M

Onbaşı
23 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
NoteBook ram yükseltmek istiyorum. Yardımcı olurmusunuz?
Merhaba,
Ben Casper Nirvana CN TKI4200B Notebook kullanıyorum. İsmi üstünde B sınıfı şimdik Bu casper nirvana notebook 'a uygun mu bilemiyorum.
Bulduğum ram:http://www.gold.com.tr/kingston-2gb-1333mhz-ddr3-notebook-ram_u
Bu ram 'ı alsam uygun olur mu?
Laptop 'un kendi ram 'ı:
4GB CL9 1333mhz ddr3 ben ise 2 gb 1333mhz ddr3 ram ile monte ettiğimde bir sorun çıkar mı?
M
11 yıl
Düşük SNR Marjı
Modemim 7 aylıktır. Son bir haftadır ADSL ışığı kapanıyor, TP-Link modem kullanmaktayım. Bunun nedenini araştırdım herkezin SNR 15 ila 25 arası benimki 6 'larda sürünüyor.
Resim:
< Resime gitmek için tıklayın >
Sorun nedir?
M
11 yıl
Wifi bağlantı yok sorunu
Tüm driverler kurulu fakat bağlantı yok hatası alıyorum
M
11 yıl
Crack işleri için hangi antivirüs?
Şuan eset nod32 kullanıyorum. Bu yeterlimidir yoksa değiştireyim mi ve de sizin önerileriniz?
M
11 yıl
Laptop \u0027un ramına takviye etmek
Şuanki laptop um 4gb ram ben bunu teknik servise verip 6 gb veya 8gb ram'a kadar yükseltebilirmiyim?
M
11 yıl
Windows 8 \u0027den Pro ya yükselttim ama
Denetim masası > Windows özellik ekle den windows 8 single languace 'den proya yükselttim korsan keyle buraya kadar sorun yokda windows 8 pro nun görünümü neden yok? Bütün özellikleri var.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.