C

Yüzbaşı
18 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
110 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
Bugün sanayiye gittim....
Aracımda gaz verip bırakınca egzozdan pat pat sesi geliyordu. Daha önce ustam manifoltta çatlaklar var değişelim demişti. Neyse bugün bir arkadaşın işi için sanayiye gittim gitmişken egzos sorunundan da bir ustaya bahsedeyim dedim. Biri arabaya hiç bakmadan manifolttan yapar dedi, başka bir usta silindir kapak contasıdır manifolttan olmaz dedi (yuh a... dedim içimden), biri silindir kapak contası ile alakası yok sensörlerdir dedi, egzosçu da ateşlemedendir dedi. Bende buji değiştirip geldim. Maksat iş olsun ...
C
4 yıl
Ne Oldu O Herkesin Dalga Geçtiği Polo İlanı
Hatırlarsanız bir polo ilanı vardı 137.000 gibi bir fiyatı vardı. Adama bu forum ahalisi arabayı sattırmadı resmen. Son durumu hakkında bilgisi olan var mı 200.000 TL den satmıştır. Adam ne dua ediyordur.

C
4 yıl
EVT S1 (Hacettepe Üni.) Ne Oldu Bu Otomobile !!!!
Çokta olmadı çıkalı aslında, bu kadar mı hızlı sümen altı edildi. Buda mı cortladı. Yapanları vurmadılar demi...

< Resime gitmek için tıklayın >

Hacettepe Üniversitesi'nde üretilen her şeyiyle yerli olan elektrikli otomobilimizin adı "EVT S1"
C
5 yıl
Şase No ile Parça Kodunu Karşılaştırma Hakkında !!!
Herkese selamlar. Arkadaşlar şimdi benim aracım için alt tabla (salıncak) ve debriyaj teli alacağım. Sitelerdeki ürünlere bakarken aracımla uyumlu olup olmadığını yani parçanın kodu ile aracımın şase kodunu nasıl karşılaştırabilirim? Bunun için kısa bir yol falan var mı? Şu şekilde bir site var ancak bilmiyorum nasıl kullanacağımı.https://partsouq.com

Örnek olması açısından;
Bir sitede alt sağ salıncağın kodu: 7700413494
Başka bir sitede ise : 7700823098 şeklindedir.

Benim aracımın şase numarasına uygun olan kesin olarak sitenin şase no ile sorgulaması olduğundan üstteki ancak alttaki daha uygun fiyatlı ve yine benim aracıma uygun gözüküyor.(Kodların sadece sonu farklı) Karşılaştırma yapmayı bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
C
5 yıl
Peugeot 508 1.6 Hakkında Bilgisi Olanlar Lütfen İçeri
Herkese selamlar öncelikle. Arkadaşıma araba bakarken youtube videolarını inceldik. Araba gayet güzel. Ancak kullanan veya bilgisi olan varsa hangi motor tercih edilmeli, Blue HDİ- e-HDİ - HDİ arasından. Sarı siteye bakınca e-HDİ çok var satılık. Ancak Blue HDİ 120 beygir. Öncelik otomatik olması ve dizel olması. Ayrıca kronik sıkıntısı vb. bulunur mu?
C
5 yıl
Rot Rot Başları Amortisörler Neden Vurur?
Bugün arabamı sattım. Satarken bakan usta farketti. Fren yapınca ses geliyor yani vuruyor dedi. Ben 6 ay önce arabayı alırken böyle bir durum yoktu. 6-7 ay içinde aracı vuracak kıvama nasıl getirmiş olabilirim? Yeniden araba alacağım zaman ne yapmam lazım bu durumu anlamak için, yani nasıl anlaşılır?
C
5 yıl
Araç Satış İlanım Yorumlarınız Nedir!!!
Çok mu kötü fiyat yazmışım yoksa uygun mu? Ne bildiysem yazdım, plakayıda koydum. Vurun ama öldürmeyin lütfen...

Araç Satışına Dair Link
C
6 yıl
VECTRA 97 1,6 GL 2. El Hakkında
Bu araba için 19,250 fiyat yazılmış sizce değer mi? sıkıntıları var mıdır? Max. 22,000 TL olacak şekilde başka bir araba tavsiyeniz olur mu?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
6 yıl
Monitör Kullanım Tecrübeleri
Listedeki monitörlerden kullananlar var ise tecrübelerini paylaşırsa güzel olur...
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
6 yıl
TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya: 32 milyar dolar döviz girdisi bekliyoruz
Kaynak

Şaka mı yapıyor ciddi mi bizim ülkeye her yaz bu kadar para giriyorsa bizim sıkıntımızın olmaması lazım.Çok ilginç...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.