S

Binbaşı
17 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Samsung 49MU8000 TV ekranda hasar var :/
Arkadaşlar sizlerden görüş ve tavsiye almak isterim.

Hepsiburada kampanyasıyla aldığım Samsung 49MU8000 hafta içi çalıştığım için annemlerin evine sipariş verdim ve samsung servis elemanlarınında kurulumunuda orda gerçekleştirip tekrar kutusuna koymalarını istedim. Bugün babam TV yi evime getirdi ve kutusundan çıkarıp beraber kullanım klavuzunda gösterdiği şekilde dikkatlice kurulumunu gerçekleştirdik. TV fişe taktık ve bir baktık ki sağ tarafta kararma var. Dışarıdan panelde ve camında bir hasar çatlak gözükmemektedir. Kurarkende çok dikkatli nazik davrandık ama TV bu kadar ince yapıp, kolisinden çıkarmak içinde bir tutma yeri yapmamışlar illa ekranı tutup çıkarmanız gerekiyor. Hal böyle olunca tabikide ekranda istemsiz şekilde tutma basma hasar verme ihtimali yüksek.

Muhtemelen samsung kullanıcı hatası diyerek tüketici madur edecek diye düşünüyorum, daha servisten beni aramadılar bir arasınlar bakalım umarım ücretsiz değişimini gerçekleştirirler.

Ama Samsung'un yaptığı 2 hata var.

1- Ulan madem bu kadar ince TV yapacaksınız koliden çıkarmak için bir kurdele, ip, tutmaç tarzı birşey yaparsın insanlar ekranı tutarak koliden çıkarmak zorunda kalmazlar. Ayrıca kullanım talimatları yüz üstü masaya yatırıp ayaklarını takmanızı filan istiyor. Bu kısımlarda da sürekli tv yi kaldır yatır gibi manevralar yapmanı gerekiyor.
2- TV bu kadar ince olacaksa, yükü kaldırabilecek kalınlıkta bir cam, ön panel yapılmalıydı. Madem kullanıcıya ekrandan tut kaldır diyorsun o zaman ekranı sağlam yapılması gerekirdi.


Sizlerin tahmin ve görüşleri nedir? Buna benzer bir olay yaşayanınız var mı?

Sevgiler,
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
S
10 yıl
ACiL:Mutfak, yatak odaları TV önerisi
Arkadaşım yeni taşındığı eve 4 adet tv almayı düşünüyor. Mutfaktaki TV max 42inch olabilir çünkü durucağı yerin genişliği 106cm kadar. Bunun dışında 2 adet 42-46 inch civarı fiyatıda 2bin TL yi geçmicek, genelde digitürk izlenicek tv ve kendi odasınada Playstation 4 oynayıp HD filmler izleyeceği üst segment 55-60inch civarlarında 5bin TL yi çok aşmayacak şekilde bir tv almayı düşünüyor.

Bir tane cahil arkadaşımız ona Hz si yüksek en iyi TVdir mantelitesinden TV önerileri veriyor bende onun yerine düzgün TV modelleri bulmak için foruma sorayım dedim.

TVnin şık olması aranan özelliklerin başında.

Uzun zamandır foruma girmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
S
13 yıl
Hızlı, renkli, ucuz printer
merhaba arkadaşlar,

Eski siyah beyaz laser printerım bozuldu onun yerine yeni printer almak istiyorum ama bu sefer scanner ve renkli olması tercihim. O yüzden laser seçeneğinden vazgeçmek zorunda kalıyorum çünkü fiyatlar çok yükseliyor.

istediklerim;

-Hızlı
-Renkli
-Scanner
-Mac OSX uyumlu
-Kartuş doldurulabilen veya ucuz kartuşlu olması
S
14 yıl
Hollanda da youtube sorunu!
selam herkese, erasmus programı altında 6 aylığına hollandaya geldim. Şubata kadar burda okucam. Sağolsun ülkemizdeki aptal zihniyetler yüzünden youtube yasaklanmıştı ve bizi başka arayışlara sürüklemişti. Bu yüzden dolayı bende DNS, proxy gibi ayarları değiştirerek youtube a giriyodum.

En son olarak makat.org tan indirdiğim program sayesinde HOSTları değiştirmiş ve öyle internete giriyodum ki buraya ggelmeden son 2-3 hafta kala oda engellendi.


Şimdi hollandadayım ama değiştirdiğim ayarlar yüzünden burda bile youtube a giremiyorum. Proxy ve DNS ayarlarını düzelttim ama makat programını uninstall edemiyorum. Host dosyasını düzeltemiyorum daha doğrusu.


Bu arada macbook pro kullanıyorum



Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim...
S
14 yıl
2+1 optik girişli ses sistemi
merhaba arkadaşlar, odama aldığım 27" FULLHD LG TV ve Popcornhour A-200 ile güzel sinema zevki yaşıyorum. Ama ses sistemi olarak sıkıntı çekiyorum. Creative in 5+1 ini bağladım ve güzel ses almıyorum. Optik girişli 2+1 ses sistemi arıyorum. 5+1 filan istemiyorum çünkü etrafına sarmıyacağım sadece güzel ses kalitesi versin yeterli benim için. DTS destekli olursa tercihim..
S
14 yıl
TTNET in İNSANLARI KANDIRMASI!
merhaba arkadaşlar geçengünlerde ttnetten babamı arayıp yeni kampanyamız var ona geçmek istermisiniz demişler. ben 2mbit sınırsız kullanıcısıydım ve 63TL fatura ödüyodum.

