A

Er
02 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
ÖĞRENCİYE İŞ İMKANI
EVET ARKADAŞLAR BELKİ DE HERKES BU KONUDA SIKINTILI, PART TİME OLARAK GİREBİLECEĞİM BİLDİĞİNİZ İŞ VARMI? GENELLİKLE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE OLMASI DAHA İYİ OLUR ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN ÇOK YORULMAMAKTA İSTİYORUM, BURGER KİNG GİBİ FASTFOODLARI TAVSİYE ETMEYİN ORDAN MENÜ ALIRKEN YORULUYORUZ ÇALIŞMAYI DÜŞÜNEMİYORUM ÖRNEK VERİRSEM:STARBUCKSTA BARİSTA VEYA BERSKHA H&M GİBİ MAĞAZALARDA GÖREVLİ GİBİ OLABİLİR CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
A
9 yıl
NOTEBOOK İÇİN FİYAT
EVET ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA, BİR KONUDA FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM; NOTEBOOKUN ANAKARTI ARIZALANDI YENİDEN YAPTIRMAK YERİNE YENİ PC ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM PC TAM 12 AYLIK YANİ 1 SENELİK ANAKART ARIZALI OLDUĞU İÇİN PCNİN İÇİNDEKİ DİĞER MALZEMELERİ SATMAK İSTİYORUM VEYA PCYİ TAMAMEN SİZCE BU PCYE NE KADAR FİYAT VERİLİR SATIN ALICAK BİR YER BİLİYOR MUSUNUZ? ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER

PC ÖZELLİKLERİ;

8 GB RAM
2 GB AMD RADEON EKRAN KARTI
750 GB HARDDİSK
İNTEL CORE İ5 İŞLEMCİ
ANAKART ARIZALI
A
9 yıl
ANAKART LAZIM -\u003e\u003e\u003e packard bell easynote te69 hw 611tk
ARKADAŞLAR ANAKART LAZIM ANAKART TAMAMEN ÖLÜ DURUMDA SERVİSİNE GÖNDERDİM 0 FİYATI 1500TL OLAN BİLGİSAYARA SADECE ANAKART YAPIMI İÇİN 1780 TL PARA ÇIKARDILAR NOLUR YARDIM EDİN BULABİLECEĞİM VEYA YAPTIRABİLECEĞİM İYİ Bİ YER VARMI?

MODELİ:->>>> packard bell easynote te69 hw 611tk
A
10 yıl
BESYO HAKKINDA
Evet arkadaşlar direk konuya geçiyorum beden eğitimi spor yüksek okulu yani besyo hakkında bir kaç sorum olucak,
1-Mülakatlara girişler ücretli mi?
2-İzmir ege üniversitesinde kurs ücreti veya kurs dekontu istiyor bu kurslara katılmak zorunlu mu?
3-Her üniversite kendi şehrinde yaptığından şehir dışı gelenler için yüklü bi miktar para ödenmiş oluyo bu durumda yine de para istiyolar mı?

Birde ege üniversitesi besyo okuyan ya da bilgisi olan bana ulaşabilirse özelden mesaj atabilir mi beyler acil durum yardımınızı bekliyorum.
A
10 yıl
ÜNİVERSİTE TERCİHİ YARDIM
Evet arkadaşlar öncelikle belirteyim besyo( beden eğitimi spor yüksek okulu ) okumak istiyorum, sadede gelirsekte aklımda izmir ege üniversitesi ve eskişehir anadolu üniversitesi var, şimdi olay şu 18 yıldır istanbulda yaşadığım için büyükşehire alışkınım ne ararsan istanbulda mevcut daha gezmediğim yerler bile var ki gezmeyi seven birisi olduğumuda belirteyim.



