Y

Çavuş
21 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
Okuduğum kitapları saklamıyorum. İyi mi yapıyorum kötü mü?
Düzenli olarak kitap okuyan biriyim. Okumadığım tek bir gün bile yok. Fakat şöyle bir şey var. Okuyup bitirdiğim kitapları kütüphanemde/evimde tutmuyorum. Bu yüzden epey kitap bitirdim ama kütüphana oluşturamadım çünkü evimde saklamak yerine, insanlar faydalansın istedim.

Mesela arkadaşlarıma verdim, oturduğum kafede bıraktım, trende/otobüste bıraktım vesayre. Hani ben faydalandım, başkaları da faydalansın istedim. Acaba iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemedim. Bir yandan üzülüyorum o kadar para verip kütüphane oluşturamadım, süper kitaplarım gitti diye; bir yandan da seviniyorum o kadar kitabın o kadar insana da belki faydası olur diye.

Lütfen yardım edin. Doğru mu yapıyorum, yanlış mı?
Y
8 yıl
YOUTUBE\u0027da video yayınlamak
Vlog yayınlamaya karar verdim. Tamamen özgün içerik olacak ve konular şimdiden hazır. Peki böyle durumda bunun maddi getirisi olur mu?

Mesela kanalım bir yılda 50 bin aboneye ulaştı, bunun getirisi olur mu?
Y
8 yıl
Aile danışmanları ne kadar kazanır?
Aile Danışmanlığı yapmak aylık ortalama ne kadar kazandırır? Bunu şunun için soruyorum: Sosyoloji mezunuyum, ilgi alanımı "aile" oluşturuyor ve Aile Danışmanlığı ve Eğitimi üzerine Yüksek Lisans yapmayı istiyorum. Dolayısıyla mesleğim de Aile Danışmanı üzerine olacak. Eğer getirisi olmayıp aç kalacaksam şimdiden başka bir alana yöneleceğim. Görüşünüz nedir?
Y
8 yıl
Mayıs 2016 itibariyle ONENOTE mi EVERNOTE mi kullanmalıyım?
Aktif bir şekilde ONENOTE veya EVERNOTE kullanmalıyım şu andan itibaren. Fakat hangisini kullanmam gerektiğine dair hiçbir bilgim yok. Kimi onu derken kimi diğerini diyor. Google'daki aramaları bir kenara bırakırsak, Mayıs 2016 tarihi itibariyle hangisini NİÇİN kullanmak daha avantajlıdır?

Not: Google Keep demeyin lütfen. Bunu basit not alırken kullanmaktayım zaten.
Y
8 yıl
Yüksek Lisans ile ilgili 4 soru
AÖF SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ MEZUNU

Diploma Notu: 2.80
Ales: 80
YDS İngilizce: 65

Bu puanlarla;

1. Devlet üniversitesinde Yüksek Lisans yapma şansım nedir?
2. Bu puanlarla özel üniversitelerde Yüksek Lisans yapma şansım nedir?
3. AÖF mezunu olmuş olmam ve referansım olmaması devlette Yüksek Lisans yapmama engel midir, özelde şansım daha mı fazladır?
4. Tezsiz Yüksek Lisans yaptıktan sonra şayet istediğim takdirde tez yazıp ve ALES'te 70 alırsam Doktora yapabilir miyim? Yani tezsiz bitirdikten sonra tez yazabilir miyim?

Cevaplarınıza ihtiyacım var, lütfen esirgemeyiniz.
Y
8 yıl
YDS İSPANYOLCA
Merhaba,

Önümüzdeki Mart 27'de YDS İSPANYOLCA sınavına gireceğim fakat piyasa YDS İSPANYOLCA sınavına hazırlık açısından kaynak yok sanırım. Sizin bildiğiniz kaynak var mı?
Y
8 yıl
Saçım için ne gerekiyor?
Merhaba,

Saçım çok kuru. Şampuanla yıkayıp sonrasında fön çeksem de daha sonra kupkuru kalıyor ve şekli de kaybolup gidiyor. Saçım biraz uzun; vax/jole gibi şeyler sürmek istemiyorum. Bunun yerine ıslak/nemli görünmesi için saç kremi vesayre öneriniz var mı?
Y
9 yıl
Çantamda NUNCHAKU taşıyabilir miyim?
Merhaba,

2004'ün son çeyreğinden itibaren aktif olarak Nunchaku kullanıcısıyım.

Yeterince iyi kullanmaktayım. Savunma ve atak bilgim fazlasıyla var. Şimdi tüm iyi niyetlerimle soruyorum: Dışarıda, çantamda taşıyabilir miyim?

Ergen değilim, yeterince de olgun biriyim. Kavgayla hayatta işim olmaz. Ama malum ki toplumda her an neyle karşılaşacağımız hiç belli olmuyor.

Hiç olmadık yere sakat bırakılanlar, öldürülenler var. Hatta kendimizi savunsak biz suçlu oluyoruz karşı tarafı bertaraf ettiğimiz için. Dayak yesek hastanelik oluyoruz. Böyle bir zamandayız işte.

Yine de çantamda taşısam bir mazuru var mı?
Y
9 yıl
WRC yarışlarındaki vites türü? (ACİL)
WRC yarışları manuel vitesli mi oluyor yoksa otomatik vitesli mi oluyor?
Y
9 yıl
E5 ve E7 - GÜNCELLEME
Android 5.*.* güncellemesi gelecek mi E5 ve E7'ye?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.