B

Çavuş
07 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
PUBG CSGOLU STEAM HESABI
B
6 yıl
Her gün 1 maç 2 hafta da hedefe ulaşmaya çalışacağım.
Samimi olacağım öğrenciyim 50 liram var zevkine oynayacağım ama hedefim başlangıç paramin 10-15 katına ulaşmak 2 hafta içinde ve oynayis tarzim kazandigimi basmak olucaktir.Simdiden iyi seyirler :)

Betnanodan oynuyorum Rusya-Türkiye maçına 2.yari 0.5 gol üstü bahisim,oran 1.25,20 lira basiyorum.Gelirse 25 lira olacak kasam.

Not sizde kendi bütçenize göre deneyebilirsiniz benim 300-400 lirasi bir hedefim var sizde oynadığınız bütçeye göre hedef bekleyebilirsiniz.
B
9 yıl
HEDEF HAFTALIK 500 LİRA
Beyler takipte kalin kasam 50 lira yarindan maclari paylasmaya başlıcam.Hedef gerçekleşirse devam etmeyi düşünüyorum
B
9 yıl
Orta Koridor Hakkında Soru Cevap
Avrupa Batı suncusunde diamond 5 liginde bulunuyorum.1,5 yildir orta koridorda gorev yapiyorum.Bu zamana kadar sormak isteyip de soramadiklarinizi saygi sevgi cevresinde cevaplamak isterim.
Bu arada bayraminiz kutlu olsun..

Maini orta koridor bir arkadaşa koçluk yapmak istiyorum benim için de antreman olur.Yapmasi gereken maclarini kaydetip bana yollamasi, bende ona neleri yanlis yapip yapmadigini,bazi koridor taktiklerini ogretmek isterim.Ama sadece 1 kisiye fazla vaktim yok.
B
9 yıl
Mordekaiser Support New Meta
Yellowstar yapti bugun, turnuvalarda görmeye başlarız yakında hayırlı olsun
B
9 yıl
West Main Adc Olan Girsin İceriye
Tr de gold4 dum ilk maci yendim silver 1 atti.Skype olan ve en az 3 nisanciya hakim olan arkadaslar duo girebiliriz.
B
9 yıl
Euw Duo
Silver-Gold elo duo girecek arkadaslar mesaj atsin birde skype olmali
B
9 yıl
Kim bu Catsexul
Evet nidaleeyi guzel oynuyor arkadasimiz ama kim bu yoksa TSM den birinin smurfumu?
B
9 yıl
Support So Easy
Gold Plat eloda support oynamak aşırı kolay degil mi?Diger lanelerde oynarken nedense bi stres icindeyken supportta oyle degil.Adc iyi bilen biriyle cok rahat elo kasilabilir bence
B
9 yıl
Only Mid 1 (Golda Adım Adım)
Metaya uygun veya meta dışı şampiyonlarla, eğlence amaçlı maçlar atmayi düşünüyorum.Bu maçlarıda sizlerle paylaşıcam.Kendimi geliştirmek için eleştirilerinize açığım.Maç attıkça ss'leri burdan paylaşmayı düşünüyorum.Böylelikle benim seviyemdeki arkadaşlarında yararlanmasini isterim.Haydi rastgele.

Son Maçlarim
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.