S

Onbaşı
07 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
İphone 5 ekranda donma gibi bişey oldu
merhabalar iphone 5 kullanıcısıyım bugün telefonum ekran kilidini açmaya çalıştım ama sanki dokunmatik bozukmuş gibi ekranı sağ tarafa çekemiyorum ama assive touch u kullanabiliyorum. aramalar geldiğinde sağ tarafa çekip aramaları cevaplıyorum ama kilidi açamıyorum ekran öyle duruyor boş boş. yardım edin lütfen. üst power tuşu çalışmıyor bozuk. assive touch aktif kullanılır durumda suan.
S
10 yıl
Anfi seçimi yardım
Merhaba arkadaşlar elimde 4 adet jbl kompenant takımı var 165 w 45 rms gücünde. Jameson amp 2960 modeli bir anfi buldum amacım cok yuksek ses değil sadece aracımda mono anfi var hoparlörler teybe baglı ancak bass için ayar yapıldıgından hoparlörlerdende bass geliyor sesi bozuyor amacım sadece hoparlörlerdeki bassı kısmak tiz sesi almak beni tatmin edermi bu konuda ?
S
10 yıl
Anfim ısınıyor yardım
Arkadaşlar anfi sound magus x402 2ohm 500 rms 4 ohm 300 rms veriyor. bass sound magus fy 04 12 500 rms gücünde çift bobin. Sistemci bassı 2ohm olarak bagladı 2 hafta sonra anfi ısınmaya başladı aküyüde bitiriyor bilgisi olan yardım edebilir mi ?
S
10 yıl
8 ohm da 500 RMS alabileceğim bir anfi tavsiyesi
Arkadaşlar elimde SoundMagus x402 500 rms mono cıkışlı anfi mevcuttur, ama 2 ohm'da 500 rms desteklemektedir.
Elimdede çift bobin SoundMagus fy 04 12 var, 500 RMS güçünde ama 2 ohm olarak bağlı bunu 8 ohm'da kullanmak istiyorum sizce daha iyi olurmu olursa hangi anfiyi tercih edersiniz teşekkürler.
S
10 yıl
50 Litre Kabin Ölçüleri SPL SQL yardımm
Öncelikle iyi günler aranızda çok iyi ustalar var biliyorum sizden bi destek bekliyorum. Sound Magus fy 04 12 subwoofer için kabin lazım, elimde 18 mm lik mdf mevcuttur. Spl kabin istiyorum ama ölçüleri bilmiyorum. Spl kabin ölçüsü bulamazsam sql kabin yapıtırıcam ama kabin ölçüleri mevcut değildir. Kabin litre programlarını denedim oradada bulamadım. Megane 2 araçta kullanılacaktır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bass 500 RMS dir.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.