K

Er
07 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
Vakıfbank kart aidatını geri vermiyor
2019 yılında ödenmesi halinde iki yıl boyunca kart aidatı alınmayacağını beyan eden Vakıfbank bu sene ağustos ayında 139.00₺ kart aidatı yansıtmış. Müsteri hizmetleri ile görüşme sonucunda kart aidatını geri vermeyeceklerini beyan ettiler. Geçen yılda verilen sözü hatırlattığımda ise arkadaş sisteme dahil etmemiş olabileceğini söylediler. Tüm bankalar kart aidatını geri yaptırırken Vakıfbank neden yatır mıyor? Bu konuda düzenleme yapılması şart ve aktif olarak kullandığım kredi kartını kapatma kararı aldım.
K
9 yıl
ses sistemi yardıma ihtiyacım var
500 m2 alanda talebelerin kuranı kerim çalışmaları için ses sistemi döşemişler.Ses sistemi köşelerde birer adet olmak üzere 4 adet hoparlör var bunları atak eplison 2 amfi besliyor.Ses sisteminde alttan cızırtı yapıyor.Amfinin toprağı elektrik sisteminden ayrı bağlanmamış.Birde bilgisayarı amfiye projeksiyon makinası ile beraber bağlayınca yuksek seste cızırtı çıkıyor.BUnlar neden olabilir ve çözüm önerilerinizi alabilir miyim. şimdiden teşekkür ederim.
K
9 yıl
verileri nasıl alırım
Gm telefonum yere düştü ve ekranı kırıldı.şuan telefonun ekranı çalışmıyor bu yüzden otg desteğine izin veremiyorum içindeki bilgileri nasıl alırım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.