S

Onbaşı
28 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Burak yılmaz sakatlanmış
Beijing Guoan forması giyen eski futbolcumuz Burak Yılmaz, sakatlandı. Yaklaşık 3 ay takımdan ayrı kalacak. (via @china_football)

S
8 yıl
Nerden nereye
S
9 yıl
rezillik
Başkan sneijderin 2018 yazılı formasını imzalarken bugün ayın kaçı diye soruyor , senin gibi adamı başkan yapanın allah belasını versin
S
9 yıl
Denayer hakkında
Bu adam ı hiç konuşan olmamış , sabriye kolay kolay formayı kaptırmaz , ileride çok iyi futbolcu olacak
S
9 yıl
sevgiliye ders verme
Beyler pazar gunu eskı sevgılımle son kez buluscaz ona öyle bir ders vermek istiyorumki aklından çıkmasın , bugun son konusmamızda bana son kez ne ıstersem yapabilcegimi söyledi bende iyi bir ders vermek istiyorum sizden fikir almak için bu konuyu açtım

Edit ; aklımda şöyle bişey var muhtemelen eve gideriz kıza soyun deyıp soyundurduktan sonra benım bunu istedigimi düşündün ama yanlış anladın şimdi giyin ve s.ktir git diyesim var.

Edit2; beyler kız daha önce cıkarken beni aldatmıştı başka biriyle



Önerileri bekliyorum
S
9 yıl
Aldatılma mevzusu kızı unutma
Kız arkadaşımla 4 ay çıktıktan sonra 1 haftalık bi küslük oldu bu 1 haftalık dönemde başka bir erkekle yattığını öğrendim aklımdan çıkmıyor hiçbirşekilde.Şuanda konuşuyoruz ama kıza aşırı derece bağlandıgımdan dolayı sizlerden tavsiyeye ihtiyacım var, bu kızı nasıl unuturum hayatımdan çıkarabilirim, bi ara denedım görmemezlikten gelmeyi ama olmadı , antidepresana başladım buda fayda etmedi arkadaşlar sizden tavsiye bekliyorum.
S
9 yıl
Kızdan soğumam için yardım edin arkadaşlar.
Beyler 4 aylık bir ilişkim var kız arkadaşımı çok seviyorum bu sevgi bazen bana dengesizce hareketler yaptırabiliyor.Bir defa ayrılmayı denedıım olmadı 3 gun uyayamadım yemek fala yiyemez oldum bu kıza karşı nasıl soğurum yani birşekilde hayatımdan çıkartmam lazım ama yapamıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum bana bu konuda.
S
9 yıl
SATILIK AS20 PEDAL
Bir hevesle aldığım uzun zamandır kullanmadıgım pedalımı satıyorum AS20 modeli kutusu garanti kağıdı vs içinde duruyor halen.

Sıfırı 190 TL

İstediğim Fiyat 100 TL

Herhangi bir serverda gb ile takas yaparım.

Özellikleri


İsteğe bağlı sadece minor basar, isterseniz RR+SKİLL vurma özelligi(skillbarda 2den 7ye kadar dizili tüm skilleri sektirmeden vuru vs de çok iyidir) ve oto LF özellligide vardır hepsi bagımsıızdır kapatılıp açilabiliyor.

Assasin Star Pedal, KOPedal’ın efsanevi pedal sistemini BlackBOX’ın gücüyle birleştiren yeni nesil KOPedal ürünüdür. Klavyenizden de belirli özelliklerini kontrol edebileceğiniz ürünün temel fonksiyonunu artık ayağınızın altındaki pedal yardımıyla kolayca devreye sokabiliyorsunuz.

Assasin Star Pedal, Minor combosunu yaparken skillerinizi RR+Skill combosuyla en hızlı şekilde sektirmeden vurur. Ürün ayrıca, Assasin karakterini en hızlı şekilde kullanabilmeniz için Lightfeet’i de sürekli basar. Unutmadan; Lightfeet, diğer özelliklerden bağımsız çalışabiliyor.



Pedalın kolaylığı ile BlackBOX’ın gücünü birleştirerek daha iyi oyun deneyimi sunar.
RR+Skill combosunu en hızlı şekilde sektirmeden yapar.
Çok seri şekilde Minor combo yapar.
Otomatik olarak Lightfeet basar.
Ronark Land'daki toplu PK'larda ve VS'lerinizde karakterinizden alabileceğiniz en iyi verimi almanızı sağlar.
S
9 yıl
Kıza doğum günü süprizi
Beyler bütce 900tl ne yapabılırım fikir verın
S
9 yıl
Ben bitmişim
Yarın kızla buluşcam cepte 100tl para var ne yapcam bılemedım yetmıcek para
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.