R

Binbaşı
13 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
6 yıl
Mezunlar dershaneye gidiyormusunuz
Soru başlıkta arkadaşlar dershane kullanıyormusunuz kullanmıyorsanız neden
R
6 yıl
Problemler ve mat 1
Arkadaşlar problemler yüzünden mat 1 netlerim tıkandı mat 1 21 22 gelirken mat 2 25 geliyor.
Matematik denemesi aldım kendime sizce deneme çözerek geliştirmeye çalışmak mantıklı mı yoksa ygs karekökten mi ilerlemeliyim ?

(Apotemi problem var ama çok zor geliyor geçen sene bırakmıştım )
Not:Mezunum
R
6 yıl
Mat 2 - mat 1 sorunu
Arkadaşlar merhaba içime bir kurt düştü ve sormak istedim mat 1 soru bankalarım bittiği için pek mat 2 ye başlamıştım bayadan beride mat 2 çalışıyorum türevin geometrik yorumundayım apotemi de ama mat 1 hiç çalışmıyorum neredeyse denemelerim 20-21 civarında burada takılma sebebi ise geometri o yüzden hep geometri - mat 2 kasıyorum ama kafam kümelerdir fonksiyondur sayılardır o ygs kısmında kaldı ne yapmalıyım ?

Mat 2 netlerim 25 civarı
R
6 yıl
Türev geometrik yorumu ben limit
Arkadaşlar türevin geometrik yorumu ve limit kimden dinlenir sizce Behzat hariç
R
6 yıl
Kalan sürede geometri
Sınavlarda maksimum 3 net yapabiliyorum arkadaşlar bir ara baya çözüyordum sonra bir bıraktım geometri çözmeyi bir daha toparlayamadım ve olan yetimide kaybettim en baştan güzel bir şekilde bir soru bankasından ilerlemek istiyorum netten dinleyip birey b haricinde bir kitap önerebilirmisiniz ve hoca tavsiyesi şu kalan 5 ay da olabildiğince geometri yapmak istiyorum
R
6 yıl
Geometri
Arkadaşlar mezunum geçen yıl 80 binden mezuna bıraktım geometri hariç geçen seneye göre netlerim daha iyi durumda ancak geometri asla olmuyor bir ara yazın baya sıkı başlamıştım oluyor gibiydi ilerleme kaydetmiştim sonra dershane başlayınca bir sürü ödevler derken erteledim de erteledim sonra olan o azıcık yetimide kaybettim dershanede dikdörtgenlerdeyiz ama gelin görünki denemelerde artık kalem oynatamamaya başladım ve moralim çok düşüyor umutsuzluk geliyor .

Sizden ricam bana bir yol bi yöntem söylemeniz o şekilde devam ediyim ben hoca tavsiyesi kitap tavsiyesi olur yardımlarınızı bekliyorum.
En azımdan tyt de 3-4 yks de 5-6 yapabileyim
R
6 yıl
ÖSYM işlemlerim
Arkadaşlar merhaba ben geçen sene ygs lys ye girdim ancak mezuna kaldım bir daha hazırlanıyorum sorunum şöyle geçen bugün ösym den sonuçlarıma bakmak için girdiğim de şifremi unuttuğumu gördüm sıfırlamaya kalktım tc mi kabul ediyor kimlik bileğilerimi kabul ediyor güvenlik sorusunuda doğru yazdığıma emin olmama rağmen bir daha kimlik bilgisi sorma ekranına atıyor böyle bir kullanıcı ile bildiler eşleşmedi diyor çok kez denedim hep aynı.
En son e devlet ile girdim onunla girilebiliyor acaba ileride bir sorun çıkar yada ne yapmam gerek ösym yeni şifre alabilmek için ?
R
6 yıl
Geometri
Arkadaşlar merhaba yazın birey b geometriye başlamıştım ama dershanem başlayınca baya bi ertelemek zorunda kaldım ve çok pişmanım aslında kitapta zor geliyordu..

Fem ygs lys geometri soru bankası nasıldır beyaz kapaklı olan Alınır mı ? En azından birey b den önce ?
R
6 yıl
Mezun ve askerlik
Arkadaşlar merhaba benim bi arkadaş bu sene liseyi bitirdi ygs lys girdi ve istediği yeri kazanamadığı için mezuna kaldı bu yıl yeniden hazırlanıyor arkadaşım 14.12.1998 doğumlu askerlikle ilgili bir işlem yapılması gereklimi tehcil ettirmek lazım mı ?
R
7 yıl
Konu anlatımlı kimya be Türkçe
Merhaba arkadaşlar internetten kitap alacağım birisi ygs kimya konu anlatımlı kitaba ihtiyacım var diğeri ise Türkçe geçen sene dil bilgisini hep erteledim denemeden denemeye baktım ve sınavdaysa çok pişman oldum.

Dil bilgisini güzel öğreten bir Türkçe kitabı var mı 300 soruda
öneriliyor içeriği nasıl memnun kaldınız mı ? Sağlam öğrenebildiniz mi ?

Birde ygs kimya için konu anlatımı arıyorum internette içime sinen bir YouTube kanalı bulamadım kimya adına tavsiye kitabınız nedir ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.