M

Çavuş
03 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
41 üye
Görüntülenme (?)
8320 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Fırsat Bitti - Tchibo - Bugüne Özel %15 İNDİRİM Fırsatı ile Salı Sallanıyor!
Fırsat Bitti - Taşınabilir

Bugüne özel %15 İNDİRİM fırsatı ile Salı Sallanıyor!

24 Ocak Salı 19:00'dan 25 Ocak Çarşamba 02:00'ye kadar sepette ekstra %15 indirim fırsatını kaçırmayın!

*%15 İndirim, 19.00-02:00 saatleri arası tchibo.com.tr'den yapılan Cafissimo, kahve ve Partner ürünleri dışında, tüm alışverişlerde geçerlidir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. %15 indirim "Alışveriş Sepetim" sayfasında sepete otomatik olarak uygulanacaktır.

Keyifli Alışverişler Dileriz
Tchibo.com.tr Ekibi
M
8 yıl
KVK teknik servis AYIPLI MAL Tüketici Hakem Heyeti Kararı
Kvk teknik servise verdiğim telefonumun 4 ay boyunca çeşitli bahanelerle değiştirilmemesi sonucu hakem heyetince başvurumun sonucunu paylaşıyorum..
Kvk ya telefonunu verip de sorun yaşamayan çok az insan vardır,her yer şikayetlerle dolu..
Sorunu olup da hakem heyetine başvurmayan varsa geç kalmadan başvursun 1.5 ay içinde sonuçlandı benim başvurum ve haklı bulundum.
Artık ücret iadesini de icra ile alırız heralde bunlardan,vereceklerini sanmıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



Sonuç: 799tl fatura fiyatı olan,o sıra 300-400 liraya satmayı düşündüğüm telefonun ücretini aylar sonra da olsa İcra yolu ile 833tl olarak aldım..30 lira dosya masrafı ödemiştim,onu düşünce fatura ücretini almış sayılırım..ayrıca avukata vekalet vermememe rağmen bana dosya hazırladı,o da kendine para aldı 300-400..güzel zarar ettirdik KVK'yi..

KVK ile sorunu olan binlerce insan var..Bu konuyu okuyup da hala bişey yapmayan arkaşlar varsa umutsuzluklarını bırakıp 2 dakika başvuruda bulunsunlar,parayı almak çok kolay sadece bikaç ay zaman geçiyor ve o süreçte bişey yapmıyorsunuz..Boşuna firma ile kavga edip de kendinizi yormayın,haklıysanız verin bi dilekçe bu kadar basit.
M
8 yıl
Trafficmoonsson ve Littlebux kazandırdığınızın yarıdan fazlası iade
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Trafficmonsoon ve littlebux sitelerinden bana kazandırdığınızın %60'ını size iade ediyorum..

Trafficmonsoon'da ne kadar kazanırsanız bana da o kadar kazandırırsınız,yani 2 dolar kazandınız 1 dolar da ben size göndereceğim,siteye yatırım yaparsanız ordan gelen komisyonun yarısını da size iade ediyorum.Site hakkında bilgi için iletişime geçin.Ödeme kanıtım.3 dolar

< Resime gitmek için tıklayın >




Littlebux sitesinde ise bana az kazandırır ancak kendiniz referans kiralayarak çok kazanabilirsiniz.Kazandırdığınızın %60'ını yine iade ediyorumDetaylı bilgi için yazın.Ödeme kanıtım aşağıda,12 dolar


< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
Blackberry KVK-Cihaz değişim sorunu
Merhabalar 21 ekim'de Blackberry Z10 cihazımı Bakırköy kvk servisine bıraktım..Kvk 1 Ay sonra cihazın tamir edilemediğini değişim statüsüne alındığını bildirdi,ancak onun üzerinden de 1 ay geçti haber gelmedi,istanbulda olmadığım için bir yakınım kvk bakırköy şubesine gitti ve cevap olarak blackberry'nin battığı gibi saçma bir cevap vermişler,bu sebeple başka bir cihaz vereceklerini söylemişler.Ancak onun üstünden de 1 hafta geçti..Bundan sonra hangi adımı izlemem konusunda karasızım,beklemeli miyim,tüketici hakem heyetine mi gitmeliyim

Benzer bir durum yaşayan bir arkadaş varsa,bundan sonra nasıl bir yol izlemem konusunda tavsiye verecek olan varsa cevaplarını bekliyorum
M
8 yıl
Qassa-Cashback(geri iade) sitesi,ayrıca oyun oynarak da para kazanabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >

Qassa,Avantajix benzeri bir geri iade sitesidir..Tabi daha extra kazanç yöntemleri de mevcuttur..Qoins denilen puanlama sitemi vardır.100.000 qoins 1.5tl'ye eşittir.

1.000.000 qoins yaparsanız yani 15 tl yaparsanız para çekebilirsiniz,o puana ulaşmak çok da zor değil.Örneğin her arkadaş davetinizden 200.000 qoins kazanırsınız,bu da 3 tl eder..yani her arkadaş davetinizden 3 tl kazanırsınız.

Ayrıca mailinize çeşitli tanıtımlar yapmaktadırlar,bunlara tıklamanıza 1000 qoins verir,ayrıca üye olmanızı isterse 5000 qoins daha verir..tabiki bunlarla da sınırlı değil,ayrıcı çeşitli oyunlar da mevcut,bu oyunları oynayarak da 25000 ile 125000 arasında qoins kazanma şansınızda var,her gün 1 oyun hakkı ücretsiz verir,isterseniz qoinsleriniz ile de oyun oynayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için bana ulaşabilirsiniz.


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.