G

Er
17 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
DAHA DEMİN Kİ TORBACI KONUSU TARLABAŞI
tamam arkadaşlar
G
10 yıl
KENDİMİ MÜLTECİLER GİBİ HİSSEDİYORUM !!
merhaba arkadaşlar ben lise 2. sınıf öğrencisiyim. lise 1 de anadolu lisesindeydim. okul ortamım çok güzeldi ama okul evime uzak olduğu için buradaki bir düz liseye geçtim. düz lisede de ortaokuldan kalma bir arkadaşım vardı. buraya geçince çok sevindi birlikte takılmaya başladık. ama çocuk çok sıkıcıydı s3 telefonu vardı her tenefüs bir yanındaki arkadaşıyla clash of clans diye bir oyunu oynuyorlardı bende arkalarında oturuyordum. en son çok sıkıldım ve başka arkadaş ortamlarına girmeye çalıştım. kimseyede kabul ettiremedim. en son tuvalet tayfayla takılayım dedim tuvalette sigara içiyorlardı. bende ortama girmek için içtim ama sonra saçma geldi o ortamıda bıraktım. başka ortamlar ararken bizim okulun devrimcilerin ve alevilerin kalesi olduğunu gördüm. bizim okul her eyleme katılıyordu benimde hiç işim olmaz milliyetçi bir insanım yani o ortamada giremedim. şimdi derslerde tenefüslerde kısacası okulda çok canım sıkılıyor. sizce tekrar okul değiştirsemmi ki ailem hayyatta izin vermez. sizce ne yapmalıyım?
G
10 yıl
DART OYNAMAK
arkadaşlar dün okuldan gelirken 1 milyoncuya uğradım kalem falan almak için. kırtasiye ürünleri oyuncakların oradaydı bende kalemlere bakarken dart seti gördüm. içinde bir tane hedef tahtası altı tanede dart vardı fiyatıda 6 liraydı. bende eğlence olur hafta sonuna diye bir tane aldım odama astım. sonra bi kaç atış yapayım dedim yarım saatte duvarı delik deşik ettim ama sonra her attığım girmeye başladı bir kaç kez 12 den vurdum. böyle 3 saat oynamışım vakitin nasıl geçtiğini anlamadım. çok zevkli sizede tavsiye ederim canınız sıkıldıysa alın oynayın.

not: eğer bir kardeşiniz veya abiniz varsa düello yapın çok zevkli oluyor
G
10 yıl
MERHABA DOSTLAR
selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum umarım anlaşırız
G
10 yıl
Donanım Haber Gryffindorlular Klübü!
Ben kurdum şimdide yazıyorum

Üyeler:

George Weasley: Bina Başkanı

SilverLining: Başkan Yardımcısı

█Loading...: Bina Sakini

Zodiac Killer: Bina Sakini

Nachtsicht93: Bina Sakini

Gandalf Or Troll: Bina Sakini

WISDOM: Bina Sakini
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.