İzmir'i düşünüyorum karı kız ortamı fazla diyolar,gece hayatı vsvs hepsini karşılarlar diyolar ve izmir kızları da malum efsanedir:)

Eskişehir izmir'in 2 katı diyolar ama ne deniz var ne de büyük bi yer çok çabuk sıkılırsın diyolar acayip kararsız kaldım varsa fikri olan ya da bilgisi yazarsa sevinirim.
A
10 yıl
LC Waikiki İş imkanları
Evet beyler forumda galiba bi çok konu açılmış bunun için ama hepsi eski tarih hortlatmak istemedim ve yenisini açmayı düşündüm.
İstanbul Avr. yakasında lc waikiki part time olarak çalışabileceğim bi yer biliyor musunuz? bir bilginiz var ise önerilerinizi bekliyorum.
Maaşı+yol+yemek işle ilgili herhangi bir bilginiz varsa yazabilirsiniz de, 1-2 aylığına giricem part time zaten öğrenciyim üniv. hazırlanıyorum buna göre söylerseniz iyi olur şimdiden teşekkürler.

NOT:Bildiğiniz başka mağazalarda olabilir lc waikiki olması şartda değil ama aklımda olan mağaza o.
A
10 yıl
AİLE SEVGİSİ
evet arkadaşlar sınavlar yaklaştıkça stress artıyor bi yandan üniversiteyi kazanıcaz mı, kazanırsak nereye gidicez dertleri başlıyor, ama en önemli veya bana göre öyle, asıl sorumuza geliyorum;

üniversiteyi şehir dışı kazandık ve gidiyoruz 4 yıl aileden ayrı uzak yaşanıcak bu durum bana çok zor geliyor, aileme bağlı veya aile sevgisine önem veren biri olarak onlardan ayrılmayı düşününce ağlıyasım geliyor, peki neden böyle oluyor? ya da çok mu abartıyorum? bu durumda kalanlar veya üniversiteye git alışırsın diyenler varmı? bu konu hakkında bilgisi olan varsa ya da deneyimi aydınlatırsa sevinirim.
A
10 yıl
İŞ İMKANI (İSTANBUL)
17 yaşında öğrenciyim saat 12:00'dan sonra veya 13:00'dan sonra part time çalışabileceğim bi yer var mı?

hep baba eline bakmak istemiyorum, bazı isteklerim oluyor babayada hep al diyemiyorsun sonuçta bi koç oğlu yada sabancı torunu değiliz durumumuz belli onun için şöyle 3-5 atan bi iş bulsam yeter sadece isteklerimi karşılıcak şekilde bir miktar para versin geresi sorun değil, istanbul avrupa yakasında olması gerekiyor bide belirteyim!
A
10 yıl
GİYİM TARZI
Beyler lise mezuniyet balosunda giyebileceğim 2 tür takım tarzı var sizce hangisini tercih etmeliyim?
yani bi blazer tarzı spor giyinim bide suit şık ciddi tasarım var bu ikisi arasından seçim yapmalıyım.
blazerı bilirsiniz jean,gömlek,kravat,ceket ya da standar klasik takım

kendi vücut özelliklerimden bahsediyim belki faydası dokunur;
sporcu olduğumdan omuzlar geniş,göğüs kol felan şişik yani fit vücudum var boyumda 1.80

bide baloda 2 yıldır hoşlandığım ama açılamadığım kızla dans edicem şık olmam lazım yardımınızı bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
KIYAFET SEÇİMİ YARDIM
evet sayın dh üyeleri,

lise bitti yıl sonu balosu yaklaştı,tabiki normal olarak ne giyerim? sorunu da bunla beraber gelmiş durumda.. soruma gelince baloda erkek olarak ben ve arkadaşlarım hep takım elbise giymeyi düşünüyoruz oysa ki çevremdeki insanlar ve ailemdekiler bunun çok abartılı olduğu görüşünde.Daha önceden lise yıl sonu balosunda bulunmuş veya bu tarz şeyleri bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, takım elbise mi yoksa gömlek pantolon devam et hesabı mı? yardımlarınızı bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.