C

Yüzbaşı
01 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
140 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
Askerlik durum belgesi ve öğrencilik
1996 doğumluyum ve Üniversite öğrencisiyim. Part time bir işe başvuru yaptım ve kabul ettiler, istedikleri belgelerden biri askerlik durumu belgesi diğeride öğrenci belgesi. Askerlik durumu belgesini askerlik şubesinden alabilir miyim, verirler mi? ayrıca elimde öğrenci belgesi var yinede askerlik durum belgesini almalı mıyım?
C
9 yıl
Askerlik Durum Belgesi ve Öğrencilik
1996 doğumluyum ve Üniversite öğrencisiyim. Part time bir işe başvuru yaptım ve kabul ettiler, istedikleri belgelerden biride askerlik durumu belgesi. Bu belgeyi askerlik şubesinden alabilir miyim, verirler mi? ayrıca elimde öğrenci belgesi var yinede askerlik durum belgesini almalı mıyım?
C
9 yıl
Win7 uyumlu gamepad win8 de çalışır mı?
Soru başlıkta beyler. Teşekkürler.
C
9 yıl
Messi Beşiktaş\u0027a geliyor
Fikret Orman, "Arena'nın açılışına Barcelona'yı getireceğiz" dedi. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Barcelona ile ön görüşme yaptık" dedi. Barcelona Başkan Yardımcısı Javier Faus, "Bir şey diyemem. O dönem şartlar uygunsa geliriz" diyerek müjdeyi verdi.

Fikret Orman, "Arena'nın açılışına Barcelona'yı getireceğiz" dedi. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Barcelona ile ön görüşme yaptık" dedi. Barcelona Başkan Yardımcısı Javier Faus, "Bir şey diyemem. O dönem şartlar uygunsa geliriz" diyerek müjdeyi verdi.

Beşiktaşlı taraftarlar 'Vodafone Arena'nın bitmesini sabırsızlık bekliyor. Yuvalarına dönmek isteyen taraftarlara Başkan Fikret Orman, önceki günü inanılmaz bir haber verdi. Orman, "Arena'nın açılışını Barcelona ile yapmak istiyoruz. 'Beko' şirketi hem bizim hem de Barcelona'nın sponsoru. Bu bizim için bir avantaj" diyerek müjdeyi verdi. Peki şu an Barcelona ile görüşme oldu mu?
Beşiktaş'ın Basın Sözcüsü Metin Albayrak, İspanol devi Barcelona ile ön görüşme yaptıklarını açıkladı: "Barcelona ile ön bir görüşme yaptık. Sponsorumuz Beko, bu konuda aracılık yapacak. Beko, Barcelona'nın da sponsoru. Görüşmeler devam ediyor. Sezon başı açılış maçını Barcelona ile oynamak istiyoruz. Başka projelerimiz de var. Bir ekip kurduk. Onlar bu konularla ilgileniyor. Vodafone Arena için çok iyi şeyler düşünüyoruz."

ARENA'YI GELDİĞİMDE GÖRMÜŞTÜM

Kartal, Barcelona'yı getirmek istiyor… Peki İspanyol devi bu konu hakkında ne düşünüyor? Geçtiğimiz ay "FCB Escola İstanbul Avea" projesinin sponsorluk anlaşması için İstanbul'a gelen Barcelona Başkan Yardımcı Javier Faus, açıkalamalarda bulundu: "İstanbul'a geldiğimde stadı görmüştüm. Gerçekten çok güzel bir yerde. Güzel bir stat olacak. Maç konusunda bir şey diyemem. Sezon sonu bu konu görüşülür. Eğer şartlar uygunsa geliriz."
Haber Kaynağı: Akşam
C
10 yıl
Saçımı nasıl böyle gösterebilirim?
Kafa yapısı ve saçım bu uzunlukta ve saçımı bu şekilde ıslak göstermek ve şekil vermek istiyorum ne önerirsiniz??



< Resime gitmek için tıklayın >
C
10 yıl
Ünlü bir insan neden fotoğrafını çekip saklar?
Soru başlıkta beyler.
C
10 yıl
Mobilde bakım sonrası hata alan var mı?
C
10 yıl
Vatan Bilgisayardan 5s Almak
Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan 5s almaya karar verdim.Vatan Apple garantisi verdiğini söylüyor ama ben bir şeyi merak ediyorum şimdi ben Antalyadayım ve Üniversıte için istanbulda olucam telefon arıza yapıcak olursa direk Apple Store'a gidebilir miyim?Vatanı önerir misiniz?
C
10 yıl
MEF Üniversitesini yazan var mı?
MEF Üniversitesi %75 ve %50 burslu Makine Mühendisliği ile Bilgisayar Mühendisliği yazdım başka yazan var mı?İnş. %75 burslu gelir.
C
10 yıl
n11.com sitesi güvenilir mi?
Arkadaşlar bir süredir telefon araştırmasındaydım ve fiyatı nedeni ile Iphone 5 serisinden vazgeçmişken karşıma bu site çıktı ve 5c fiyatını teknoloji marketlerine göre uygun buldum.Ürünlerde Apple Türkiye garantisi veriyorlar yani bu Zorlu Centerda telefonu garantiye verebileceğim anlamına mı geliyor?Ve bu site güvenilir mi? bir sorun çıkar mı?

http://www.n11.com/apple-iphone-5c-16-gb-2-yil-apple-turkiye-garantili-P17419750


http://www.n11.com/iphone-5c-16-gb-P26823813
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.