Y

Onbaşı
20 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
3 yıl
Argent Dawn(A) türk oyuncular
Merhaba arkadaşlar argent dawn da alliance olarak 3 4 arkadaş oynuyoruz başka Türk oyuncular da varsa bir guild kurup birlikte birşeyler yapabiliriz.
Battletag Yakrel#2931 buraya da mesaj atarsanız sevinirim
Y
8 yıl
Askerlik Sebebiyle İptal
Arkadaşlar mevcutta 1 yıl Taahhütüm var yani yarısındayım askerlik sebebiyle herhangi bir özel durum varmı cayma bedeli olmadan iptal etmek mümkünmü ?
Y
8 yıl
DGS ve AÖF
Merhaba arkadaşlar şuan Önlisans Elektronik Teknolojisi mezunuyum normalde 4 yıllık yönetim bilişim sistemlerine kayıt olmayı düşünüyordum ama baktımki şimdi birde DGS başvuruları var esasen amacım 4 yıllık bir bölüm bitirmek aynı zamanda işime yarıyacak bi bölümde olmasını istiyorum aslında bilgisayar ve teknolojiyle ilgili olmasını isterdim ama şuan için şartlar farklı şimdi DGS ye girdim diyelim gireceğim bölümlerden diyelimki iktisat a kayıt oldum AÖF le. Şimdi ben bu bölümü bitirdiğimde diploma durumu v.s nasıl oluyor sizin öneriniz nedir nasıl yapmam gerekiyor beklesem normal olarak Yönetim ve Bilişim sistemlerine kayıt olabilir miyim onu bile tam anlayamadım şuan aydınlatırsanız detaylı olarak sevinirim.
Y
10 yıl
Wow realm arıyorum
Arkadaşlar bir süredir oynamıyordum şimdi sıfırdan yeni bi realme başlamak istiyorum twisting nether felan gibi türklerin çok olduğu realmlere gelmek istemem ama yalnızda kalmayacağım bir realm arıyorum ve HORDE olmalı türk olacak arkadaşlar tabi eyer varsa ve birde RP realm olursa çok iyi olur serverda sırada olmazsa iyi olur birazcık araştırdım argent dawn hoşuma gitti türk varmı bilmiyorum daha önce defias brotherhood da oynamıştım ama tekrar aynı yerde karakter açmak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.