N

Binbaşı
13 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
8 ay
Garanti Miles\u0026Smiles Kişiye Özel Fırsatlar 2000 mil Bonus Flash
Bonus Flash'ta mil kampanyalarınızı kontrol edin. Apple, Google, Facebook, Steam, Playstation, Youtube, Fizy, Spotify gibi ödemelerinize 300tl üzerine 2000 mil veriyor. Son 2 gün.

Facebook konusunda harcama imkanı bulamayanlar mesaj atabilir.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
N
2 yıl
Mac Allister Hobi Makinesi 130 Watt + 15 Parça Aksesuar Seti - 310TL
Mac Allister Hobi Makinesi 130 Watt + 15 Parça Aksesuar Seti

310 TL

İhtiyacı olan için iyi fiyat. Hafif işlerde sorunsuz kullanıyoruz.


https://www.koctas.com.tr/mac-allister-hobi-makinesi-130-watt--15-parca-aksesuar-seti/p/2000021700
N
2 yıl
Kenarları tırtıklı yuvarlak bayram çikolatası kırmızı alüminyum amba
Merhaba,

90'larda popüler olan bir çikolata vardı. Kenarları tırtıklı, kırmızı alüminyum ambalajlı. Bir yüzeyi açık. Elinde fotoğraf olan varsa paylaşabilir mi?

Ekteki görsele benziyordu.
< Resime gitmek için tıklayın >
N
4 yıl
Logitech G29 3030TL - Amazon.com.tr (yurtdışından)
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00YUIM2J0/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1

İkinci elde bu civara satılıyor. Fiyat uygun, 2750 iken aldım, 3 günde ulaştı. Vergi/gümrük süreçlerini Amazon hallediyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
N
4 yıl
Vestel 55UD8200 ARC ses aktarma sorunu
Vestel 55ud8200 televizyonumu hdmi kablo ile ARC protokolü üstünden Grundig GSB910 sound bar'a ses aktaramıyorum.

Daha önce servis gelip kontrol etti, yazılımı önceki versiyona çekti ve aktarmayı başardık. Sonra yeniden bozuldu. Bir umut yazılımı güncelledim. Bir türlü ses çıkışı alamadım.

Aynı sorunu yaşayan var, çözüm önerisi olan var mı?

(Ayar menüleri bu şekilde)
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
N
5 yıl
Superbox devrediliyor mu? Devir işlemi nasıl oluyor?
Merhaba, Kağıthane'de yeni taşındığım dairede Turknet ile internet bağlantısı sağlamaya çalıştım ancak bir süre sonra başaramayıp vazgeçtim.

Şimdi Superbox ya da VBox ile işi çözmeye niyetlendim. Superbox'ın fiyatları uçmuş.

Eski tarifeden bağlatmış olup iptal etmek isteyen birini bulursam uygun bir maliyete devir alabilir miyim üstüme, Vodafone Turkcell veya TTelekom fark etmez.
N
7 yıl
Emniyet kemerimi verin bana!
Emniyet kemeri reklamına bir de böyle bakın:https://youtu.be/eSvaLqVs1b8
N
7 yıl
1000tl altı, SSD\u0027li, pili iyi ve USB-C şarjlı notebook/2\u0027si 1 arada önerisi
Merhaba, 1000tl'nin altında, SSD'si olan, pil ömrü 5 saatin üstünde ve mümkünse USB-C üzerinden şarj olabilen notebook / 2'si 1 arada cihaz arıyorum.

Aşağıdaki cihazları buldum, lenovo ve asus'ta usb-c var fakat bu port üzerinden şarj olup olmadığını bilemiyorum, bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-tp200-celeron-n3060-1-6ghz-2gb-ram-32gb-hdd-int-11-6-touch-w10-notebook.htmlhttps://www.teknosa.com/urunler/125039430/lenovo-miix-320-intel-atom-z8350-144ghz-2gb-32gb-101-2-si-1-arada-notebookhttps://www.teknosa.com/urunler/125039443/hp-stream-x360-11-aa002nt-1jl35ea-intel-celeron-n3050-16ghz-2gb-32gb-intel-hd-graphics-116-notebook

Tavsiyeleriniz için teşekkürler şimdiden.
N
7 yıl
Hayri Hiçler - \"Hiçbiri diyo yaa!\"
Hayri Hiçler'in "hiçbiri diyo ya" deyip durduğu bir futbol programı bölümü vardı. Hatırlayan var mı? Sanırım Adnan Aybaba da vardır programda. Adı tribün ateşi olabilir. Bölümü bulana teşekkürler şimdiden.
N
9 yıl
7 kişilik araç tavsiye - 60bin TL civarı
Merhaba,

60 bin TL civarı 7 kişilik araç arıyoruz. Sıfır da olabilir ancak bu fiyata pek bir seçenek bulamadım.

Alternatiflerim:
2012 Ford Grand C-Max Düz 1.6 TDCi
2012 Renault Grand Scenic Otomatik 1.5 dCi
2012 Peugeot 5008 Otomatik 1.6 e-HDi
2012 Chevrolet Captiva Otomatik 2.0 D High
2014 Fiat 500L Otomatik 1.3 Mjet
2012 Nissan Qashqai Düz 1.5 dCi
2013 Grand Picasso Düz 1.6 HDi Grand Dynamic

2. sıra koltukların konforu, yatırılabilir olup olmayışı, 3. sıra koltuklara geçiş ve bu koltukların konforu, yakıt tüketimi vb. tavsiyelerinizi alabilir miyim?

(Bütçeyi 5 bin TL kadar zorlayabiliriz, şu anda C-Max'e daha yakınız, şimdiden teşekkürler.)

Edit: 2013 Cmax grand aldık. Titanium paketli, 7 koltuklu. 3. sıra koltukların konforu, aracın temizliği ve iç dizaynı kararımızda etkili oldu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.