G

Çavuş
11 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
110 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
geçen ay
Tavsiye
İyi günler! Bir tane 18000 btu bir tane 12000 BTU klima ihtiyacım var ve marka model olarak karar veremiyorum. Malum fiyatlarda çok uçuk. Uygun yollu sorun çıkarmayacak hangi marka model önerirsiniz.
G
10 yıl
Opel Meriva 2005 benzinli Buji çift tırnak mı tek tırnak mı?
2005 model opel meriva benzinli aracım için internet üzerinden filtre ve buji siparişi verdim. Gelen bujiler çift tırnaklı aracın üzerinden çıkanlarda tek tırnaklı. Aldığım yer orjinalinin çift tırnaklı olduğunu söylüyor. Üzerinden tek tırnaklı çıkınca da biraz kafam karıştı. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Ona göre taktıracağım.
G
10 yıl
OPEL MERİVA KULLANICILARI LÜTFEN YARDIM???
İyi günler arkadaşlar. Bende de 2005 model opel meriva enjoy var. Tecrübesi olan arkadaşlara araçla ilgili bir kaç sorum olacak. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. 1-Şu direksiyon tıkırtı sorununu halledebilen var mı? Varsa neler yaptırdınız? 2- Aracın şoför tarafı paspasın altına yağmurlu havalarda ve aracı yıkadığımda su giriyor, problem ne olabilir? Benim araç sanki biraz fazla yakıyor. Tüplü uzun yolda 25 kuruş civarı. Acaba normal mi? 3- Araç için lastik alacağım hangi marka önerirsiniz?
G
10 yıl
Nasıl Montaj Yapmalıyım?
İyi günler arkadaşlar. Öncelikle vereceğiniz cevaplar için baştan teşekkür etmek istiyorum. Opel meriva aracım için krom cam çıtası, arka bagaj çıtası ve kapı eşiği çıtası satın aldım ve bunları kendim monte etmek istiyorum. Acaba hangi yöntemleri kullanmalıyım? Sorunsuz ve uzun süreli kullanım için ne tür yapıştırıcılar kullanmalıyım? (silikon, yapıştırıcı vb.)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.