E

Er
06 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
8 yıl
Usbli Kulaklık - Usbsiz kulaklık
Bilgisayarımda Msi x99a godlike gaming anakart var. Anakartın ses kartı (yongadır kesin) 32 bit 192khz ses verebiliyor. Merak ettiğim şey ise 7.1 kulaklıkların çoğunluğu usbli yani dahili ses kartı da var içinde. (Yanlış araştırmadıysam) Anakartımın ses yongasıyla 3.5mm kulaklıklar mı yoksa usbli (ses kartlı) kulaklıklar mı mantıklı? 7.1 ses verebilen ve sağlam mikrofonlu usbsiz kulaklıklar var mı? Yoksa bütün olayı yanlış anlamışım da ve ses kartsız usbli kulaklıklar var mı piyasada?
E
8 yıl
Galaxy Mini Rom Sorunu (brick gibi ama değil)
İlk olarak sorunları ve anlamanıza yardım edecek şeyleri söyleyeyim. Telefonda uzun süredir İtalya için yayınlanan en son resmi Samsung romu vardı. Açılırken galaxy mini yerine galaxy next yazıyordu.Ne olduysa italya romunu kurduktan sonra cyanogen 4.0 romunu kurmaya çalışmamla başladı. Türkiye romunu kullanırken cyanogen sınırsız logo döngüsü sıkıntısı oluyordu ama downloading mod sıkıntısı olmadığı için tekrar stock roma dönebiliyordum. Telefonu recovery moduna alırken galaxy next logosu geliyor ve açılıyor. Oradaki hiçbir işlem telefonun açılmasına yardımcı olmuyor. Telefonu normal açarken galaxy mini logosuyla karşılaşıyorum ve saatlerce bu şekilde kalıyor. Odin, downloading modu yerine ram dump'da iken görüyor. Tabii ram dump'da iken herhangi bir firmware değişimi yapamıyorum. Yüzlerce odin sürümü, yüzlerce samsung pc driver sürümü denedim ama yine nafile. Umuyorum ki telefon tamir dükkanları da bu duruma bir şey yapamayacaktır. Kendimce sadece dahili hafızanın (pcbye lehimli olan) değiştirildiğine sorunun çözüleceğine inanıyorum. Ama bu sorunu yaşayıp da çözebilenler varsa yardımınıza muhtacım. Biliyorum eski telefon ama asıl telefonum değil. Ama bu sorunu kendime bir challenge (meydan okuma) olarak adadım. Olur da bu sorunu çözesem huzura eririm diye düşünüyorum.
E
8 yıl
SSD donma sorunu
Selamlar. 2-3 gün önce teknobiyotikten ssd sipariş ettim, geldi ve windows 10'u kurdum. Fakat bununla beraber bir kaç sorunum da ortaya çıktı. AS SSD Benchmark programıyla ilk testi geçiyor fakat 4k testine geldiğinde görev yöneticisi %100 kulalnıyor olarak gözüküyor fakat hiçbir işlem yapmıyor. Yani dosya yazma hızı ve okuma hızını hiçbir şekilde kullanmıyor sadece %100 kullanılıyor olarak gözüküyor. Bu hem benchmarkın donmasını hem de bir süre sonar bilgisayarımın da donmasına sebep oluyor. Sıkıntı nedir?
< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
Neden gereksiz lag spike yaşıyorum?
Aklıma gelen çoğu ping düşürme yöntemlerini denedim; modem ayarlarını kurcaladım, aygıt yöneticisinden kablosuz adaptör ayarlarını kurcaladım fakat yine de çözemedim. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum..
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.