S

Teğmen
22 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Bi konu açın da hepimiz eğlenelim
Sıkıldım kardeşim, en trolleri buraya davet ediyorum. Yiyin birbirinizi
S
7 yıl
Acil yardım süpürge kapağı kapanmıyor (ssli)
Arkadaşlar, nasıl olduysa annem kapağı açmış kıyısından kırılan kırılmış ama yine de normalde kapağin kapanmasi gerekiyordu.

Ama kapanmadigi için de evi süpüremedi. Misafir gelcekmış sinirden kadın yatağa düştü resmen.

< Resime gitmek için tıklayın >
Ben de 1 saattir ugrastim yapamadım bir yardım edin lütfen. CoK makbule geçecek vallahi.
Şu üst kısımlar bir türlü girmiyor içine. 2 parça da kırılmış
< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Çello çalmak istiyorum
Arkadaşlar, uygun fiyata cello bulmak mümkün mü? 2. El falan bulabilir miyim bulsam 2. El oldugu için arızalı olur mu?
Öğrenciyim ve kendi harçlığımdan o kadar parayi celloya ayırmak doğru bir karar olmaz. Ama çok da istiyorum.

Edit: bir de hangi model ile başlamalıyım. Çello ile alakali çok bilgim yok internetten arastirdiklarim dışında. O yüzden yardimci olursaniz çok memnun olurum.
Bir de minion bir tipim. Kısa boyluyum. Çok sıkıntı olur mu fiziksel özelliklerime göre?

Daha önce ney üflüyordum. Şimdi çello çalmak istiyorum.
S
7 yıl
Kız arkadaşıma spor ayakkabı alicam, tavsiye istiyorum
Beyler, hatunun 5 cm topuklu takıntısı var. O yüzden spor ayakkabı giymiyor. Ben de ona bir sürpriz yapmak istiyorum. Şöyle bir 5 cm topuklu içeren kaliteli spor ayakkabı bulursam alicam bulamazsam hiç girmeyeyim spor ayakkabı işine. Airmax ler bile 3cm mis galiba. 4 olsa belki kurtarırdı ama 😅 3 u hemen anlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
8 yıl
Beni görenlerin verdiği tuhaf tepki !!
Selam arkadaşlar, su anda otelin birinde tatil yapiyorum..Ve daha once bircok yerde basima geldigi icin ve burada da basima geldigi icin artik yorumlarinizi ve bir sebebi varsa da o sekilde bilgilendirmenizi isteyecegim.
Havuzdaydik..Kucuk bir cocuk ile yan yanaydik.Cocuk suratima bakar bakmaz "Aaaa, ben seni bi yerden taniyorum. Nerde oturuyorsun sen? " dedi. Ben de daha onceden alisik oldugum icin sasirmadim ve sorularina cevap verdim.Tanimadigina ikna olunca cocuk gitti.Ayrica sokakta yururken de beni tanidigini zannedip gulumseyen insanlar, taniyormus gibi bakanlar oluyor.Ben artik acaba ben mi cikaramadim diye tereddute dusup mahcup oluyorum. Turkiyenin yarisina benzeyen bir suratim olamaz herhalde? 😅 Anlam veremiyorum.Ilk kez karsilastigim herkes beni seni bi yerden taniyorum diyip cikiyor isin icinden..Bense artik acayip derecede rahatsiz olmaya basladim.( Tamam biraz da hosuma gidiyor evet de :) ) Neticede surekli kendim hakkinda bilgi vererek tanisik olmadigimizi ispatliyorum.Sizce bunun nedeni ne olabilir. Fiziksel ozelliklerim mi yoksa dini biseyler mi yoksa ne bileyim..Sizde de oluyorsa paylasin da bi oh cekeyim. 👾✋
S
8 yıl
Tıp fakültesi okuyorum.Seneye ygslysye girip mühendislik \u0027de\u0027 okumak istiyorum.???
Selam gençler, tıp fakultesinde 2.yılım.Her şey iyi güzel hoş ucundan geçiyorum büt'lemeden ama bir şeyler eksik sanki.Gerçi yeni yeni farma dersimiz başladı.O yüzden o eksik taraf tamamlanmaya başladı gibi ama yine de aşırı ilgi duyuyorum teknik işlere.Hem diyorum ki tıpçı bir mühendisin ülkeye katksı muaazzam olur.sizce?
İki üniversiteyi aynı anda okumak mümkün mü resmi olarak.Elektrik elektronik ilgimi çekiyor.Bilgisayar da ilgimi cekiyor.Açıktan okuma işi bazı branşlar için mümkün.Ama mühendislikte malumunuz üniversite gerekiyor.4 yıl bekleyip de okumak tek çözüm aslında.Yalnız Ders çakışmalarından olayı var yaaa.Of konu kapandı galiba şu an :( 😭
S
10 yıl
Laptop bi anda kapildi ve su an acilmiyor
arkadaslar yanilmiyorsam eger usb kablosunun yanlis ucunu bilgisayra taktim.takar takmaz ex oldu bilgisayr bi anda kapandi ve su an hic acilmiyor.lutfen yardim edin.Tesekkurler
S
10 yıl
Usbnin tele takilan kismini yanlislila laptopun giris kismina taktim fisten cekilen masaustu bilgisayarlar gibi kapandi
ve acilmiyor napicamm cok korkuyorum.Lutfen yardim edin.Ne olmus olabilr
S
10 yıl
10 aydir konusmadigim arkadasima barisma teklifinde bulunacagim acil yardim lutfen :(
Kızdırdılar ben de sildim :(
S
10 yıl
GOOGLE\u0027DA 1001. sonuca nasil ulasilir?
Bilen var mi?Konu dogru yerde mi degilse uyariniz..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.