DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
T

Er
11 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Yüksek Elektrik Faturasına Çözüm
Herkesin bildiği gibi klimalar ortamı çok güzel soğutsa bile bu duruma alerjisi olan, rahat edemeyen veya elektrik faturasından şikayetci olan insanlar var.

Tavan Vantilatörleri tam olarak burada devreye girerek klimaların saltanatını sallıyor. 1882 yılında amerikada icat edildiği günden bu yana kullanıldığı alanda ki kirli havayı doğal sirkülasyon oluşturarark uzaklaştırır ve durgun havayı hareket ettirdiği için serinlik hissiyatı sağlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

Tavan Vantilatörü almak istediğiniz zaman karşınıza bir sürü seçenek çıkıyor. Bunlar arasında dekoratif tasarımı olanlarlar, doğal ahşap kanatlı modeller, led aydınlatması olanlar vb. gibi bir çok özelliği olan düşük enerji harcayan ve ay sonunda faturayı şişirmeyen tavan vantilatörü var.

Çünkü tavan vantilatörü bir ampülden biraz fazla enerji tüketir. Örnek vermek gerekirse ortalam bir tavan vantilatörü 30watt motor gücüne sahiptir ve bu değeri maksimum kullanımda harcamaktadır. Ancak altında oturduğunuzda çoğu insan en yüksek kademede çalıştırmayacaktır. Bu nedenle fazla enerji tüketiminin önüne geçilecektir.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
5+1 ses sistemi yardım
merhabalar benim evidme everst in 5+1 ses sistemi vardı ama amfideki kondansatörleri yaktım ve elimde 5 adet hoparlör kaldı ben bunlara kendim nasıl amfi yaparım birde bu 5 hoparlörden hariç harici subwofer da var. yarımlarınız için teşekkürler Not: resim için özür odam biraz dağınık
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.