D

Yüzbaşı
05 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
313 (Bu ay: 6)
Gönderiler Hakkında
D
3 ay
1.2 PURE TECH YAPAN USTA VAR MI?
İyi akşamlar arkadaşlar ben araba tamircisiyim önceden hep 1.2 purteh 75bg segman yaptım motor yapmadım bu sefer motor yaptık randıman vermiyor.Şöyle bir durum var kafayı yicem pejocu da cagırdık o da bulamadı araba çalışıyor rölantide sorun yok araca gaz ver çalışan araba sübap eğiyor hayatımda hiç böyle bir şey görmedim ,çalışan araba sübap eğmesi kadar garip bir durum yok yani yapan eden var mı hiç başına gelen gelen v.s.Artık kafayı yicez çözüm bulamadık araca para da harcadık çıkma motor da almak istemiyoruz lütfen başına gelen ya da sadece pejo yapan usta varsa iletişime geçerse çok sevinirim.
D
4 ay
Vay be eski olmuşuz bizde ^_^
Teşekkürler bizde eskidik burada )))
D
5 ay
Nissan J10 Kasa Qashqai Cruise Control Arızası Varsa
İyi geceler aslında konuyu yarın açıcaktım eğer ki Nissan J10 kasalard Cruise Kontrol-Hız limitleyeci ve Korna bozuk ise %90 ihtimalle Airbag Zembereği bozuk oluyor ,söküp takması çok zor değil direksiyonun arka kısmın da 2 tane delik var oradan tornavida yardımı ile segmanları atıp çıkartabiliyorsunuz, ama en sonunda direksiyon söküldüğü için ve takınca ESP lambası yanar direksiyon açı sensörünü tanıtın tekrardan sonra sorun gider belki birine faydamız olur gün gelir konuya bakar diye buraya zembereğide paylaşıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
D
9 ay
Bir tamir dükkanın da neylerden hoşlanırsınız?
İyi akşamlar arkadaşlar benim şöyle bir sorum var çok şükür kendi yerim var oldukça da işim var.Sadece işimde daha iyi olmak için müşterileri anlamak için bu soruyu soruyorum ,bir dükkana girdiniz zaman neye dikkat ederseniz?Neylerden hoşlanırsınız ney sizi rahatsız lütfen kişisel bilgilerinizi benimle paylaşabilir misinz? :)
D
10 ay
Yurt dışından faturasız PS4 ve Faturalı PS5 getirebilir miyiz?
Arkadaşlar şuan Almanya'dayım ben Türkiye'ye dönücem ps4ü elden aldım ve PS 5'i faturalı alcam ve laptopum var almanya'da getirsem nasıl sorunlar çıkablir uçak ile ?
D
12 ay
Nasıl bir izlemek lazım lütfen akıl verin arkadaşlar.
Merhaba iyi günler ,ben geçen hafta schengen başvurusu yapmıştım 3 ay 5 gun Multi vize aldım İzmir'de araba tamircisiyim kendi yerimiz var oradan gitmeden daha bir yer buldum,beni aradılar konuştuk ettik misal veriyorum oturma iznim olsa çalışabilecem,adamlar emin değil turistik olarak gelip işçi vizesi dönüşümü var mı diye.

Onlarla konuştum konsolosluğu arayabilirsen eğer numaramı ver kefilim dedi ama ulaşım yok konsolosluğa lütfen akıl verirseniz çok sevinirim
D
geçen yıl
Önceden Shengen başvurusu yapan var mı ?Lütfen yardım edebilir misiniz...
İyi akşamlar arkadaşlar nasip olursa 13.de iDataya Schengen başvurusu yapıcam ,evvelden başvuru yapan kişi/kişiler müsait olurlarsa bilgi paylaşımı yapabilir mi?Herkesin fikri var burada hiç bir şey bilmedikleri halde yorum yapıyorlar insanlar tek istediğim bi 10 dakikanız önceden giden insanların :) iyi akşamlar.
D
geçen yıl
Porsche Tamircisi var mı arkadaşlar
Kolay gelsin herkese iyi günler ya bende tamirciyim ama Porsche ile icli dışlı değilim p0472 arıza var kara duman veriyor,evvelden başına gelen var mı sadece bı rehberlik edebilcek var mı ?

Teşekkür ederim.
D
2 yıl
Bilgisiz vizeci kabusları LÜTFEN BAKALIM!
İyi akşamlar herkese son günler de çok denk geldi,arabalardan vizelerden dönüyor fakat araçların alt takımında bir şey yok ve müşteriler artık korkudan dolayı mecburu değiştiriyor!
Ben anlam veremiyorum çok alakasız ya da bozuk olmayan parçlardan geliyor müşteriler,bu vizeciler çoğu bilgisiz araba konusunda hep dümdüz bakıyorlar.


Nazicane tavsiyem vizeden kaldığınız da iyice bakın.
D
2 yıl
Sonradan gelen SBM(hasar kaydı) :(
İyi akşamlar geçen sene aldığımız araçta bugün hasar kaydını fark ettik mesaj atarak, o zaman satıcı kesinlikle hasar kaydı yok demişti ve o gün Şase no ile tramerden çıkmadı doğru.
Ama sonrasında gördük ki 62 bin ERP çarpma olarak çıkıyor yani buda demek oluyor ki kaza oluyor parayı sigortadan alıp yetkili serviste olmayıp elden yapıyorlar ve geç düşüyormus tramere e haliyle bizde yok diye aldık sonrasında çıktı.Satıcıyı aradık böyle böyle kardeşim ayıplı mâl,adamda sanki bilir gibi düşük rakam veriyor bende bir rakam verdik anlaşamadık bakalım ne olucak.Ama hasar kaydı aldığımız tarihten önce 17 gün gibi fark var ve geçen seneden kalan hasar kaydı mesajı duruyor ilan no felan,avukata vericem eğer adam dönmezse ayıplı mal diye dava açıcam savcılığa.Sizce ne yapılır davadan başka fikriniz ne olur??


Şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.