P

Çavuş
03 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
360339 Gün Cezalı
356711 gün 14 s. 50 dk.
Gönderiler Hakkında
P
10 yıl
J. J. Abrams
Efsane bir yapımcı ve senaryo yazarı.
Ancak eleştirilerim de var.
Dizilerinde birbirine benzer senaryolar dikkati çekiyor. Benzer gizem, doğa üstü olaylar ve maalesef gereğinden fazla uzayan diziler. Dizilerin ilk sezonlarındaki performans sezonlar ilerledikçe düşüyor, izleyici ilgisi bariz düşüyor ve hayal kırıklığı oluyor. Lost'un sonu beklentileri karşılamadı ve ilk sezonlarındaki kıvam ilerledikçe bulunamadı. Fringe için de aynı şeyi düşünüyorum. Ve son örnek de revolution oldu. Dizinin yeni sezonunun çekilmemesine karar verildi, sonlandırıldı.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
10 yıl
sezonun en iyileri
http://www.bilyoner.com/kampanyalar/sezonun-eniyileri-anketi-2014.jspx

ilk 1000 kişiye sürpriz hediyeler varmış
P
10 yıl
genç işsizlik oranları
P
10 yıl
sneijder frikiğinde topun sürati
lig tv verecektir.
tahminleri alalım.

ben açılışı yapayım

170 km/saat
P
10 yıl
Klavyede Dünya Şampiyonu Olduk
Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu ( INTERSTENO) tarafından düzenlenen 2014 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası sonuçlandı.

Türk ekibi, 5 birincilik, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük alarak, takım sıralamasında bu yıl da dünya şampiyonluğunu kazandı.

Ana dil ve çok dilli (16 dil) ayrımıyla 2 yarış türünde ve 4 yaş kategorisinde gerçekleştirilen 8 yarıştaki en iyi 3'er yarışçıya verilen 24 madalyanın 11'ini Türkler aldı.

Şampiyonada; 0-12 yaş kategorisi çok dilli ve ana dil yarışlarında Afyonkarahisar Fatih İlkokulu'ndan Ahmet Yasin Akmeşe, 13-16 yaş kategorisi ana dil yarışında Afyonkarahisar Kurtuluş Ortaokulu'ndan İlyas Pamukçu, 13-16 yaş kategorisi çok dilli yarışta Afyonkarahisar Fatih Ortaokulu'ndan Zehra Taşkale, deneyimliler kategorisi çok dilli yarışta ise Celal Aşkın birinciliği elde etti.

Türk ekibi, geçen yılki şampiyonada da 2 birincilik, 5 ikincilik ve 4 üçüncülükle takım halinde şampiyon olmuştu.

İHA
P
10 yıl
kuponlarım
P
10 yıl
film ve dil dosyasını isimlendirmek ?
dizileri kmplayer'da izliyorum.
ancak ben mi pratik yolu bilmiyorum diye danışmak istedim.
malum alt yazının oynatıcıda çıkması için klasörün içindeki görüntü ve dil dosyasının isminin anı olması gerekiyor. ancak sonradan indirdiğim dil dosyasının adı diğer dosya ile aynı olmuyor ve önce görüntü dosyasının üzerine gidip sağ tıklayıp "yeniden adlandır" tıklıyorum ve adı kopyalayıp dil dosyası üzerine gidip "yeniden adlandır" tıklayıp "yapıştır" tıklıyorum. tabi onlarca, yüzlerce bölüm ve film için bunları tek tek yapmak ölüm.
var mı pratik yolu
P
10 yıl
Forbes\u0027un en değerli 20 kulüp listesinde hangi Türk takımı var ?
P
10 yıl
rtük ve sinema tv kanalları kararı
P
10 yıl
abi bu nasıl pozdur
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.