Adamlar babama NETLİMİTSİZ diye tarifemiz var 8mbit 49TL demişler ve tabikide 15gb kotalı kotayı aşınca 512kb ta düşüyor diye söylememişler. Babamda adamların dediğine inanıp çok sorgulamadan kabul etmiş.

Ve geçengün bunu öğrendiğimde çok sinirlendim. DOLANDIRICI TTNET bizden aldığı paralarla kendine RANGER ROVER JİP, MALİKANELER, YATLAR, KATLAR aldığı için hiçbirtürlü ALT YAPI GELİŞTİRMESİ yapmıyor yıllardır ve son 4 yıldır bi gelişme yapmıyor. Onun yerine İNSANLARI KANDIRARAK zoraki kotalı internet, özgür olmayan internet kullanmaya zorluyor.

Bu kadarda çıkar ilişkisi olmazki be kardeşim! Avrupada amerikada internet hızları fiyatlar inanılmaz farklı yani bu kadar mı bilinçlendirilmek istenmeyen, sürekli az ile yetinmek zorunda kalan bir toplumuz?


Bu NETLİMİTSİZ diyerek insanları kandırması hakkında TTNETe hiçbir türlü dava açılamaz mı? Hukukçu olan veya hukuk bilen arkadaşlara soruyorum?


Ocak ayında da Quicknetle anlaşmaya çalıştık. Adamlar sitenin kapısına kadar kabloyu çekmişlerdi zaten, gidip site adına konuştum ve herkesin quicknete geçmesi halinde ev başına 1500TL alt yapı kablo döşeme parası istediler.. Doğal olarak herkes YUHH!! dedi.

Valla gitcem japonyaya taşıncam sonunda... nedir bu insanların kandırılıp sömürülmesi. HIYAR yerine koyulması!
S
15 yıl
C3 rot balans
merhaba arkadaşlar demin karda arabayla yokuş aşağa kaydım 10-20km hızla sağ taraftan lastik dönükken kaldırıma vurdum ve rot balans ayarı kaydı. Direksyon çapraz duruken düz gidiyor. Bana ne kadara patlar? citroen yetkili servisinde mi illa yaptırmalıyım yoksa başka daha ucuzada aynı işlemi yaptırabilceğim yerlerde varmıdır?
S
15 yıl
Xbox fwli satıp orjinal xbox almak?
selam arkadaşlar. Son zamanlarda sürekli düşünüyorum. Acaba xboxımı satıp gidip saturnden bi tane arcade pack alıp orjinal e mi dönsem diyorum.

Çünkü livedan banlandığımdan beri ve fwlilerin live da oynaması artık imkansız hale geldiğinden beri xbox az oynar oldum.

Ama aklımda bi sürü soru var. Şimdi türkiyeden alınca adamlar 2yıl garanti diyor. Ama microsoft ben türkiyeye resmi olarka getirmedim getiren frimanın kendi sorumluluğudur diyo sanırsam. Şimdi xboxı resmi olarak türkiyeye getiren frima kim? ayrıca 3k gördüğünde diyelim tamir servisleri ne kadar iyi olcak? xboxı alıp 1 ay sonra hiçbişey yapmadan geri verip bizim sürüm sürüm süründürcek mi? yoksa iyi bir servis olup en kısa zamanda tamir edip veya edemicekse yenisini mi verecek?


Eğer bu iyi bir frima getirdiyse güvenilir serviside iyi ozaman bi tane arcade alıp forza3, cod:mw2 ve fifa2010 ile epey uzun süre vakit geçirebilirm liveda...
S
15 yıl
Civic mi Golf mü?
merhaba arkadaşlar kız arkadaşıma yeni araba alıncakta. Bu iki seçenek arasında kaldık. Fiyat olarak max bu civarlarda alabiliyoruz.

Sizce

Golf 1.4tsi 122hp DSG mi?
yoksa
Civic 1.4 ishift mi?
yada 1.8 otomatik mi?


Kullanım olarak, yakıt tüketimi olarak, teknoloji olarak, avantaj ve dezavantajlarıyla açıklarsanız sevinirm.
Ayrıca bu DSG şanzımanlarda olan tıkırtı sesi haala geçerlimi? biraz forumda araştırdım sanırsam kuru ve yağlı olmak üzere 2 versyonu varmış kuru olanında bu dişlilerin takırdaması gerçekleşiyomuş? yeni golflerde şuanda hangisi kullanılıyor?
S
15 yıl
Golf mü Civic mi?
merhaba arkadaşlar kız arkadaşıma yeni araba alıncakta. Bu iki seçenek arasında kaldık. Fiyat olarak max bu civarlarda alabiliyoruz.

Sizce

Golf 1.4tsi 122hp DSG mi?
yoksa
Civic hatchback 1.4 ishift mi?
yada 1.8 otomatik mi?


Kullanım olarak, yakıt tüketimi olarak, teknoloji olarak, avantaj ve dezavantajlarıyla açıklarsanız sevinirm.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.