|
Herkese merhaba, 12 yıl emek verdiğim göz bebeğimin ilanıdır. Bulabileceğiniz en iyi hesaplardan birisi. Bazı özellikleri: 30 karakter slot - 24 aktif kullanımda GWAMM title mevcut (GW1 HoM 50/50 puan) 48.500'den fazla Achievement Points 650.000 Gold Account Değeri 144 Legendary armor/accessory/weapon 2x Incinerator (Twice Told Legend title) Gen1/Gen2/Gen3 bütün silahlar yapılı Bütün ring / accessory / back itemler yapılı 8/8 Legendary Sigil 7/7 Legendary Rune 1/1 Legendary Relic 18/18 Raid Armor 18/18 Obsidian Armor (bütün parçalar T2'ye yükseltildi) 6/18 PvP armor (aktif PvP oynuyorum shard kasmak için) 6/18 WvW Armor (kalan 12 parçanın precursorları hazır, aktif WvW oynuyorum tamamlamak için) Fractal God (100k'dan fazla UFE var) +3750 Legendary Insight ve tonlarca KillProof kayıtlı (W8 / Guardian's Glade dahil) Bazı karakterlerde 9/9 build/equipment template açık Oyun oynarken ihtiyacınız olabilecek her türlü contente uygun buildler mevcut 3000 Material Storage 19 bank tab Bütün Permanent Contractlar mevcut +7000 WvW Level +750 PvP Level Hesapla birlikte size gelecekler: Kayıt Tarihi Doğum Tarihi Hesaba kayıtlı isim soyisim Hesaba kayıtlı telefon numarası Guild Wars 1 ve bütün ek paketlerin CD-Key'leri Satın alınan gemlerin fişleri Ek paketlerin satın alımında kullanılan kartın son dört hanesi Hesaba bağlı gmail adresi tamamen size devredilecektir Yalnızca İstanbul içerisinde elden teslim olarak satış yapılacaktır. Sorulanızı konuya mesaj atarak veya PM üzerinden iletebilirsiniz. |
| Selamlar, en az EOD paketi olan, başlangıç orta düzey hesap arıyorum. API keylerinizi ve fiyat bilgisini iletirseniz hızlıca dönüş yaparım. |
|
Selamlar arkadaşlar, Fiyat aralığımız geniştir. (Bomboş hesaplar hariç) Ederinde olduğu sürece değerlendirilir. Özel mesaj yolu ile Fiyat ve Api key iletirseniz değerlendirelim. |
|
20.01.2020 tarihinde 2 sahış telefonda görüştükten sonra sahibinden.com ilanımdaki oyun konsolunu almak için wp den attığım konuma geldiler(evimin önü). Elemanlardan biri arabadan inerek memleket vs diye oyalamaya başladı bi yandan da konsolu arabadaki arkadaşına göstermek bahanesiyle arabanın içine koydu. İyi güzel ibana parayı yolladım 5 dk ya gelir diyerek bana uyduruktan bir dekont yolladı. Mevzuya ayıktım fakat adamlar beni dövecek cinstendi. Bu şekilde olmaz gelin evde çay koyayım parayı beklerken anca öyle alırsınız dememe fırsat kalmadan diğer adam da arabaya atladı ve hızla uzaklaşmaya başladılar. Mevzuya ayıktığım için öncesinde ses kaydını başlatmıştım ve kamerayı hazır tuttum. Adamlar kaçmaya başlayınca arkalarından fotoğraf çektim. Buraya kadar okumuş olanlar için bu sahışların başkalrını da dolandırmamaları için buraya paylaşmak istedim. Bu arada gereken yerlere ihbarda bulundum yüksek mevkide tanıdıklarım da var peşlerini bırakmıcam. sahışların cep telefon numaraları:0552 354 0861 ve 0537822 9545 Lütfen uplayalım Dh ailesi olarak bi dolandırıcı şebekesini daha ifşalayalım. En kötü plakayı ifşa edelim aracı satmaya kalkarsa bu günleri hatırlasın. SOl üst köşeden öne çıkarabilirsek çok iyi olur. EDİT: Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. HEr ne kadar önlem alırsan al adamlar bi şekilde yeni yöntem geliştiriyorlar bu olmasa başka bi şekilde bu adamlar yolunu buluyor. Peşlerini bırakmıcam yarın ilk iş polise