B

Çavuş
03 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Araç Gaz Yemiyor. YARDIM LAZIM.
Selamın Aleykum
Aracım bmw 1.16i- 2005 model- Yalovada ıkamet edıyorum (dogru duzgun anlayan da yok bmw servısı de yok)

Öncelikle uzun bir yazı olacak. Arabamla gezdim dolaştım evin önüne park yaptım. Aksam üstü tekrar bindim bidaha çalışmadı. Usta getirttim yapamadı . sigorta dedı, beyin dedi, vs vs sanayıye getırın dedi. Ben baska bır usta daha getırttım. bu gelende calıstıramadı arabayı. Sonunda çekıcıyle goturdum Servis gıbı bı yere bmw yede bakıormus. Adamlar beyin de arıza var dediler ateşleme yok dedıler. 3 gun araç orda durdu hala ses yok beyini gonderecegız dıyorlar bir türlü gondermedıler. bende her gun ugruyorum bı gelısme varmı dıye. aracıma bakıyorum arac yatıyor sankı araçla ılgılenılmıyo gıbı bı ızlenım oldu. p.tesı gonderecegız bursaya beyını dedıler. p.tesı oldu gondermedıler. Sinirle gondermeyın kalsın dedım arkadasın arabayla kendım yalovada bulunan bı beyinciye goturdum. Beyini söktü beyine su girdigini soyledi. Tabi sökmeden önce pc ye bagladı degerlere baktı vs hatalara baktı. beyinin içinde bulunan ufak parçalar dan sipariş etmesı gerektıgını soyledı tmm dedim. parçalar geldi taktı beyıncıge monta etti kaynattı ne bıleyım ugrastı bişiler. araç gene çalışmadı. Bana durdu dediki beyindeki hataları ben giderdim. şuan beyinde herhangi bi hata yok dedi. Bobınlerden olabılır Karsan a goturmen lazım aracı dedi. 450 tl aldı bıde benden. O sinirle goturdum karsan a 2saat sonra aracı çalıstırdıklarını soyledıler. Gittim aracı aldım 320 tl de orası hesap cıkardı. 4 buji değiştirmişler. bide ismini bılemedıgım bir parcanın kare kutu seklınde ıcınde teller var. yandıgını, şase yaptıgını soyledıler o parçayı degıstırmısler.

evet esas sorun şimdi başlıyor.. Araca gaza basıyorum DEVİR SAATI yukselıyor.. Ama araç gitmiyorr. arac 20 ye gelınce vites 2 istiyo. 60 km ye cıkartıorum ama motor vıtes 4 de. yuklenıyorum 80 km gecemıyorum. yanı arac gaz yemıyor. Beyinci adam vanus bobınınden dıyor. internete baktım yorumlara maf sensorü diyenler var. Kimiside bobinlerden dıyor.
vanus bobınının ne oldugunu bılmıyorum ama suan benım aracımda devre dısı bırakmıslar. vanus bobınını bagladıklarında araç rolantıde istop ediyor gercekten.

şimdi beyini kurcaladılar bobınlerı kurcaladılar bujilerle oynadılar. kime guveneyım nasıl guveneyım. Sorun gercekten ne acaba bılmıyorum. Ne tür bi ustaya gideyim. beyincimi motormu lpg cimi . lpg den dıyenler bıle var . Araç lpg dede benzindede gazı yemıyor.

Aracım bozulmadan önceki haliyle Araçta değişen belirtileri paylaşmak istiyorum.
-Ara gazı verince hayvan gıbı bagıran motor şimdi kedi eniği gibi ses bile çıkmıyor. devir yukselıyor ama
-Genel anlamda araç baya bi sessizleşmiş. Işıklardan kalkarken bile araç o kadar hantal ki hızlanıp da ilerlerken arkadan hadi dercesıne korna çalıyor millet.
Valla bilemıyorum yardım edin arkadaslar. Anlayan kişiler yardım etsin lütfen.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
2400mhz ram anakarrta 1333 olarak gozukurmu?
2400mhz 8gb (2*4) dual ram aldim.
Anakartim formula-z ama aldigim rami 1333 olarak goruyor. Burda bi ayar mi yapmak gerekir anakartta?
Yada aldigim ramde bi sorunmu var?
Ayni anakart eski ramimi tam goruyor bi sikinti yok. 1600mhz yi tam goruyor. Yardim edin lutfen
B
10 yıl
2400mhz ram anakarrta 1333 olarak gozukurmu?
Arkadaslar 2400mhz ram aldim.
(2*4) 8 gb lik dual. Kingston hyperx marka.
Anakartta 1333 mhz olarak goruyor her iki rami de. Bu normalmidir.
eski ram 1600 mhz idi. Ama onu tam 1600mhz olarak goruyo bi sikinti yok. Bu ram elime ulastiginda kutusu acik vaziyette geldi. Bi ibnwlik olabilirmi sizce?
Yardimlarinizi bekliorum. Ilk kez dual ram aldim. Dual ramlar bu sekildemi bilemiorum
B
10 yıl
anakart islemci ve ram overlock
Anakart formula-z
islemci amd fx 8350 win 7 derece 7.8
Ram 2400mhz 8 gb dual (2*4) kingston hyperx 7.8
ekran karti 256 bit 1gb win7 derecesi 7.7
Sdd hard disk 256 gb win 7 deeece 7.9

Arkadaslar 4.2 ghz ustune cikamiorum. Ayni sistemde kullanan 5 ghz de calisriranlar var.
ram olarak da daha buyuk sikinti. Anakart 1333 goruyo ramleri. 300 bus hizinda calisior. 301 olmuyo. Xmp den anlamiorum. Manuel yukseltince pc acilmior. Ram 2400 degil 2133 de bile calistirabilsem kafi. Ama yok arkadas biryerlerde eksiklik var. YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM KAFAYI YICEM
B
10 yıl
bios+islemci+Ram seytan ucgeni
Arkadaslar oncelikle kesin bilgiye sahip olmayan arkadaslar yorum yapmasin. Kimse de alinmasin forumu geziyorum o kadar cok bilgisizce yanlis bilgi veren arkadaslar var. Simdiden ozur dilerim

anakart =formula z
ialemci =FX 8350 AMD
Ekran karti= 256 bit 1gb
Amma ve lakin almis oldugum ram beni cildirtmak uzere. Kingston 2400mhz dual 2×4 8 gb

anakart rami 2400 degil 2 sinide 1333 olarak goruyor.
bana diceksiniz simdi yarisini gorur. Ama ondan onceku kullandigim ram 1600 mhz anakart bunu tam olarak goruyor. 1600mhz olarak. Sadede gwlince

soru 1 = boyle bi bios ben ilk goruyorum cok karisik yada bana oyle. 4.1 ghz den yukari cikartamiyorum islemciyi. Sorun sogutma sistemu olur demeyin...! Test ettim cunku sogutmadan degil
soru 2 = RAM arizali olabilirmi. Yada dual ramlar daha mi verimsiz. Ilk kez dual alayim dedim. Ki birde aldigim bu ram acilmis halde geldi.
Soru 3 = ayni marka model anakart ve islemciye sahip sahislar 4.8 ghz de calistirdiklarini soyluyorlar. Ben daha 4.2 gecemedim. Bios ayarlarinda gercekten iyi olan arkadaslar var aramizda onlardan yardim bekliyorum tsk ler. Aksi halde ramlari geri yollamayi dusunuyorum. 1 hafta surem var para iadesi icin. 260
tl ye aldim pisman olmadim degil
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.