R

Binbaşı
17 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
6 yıl
Sistem için ram yükseltmesi
Merhaba arkadaşlar uzun süre sonra tekrar forumdayım :)
Bir sıkıntım var. Sistemim imzadaki gibi değişen tek şey psu oldu yandığı için. 8gb olan rami 16 ya yükseltmek istiyorum ama piyasaya tekrar göz attığımda malum her şeyin fiyatı uçmuş. Sorularım şunlar;
1) Elimdeki ram kingston hyperx fury 8gb 1600 mhz ama cl değerini hatırlamıyorum, nasıl öğrenirim?
2) Yanına ikincil olarak ekleyeceğim ram illa birebir aynısı mı olmalı yoksa gb,cl ya da mhz değeri farklı olabilir mi, olursa hangisi farklı olabilir?
3) Bu soruların cevapları ışığında bu sisteme en uygun rami nasıl ve nerden en uygun şekilde alabilirim?

Şimdiden teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar.

edit;Bi ihtimal eğer iyi ise butcemı zorlayıp şu ramden alabilirim kendi 8gblık ramımı emeklıye ayırıp.
R
7 yıl
Sistemin en hafif grafik yükünde reset atıyor
Merhaba,sistem imzadaki gibi 1 yıl oldu toplayalı. Bir süredir genelde oyunlarda bazen de youtube vs sitelerde kendini yeniden baslatmaya basladı pc. Oyuna girdikten 5 dk sonra kapanıp tekrar açılıyordu. Formatla temiz kurulum denedim(win8.1 embedded industry pro) sonuc hala aynı. Denemek icin Raise of the Tomb Raider ı yükledim ama oyun açılır açılmaz kapattı kendini. Sıcaklık değerlerim normal. Oyun ve işletim sistemi orjinal. Pcde sahte program bile yok. Sorun acaba psu dan mıdır yoksa ekran kartı ile ilgili bir durum olabilir mi?
R
7 yıl
Sistem oyun oynarken reset atıyor.
Merhaba arkadaşlar,geçen sene imzadaki sistemi toplamıştım son bir kaç güne kadar da bir sıkıntım yoktu. Derslerden dolayı uzun süredir oyun oynamıyordum ve geçen gün gta 5 e girdiğimde 30dk civarı oynadıktan sonra pc kapanıp açıldı. Aynı şekilde bir kere daha denedim;ardından Rise of the tomb raider açıp 5 dk sonra pc nin kendine reset atttığını gördüm. Sıcaklık değerleri ekran kartı 63 işlemci ise 55-65 derece civarındaydı. Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir?
R
8 yıl
Youtube\u0027a başlamak için f/p kamera önerisi
Merhabalar yakın zamanda youtube da video çekmeye başlayacağım. Hem vlog tarzı hem de sabit çekimlerde kaliteli ama pahalı olmayan kamera arıyıyorum. Yanına ileride rode videomic tarzı bir mikrofon alacağım o yüzden ikisini bir arada da kullanabilmem gerekiyor ya da eğer mikrofondan ses alma için başka çözümünüz varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler.
R
8 yıl
ODTÜ KKK Düşünenler
Düşünen ve aklında sorular olan varsa yardımcı olabilirim.
R
8 yıl
Oyun oynamazken bile ekranda yırtılma oluyor.
Merhaba arkadaşlar,sistem imzadaki gibi. 2 aydır bilgisayarımı kullanmıyordum üniversitede yurtta kaldığım için masaüstü evde kaldı. Bugün gelip açtığımda ekranda oyun oynarken ve hatta menüde gezerken bile yırtılmalar olduğunu farkettim. Monitör ayarlarını vs sıfırladım takıp çıkardım (vı dan bağlı) sorun sizce nedir çözümü nedir? Teşekkürler.
R
8 yıl
Bon Jovi,Dep Leppard,Guns and Roses ürünleri...
Bu müzik gruplarının ceket-tişört gibi ürünlerini satan yer var mıdır istanbulda ?
R
8 yıl
Monitör Sorunsalı--Acil Öneri
Arkdaşlar bir kaç gün içerisinde bir monitör alacağım sistemde şuan idare bile etmeyen çok kötü bir monitör var. 500-600 lira civarında bütçem var.

Şu monitör güzele benziyor 1ms olması iyi ancak siyahtan beyaza mı griden griye mi olduğu vs yazmıyor. Vatanda bu tip özellikler yazmıyor elden almam gerektiği için de kafam karışıyor. Ayrıca display port olmasını istiyorum ama çoğunda yok. Hangi bağlantı türünü kullanmalıyım? Display port 1080p 60hz de avantaj sağlar mı ? (netlik,akıcılık vs).

Şimdiden teşekkürler...
R
8 yıl
PC Kasası için akü
Bir şey merak ediyorum,şuan kullandığım kasaya elektirik yokken de çalışabilmesi için güç kaynağı-akü gibi bir şey alabilir miyim var mıdır böyle bir şey?
R
8 yıl
Kasa kablo sorunu
Arkadaşlar sistemi 4 ay kadar önce topladım ancak aklıma şimdi geldi;ben ilk sistemim olduğu için acemilikten kabloları arka tarafa geçirmemişim ön tarafta hepsi kendimce önde düzenlemeye çalıştım. Düşündüm çok düzensiz durmasa da hava akışı için olumsuzluk yaratabilir diye. Şimdi bunları arkadan geçirmek istesem bir sürü iş becerebileceğimden de pek emin değilim ne yapmamı önerirsiniz bilen birini bulup mu yaptırsam yoksa kalsa çok sorun olur mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.