gidicem ilgilenmezlerse direk savcılığa cimere yazıcam. Ülkeyi ne hale getirdiler Allah sonumuzu hayır etsin. EDİT2: Arkadaşlar şimdi başka bi siteye attığım başlığa bi yorum aldım. Adam arabasını satışa çıkarmış. Yeni satışa çıkarmamış aralık 2019 da ilanı koymuş. Linkini paylaşıyorum. İlan linkini kaldırdım çünkü ilandaki aracın plakası aynı olmasına rağmen plaka altı reklamı ve aracın modeli benzese de farklı olduğunu fark ettik. Yani bu fotoğraftaki araç plakası büyük ihtimalle sahte. Bu da ayrı bi suç bunu da bildireceğim. EDİT3: Arkadaşlar olay Kocaeli çevresinde gerçekleşmiştir. Aynı olay banko dekontundan araca kadar başına gelmiş kişiler var aynı şekilde mağdur olanlar bir araya gelip toplu suç duyurusunda bulunacağız. Bu yüzden bu olayı yaşayan kişiler özel mesaj yoluyla ulaşabilirlerse iyi olur. Ne kadar kalabalık o kadar etkili olur. EDİT4: Plakanın sahte olduğu anlaşıldığından fotoğrafı plakanın gerçek sahibi mağdur olmaması açısından kaldırdım. Aracın opc sedan modifiyeli insignia olduğunu da belirtmek istiyorum bu işle ilgilenenlerden bilgi aldım bu araçtan TR de çok fazla olmadığını belirttiler. Opel opc Sedan Bu araca dikkat edilmeli.
|
|
Poflu hesap arıyorum. Hesapta legend vs olmasına gerek yok biraz oynanmış olması yeterli. Api keyi ile birlikte mesej atarsanız anlaşabiliriz. Alındı. |
|
Herkese bol keyifli oyunlar. Dh forumun en uygun gold tedarikçisi hizmetinizde. Öncelikle uyarayım foruma dün kaydolup bugün gold fiyatını artırmaya çalışan, kendi hesaplarıyla kendilerine referans olan kullanıcılara itibar etmeyiniz. Hesapların kayıt tarihine ve geçmişlerine kesinlikle bakınız. 100 gold=130 Tl olarak fiyatı belirliyorum. İsteğe göre aşağıdaki liste nakit veya oyun içi satılıktır. Likit Gold 3. nesil Legendery silah, hangisini isterseniz. Aurene's .... T6 Set İsteğe göre farklı metaryeller Gem Store itemleri Keyifli forumlar. Fiyat ve stok bilgisi için özel mesaj atabilirsiniz. ![]()
|
| 100 gold 10 tl den 300 goldum var daha ihtiyacı olan için de kasılır. |
Bir süredir 550 bin bandında otomatik veya yarı otomatik çok sorun çıkarmayacak bir araç arıyorum. İlk aracım olacak daha önce hep sıfır sayılabilecek şirket araçları kullandım. Yaşım 29, İstanbul'dayım.
Bakındığım araştırdığım modelleri buaraya yazacağım.
Tavsiye ve yorumlarınızı beklerim.
1- Mitsubishi Colt 1.3 , Listenin en tutulmayan modeli olduğu için bu fiyatlarda diye düşünüyorum bu aracın tipini ve performansını, yaşına göre donanım özelliklerini beğendim fakat temizini bu fiyatlara bulamadım. Genelde aktüatör dedikleri debriyaja sizin yerinize basan bi parcasi arızalanıyormuş fakat bulunabiliyormuş.
2-Toyota Yaris 1.33 , bu skalada en sorunsuz model araştırdığım kadarıyla bu görünüyor fakat piyasası talep yüksek olduğu için çok yükselmiş ilanları takip ediyorum.
3- Fiat Punto, sanırım bu aracın 1.3 multijeti makbulmüş, Bu fiyatlardaki araçlar komple boyalı yaşından ötürü diyorlar ama bilemiyorum. Baktıklarımın da genelde nedendir bilmem araç viteste olsa bile araç boşta gibi davranıyordu illa gaz istiyordu.
4- Fiat Linea, sorunsuzluk olarak bu model de öne çıkıyor ama yaş dolayısıyla hep boyalı değişenli çekindim.
5- Honda city, 2008 modelleri bu fiyata bulunabiliyor fakat km si yüksek ama Honda olduğu için güvende vermiyor değil.
Tavsiye ve önerilerinize açığım.