T

Teğmen
08 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
Sürekli Ping Yükselmesi
merhaba arkadaşlar,

ttnet vdsl bağlantısını asus n14 usb adaptör ile bir yıldan fazladır kullanıyorum. modem başka odada olduğu için ethernet ile bağlanamıyorum malesef. bu zamana kadar hiç bir sorunum yoktu. 5 gün öncesine kadar. oyunlarda sürekli ping pig yapıp normale dönüyor. bir türlü çözüm bulamadım. wlan optimizer denedim sonuç değişmedi. sorunun bağlantıdan mı yoksa usb adaptörden mi olduğunu tespit edemedim. aşağıdaki resimde de gördüğünü gibi bağlantım sürekli bu şekilde. oyunlardan hiç zevk alamıyorum artık acil bu sorundan kurtulmam gerek.

sorunun çözümü hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
T
8 yıl
5.1 Orta hoparlörden ses gelmiyor, neden ?
arkadaşlar merhaba,

logitech z506 ses sistemim var. eski anakartımla kullanırken orta hoparlörden müzik dinlerken oyun oynarken yani her durumda ses geliyordu. msi z170 anakarta geçtim. artık orta hoparlör aktif değil gibi. ses kartının yazılımından sınama yaptığımda ses geliyor ama müzikte oyunda falan aktif değil. bu sorunu nasıl çözerim ? ayarlar resimdeki gibi.

< Resime gitmek için tıklayın >
T
8 yıl
silinebilir
silinebilir
T
9 yıl
Samsung Beyaz Eşya Tavsiye ?
merhabalar,

mayıs ayında bekarlığa veda ediyorum. haliyle yeni bir ev yeni eşyalar vs.. Beyaz Eşya olarak hem bütçeye uygun hem de sorunsuz beni götürecek eşyaları almak istiyorum. aşağıda almayı düşündüğüm ürünlerin linki bulunmakta. Bir bakıp tavsiyelerde bulunabilir misiniz ? Kullananlarınız varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ?

Farklı ürünler de tavsiye edebilirsiniz. (4.000 TL bütçe )

Buzdolabı - Samsung RL4323RBAWW A++ 473 Lt NoFrost Buzdolab

Çamaşır Makinesi - SAMSUNG WW80H5270EW 8Kg 1200 Devir Ecobubble Çamaşır Makinesi

Bulaşık Makinesi - Samsung DW60H3010FW A+ 3 Programlı Bulaşık Makinesi
T
10 yıl
Iphone 5 e Virüs Girdi.. Yardım!
arkadaşlar merhaba,

olması zor bir şey oldu. iphone 5 kullanan kız arkadaşım telefonla nette gezinirken dalgınlıkla bir bağlantıya tıklamış ve sonuç.. aşağıdaki resimlerde olduğu gibi... hard reset falan işe yaramadı. nette de pek bir bilgi bulamadım açıkçası.. daha önce başına gelmiş olan veya kurtulmanın yolunu bilen var mıdır?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.