B

Onbaşı
12 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
360003 Gün Cezalı
356319 gün 3 s. 38 dk.
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
Tipim Nasıl Ss\u0027li
Bende tip yok ki.Olmayan şeyin Ss'ni nasıl alayım ?
B
10 yıl
Bırakan Adam Konu Dışına Geri Döndü !
1 Günlük Banlanan herşeye bırakan oluyom ya.

Ne bakıyon ?
B
10 yıl
OHA YURMUTAMIN ÇAPI TAM 7 CM :D:D:D
Bende bir köy yumurtası var çapı tam 7 cm.Var mı daha büyüğü ?
B
10 yıl
ATEŞLE OYNUYONUZ
Bu forum ateşle oynuyor.Ateşle oynamayın.
B
10 yıl
Az Önce Survivor Turabi Beni Aradı
Adada eline telefon geçirmiş bir tane selam DH dedi.Benim stiprisisz videolar asılsız iftira diyor.Birazdan tekrar arıycak beni ona söyliyim ?

Not : Ödemeli arıyor.
Not : Turabi benim abim olur.
B
10 yıl
Neden Biz Erkekler Külotlu Çorap Giymiyoruz ?
Arkadaşlar valla kadınlar çok rahat.Hem don hemde çorap giyme derdi yok.Çorap kayboldumu arama derdide yok
Hem külotlu çorap daha ucuza geliyor.Dona ayrı çoraba ayrı para vermiyorlar.

Sizce adalet mi bu ?
B
10 yıl
Mesut Çevik Mail
Arkadaşlar Mesut Çevike nasıl ulaşabilirim ? Mail adresi tam olarak ne ?
B
10 yıl
Türkiyede Satılan Motorola Moto G\u0027ler Refurbished Değilmiş ! ( Kesin Bilgi )
Arkadaşlar brightmobile attığım mesaj sonucu herşey netliğe kavuşmuş oldu.

Brightmobile yazdığım yazı ;


Diğer ürünlerinizde olduğu gibi Motorola Moto G de yenilenmişmidir.Yenilenmişse eğer garantiyi sizmi veriyorsunuz ? Yoksa brightstar mı ? Sitenizin hakkında kısmına tıklayınca aşağıda MPX Global İnceleyin diye bir bölüm var.Oraya tıklayınca brighstarla ilgili bir takım isminin geçtiği bilgiler bulunuyor.Bu yazanları translateden çevirip yalan yanlış öğrenmek yerine bana özetle kısacık bilgi verebilirmisiniz.Şirketinizi brightstarla doğrudan bir ilişkisi var mı ? ( Brightmobil,brightstarın bir şirketimidir ).Yazdıklarımı sorgu yada hesap verin şeklinde anlamayın.Motorola Moto G'nin Türkiyede satılan ürünlerin refurbished olabilme şüphesi var.Bu sadecene size özgü birşey değil.O yüzden niyetim sadecene sizden bilgi almak.

Çok kısa bir süre sonra bana cevap yazılıp herşeyi netliğe kavuşturan o maili aldım.

Brightmobile'ın bana verdiği cevabı ;



Merhaba

 

Moto G tamamen site konseptinden farklı sıfır bir üründür. Brightmobil Brightstar iştirakidir.

 

Moto G ‘ler için refurbished düşünülemez.



Mesajı olduğu gibi burada yayınladım ne bir eksik ne bir fazla.Foruma mobilden girdiğim için resim atamıyorum.

Evet arkadaşlar sonuç olarak ülkemizde satılan Motorola Moto G'ler Refurbished ( Yenilenmiş ) değillermiş.Gönül rahatlığıyla Moto G'yi satın alabilirsiniz.Emin olun diğer büyük markaların ürünlerinde ne sorunlar yaşanıyorsa,bu cihazda da aynıları geçerli.Fazlası değil.

Türkiyeye bu ürünü getiren Brightstar şirketi bir zamanlar sorunlu olan Refurbished Atrix cihazları satmış,şuan ise Motorola Moto G'lerde böyle bir sorun kesinlikle bulunmamaktadır.Sizleri teyit ederim ki Moto G,Atrixin sorunlarından tamamen bağımsız olmaktadır.İnşallah en kısa sürede Motorola Türkiye kurulur ve ülkemizde faaliyet göstermeye başlar.Ama Motorola Türkiye kurulmasa bile Motorolanın Türkiye için olan destek hattını kullanabilirsiniz.Söylenenlere göre bayağı ilgili davranıyorlarmış.

Brightmobile teşekkür ve özür mesajlarımı ilettim.

Arkadaşlar bu konu hakkında tüm forum ahalisinden özür dilerim.Ben sizleri düşünerekten bilgilerdirmek amaçlı açmıştım konuyu.Fakat görüyorum ki durum sandığımdan farklıymış.Neyseki kesin sonuca ulaştım ve yine sizleri bilgilendirmek için bu konuyu düzelterek doğru olan bilgiyi paylaşıyorum.Evet arkadaşlar Moto G hakkında şüphemiz kalmadığına göre bende artık bu cihazı alabilirim




İyi forumlar...
B
10 yıl
Çok Büyük Konuştum VideoluSsli ( İş Yattı )
Dünkü konu 30 sayfayı geçmediği için dışarı fırlayıp halkın en kalabalık olduğu yere mıçıp videomu ss mi buraya koymıycam.Zaten kendime çok güveniyordum.Ayrıyeten konu silinse bile daha 28 sayfa vardı.

İş iptal oldu.
B
10 yıl
Samsung Galaxy S3 Hala Alınır mı ?
Sizce hala alınabilir bir cıhaz mı ? Alırsam yanında 3000 mah bataryasınıda almayı düşünüyorum.Araştırmalarıma göre s3 4.4 kitkat güncellemesinide alabilme ihtimali varmış bu doğrumu ? Son olarak custom rom desteği ile bu cihazın bi 2 yıl daha ömrü var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.