geldi saat 1.30 civarıydı fişi çekti git yat aşşa dedi afk kaldım hesap ban yemedi ama seriden düştüm babamdan nasıl intikam alabilirim?
L
9 yıl
Yüzyılın tespiti
L
9 yıl
Diana niye oynanmıyo yaw
Her maç oynanan banlanan şampuanın yüzüne bakan yok WC de
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.