W

Yarbay
12 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
165 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
W
2 yıl
Sarı yağ lambası yakması
Merhaba

Aracım sarı yağ lambası yaktı ama emin olamadım ciddi sorun var mıdır diye acaba fikri olan var mı? Motoru yeni yapıldı, haliyle yağı ve filtreleri yeni değişti. Sağa çekip baktığımda yağ seviyesi normaldi, yarın da soğukken tekrar kontrol edeceğim. Lamba yaktığı zaman da ayrıca motor sesinde bir değişim vs olmuyor.

Ustam sensorden olabileceğini, büyük ihtimal sorun olmayacağını söyledi bunlar dışında ihtimal olabilir mi sizce?
W
4 yıl
Yağ Yakımı - Hit mi, ağırlık mı?
Merhaba dostlar,

Kilo sorunum yok ama simit ve göbek yağlarımdan hala kurtulamadım. Soyunduğum zaman skinny fat görünüm ortaya çıkıyor. IF ve biraz P90X3 antrenmanlarıyla, biraz dumbell antrenmanlarıyla vücudu eskiye göre epey şekle soktum fakat o bel bölgesi yağları bir türlü gitmiyor.

Biliyorum bölgesel kilo verme yok ama genel yağ yakımı için Hit tarzı antrenmanlar mı önerirsiniz (haftada 1 gün açık havada koşu yapabiliyorum, gerisine evde devam), yoksa ağırlık mı çalışsam daha verimli olur?

Beslenme düzenim:

- Kahvaltı: 3-5 kaşık yulaf ezmesi, 250 ml yağsız proteinli süt
- Öğle: yemek yok.
- Akşam: Normal ev yemekleri, ekmek bazen 1-2 dilim bazen hiç yok.

Yani çoğunlukla düşük kalorili yiyorum, zaten istesem de fazla yiyemiyorum.
W
4 yıl
ATOM RPG Türkçe Yama Çalışması Başladı


Fallout, Wasteland, Deus Ex ve Baldur’s Gate gibi klasik rol yapma oyunlarından esinlenerek hazırlanan ATOM RPG, uygun fiyatıyla, uzun oynanış süresiyle ve başarılı CRPG mekanikleriyle dikkat çekiyordu. Doğu Avrupa menşeli bağımsız oyun stüdyosu AtomTeam tarafından geliştirilen ATOM RPG şimdi ise indieTürk çeviri ekibi aracılığıyla Türkçe’ye çevriliyor.

Çeviri durumunu güncel paylaşacağım, hızlı olmayacak fakat temiz bir çeviri olacak.

[size=7]
Çeviri Durumu: Resmi
Çeviri Boyutu: 70 bin satır

ATOM RPG Türkçe yerelleştirme durumu:

Menüler: yüzde 50
Yetenek ve Karakter ekranları: yüzde 50
Nesneler: yüzde 1
Görevler: yüzde 1
Ara sahneler: yüzde 1
Diyaloglar: yüzde 1




İlgili Haber

Steam Sayfası

Videoyu izlemek için tıklayınız

İlk deneme görselleri:

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
W
4 yıl
Başlangıç olarak P90X3 - Deneyen var mı?
Merhaba arkadaşlar,

Özellikle daha önce bu programı denemislere sormak istiyorum. Hakkıyla fitnessa başlamadan önce P90X3 ile başlamak istedim. 3 ay devam ettircem, sonrasında ya ikinci tekrar yapcam ya da bir salonda doğrudan ağırlık çalışmaya başlayacağım fakat önerilerinize açığım.

İlk haftayı ufak tefek kas ağrılarıyla bitirdim bu arada, problem yaşamıyorum ve iyi gidiyor ama nasıl bir gelişim olur bilemiyorum. Gelişimden kastım hacim kazanma değil tabii. İlk amacım altyapı hazırlama ve dayanıklılığı arttırma. Bu program bu amaçta faydali olur mu sizce? 3 ay before after fotoğrafları birçoğu fake açıkçası o yüzden ciddiye almıyorum.

Ayrıca kilo verme amacım yok, 67 kiloyum yani aslında baya zayıfım fakat gecmisten kalma yağlanma var. Yüzde 20 gibi bir yağ var vücutta. Hem bu yağı azaltmak, hem de vücudu hazırlamak istiyorum. Ayrıca beslenmemi de düzelttim. Tek öğün yiyordum, şimdi daha hafif çift öğüne çıkardım ve paket gıdaları tamamen çıkardım hayatımdan.

P90X3 daha önce yapan var mi, bu programla iyi bir altyapı kurabilir miyim? İlk bir hafta sonrası bu arada baya dinç hissettigimi fark ettim. Şimdi amacım kısaca ilk olarak vücudu fit ve az yağlı bir duruma getirip ardından hacim kazanmaya baslamak. Bu şekilde başlamam mantıklı mıdır? kusra bakmayın uzun oldu.
W
4 yıl
Zyxel NWD6605 WiFi USB Adaptör İncelemesi
USB WiFi ararken karşıma çıkan bir üründü ve açıkçası tereddütle almıştım. Benzer ikilem yaşayan arkadaşlara yardımcı olması adına bu konuyu açmak istedim.

Öncesinde TP link in dandik wifi usb'sini denemiştim ve hız fena olmasa da aralıksız kopuyordu. Zyxel NWD6605'i ise bir gün denedim ve hiç kopma olmadığı gibi 5Ghz de kullanabiliyorsunuz.

Hız olarak ethernetten farksız ve fiber internetimin sunduğu maksimum hıza doğrudan erişti. Ayrıca modem de ev kapısının girişinde kapalı yer içinde yer alıyor. Yani bilgisayara çok da yakın sayilmaz.

Windows 8 desteklediği yazsa da Windows 10 Pc'ye takar takmaz çalıştı ve içinden çıkan cd'yi kullanmaya gerek yok.

Normal usblere göre biraz büyük fakat uzatma kablosu sayesinde sorun yaşamıyorsunuz. 802.11ac ve usb3.0 desteği de var. Ben 209 TL'ye Teknosa'dan aldım fakat hemen ertesi gün stoklar tükenmiş.

Kısacası pcie wifi kartı takmak istemiyor ya da kullanışlı bir USB WiFi arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Kablolu bağlantı gibi verimli bir ürün.
W
4 yıl
Satılık Modern Warfare Key
Oyun satılmıştır...
W
4 yıl
Masaüstü Pc\u0027ye USB WiFi tavsiyesi
Huawei HG255S modem ve süperonline 35mbps internetim var.

Arkadaşlar bu modemle kullanacağım bir USB WiFi alıcısı onerebilir misiniz? Asus'tan tut TP linke kadar çok seçenek var fakat hangisi en verimli olur bilemedim.

Masaüstü pc'de kullancam ve modemle arasında 5 metre mesafe ile bir duvar var. İyi bir USB WiFi önerirseniz gerçekten makbule geçecek. 200 tl gibi bir bütçe ayirabilirim.
W
4 yıl
USB Çoklayıcı Tavsiye - Soru
Merhaba, kasa için kullanabileceğim kaliteli bir USB çoklayıcı önerir misiniz? 3-4 port olsa yeter.

Sorum ise şu bunu adaptörsuz kullanmak sorun yaratır mı, anakarta bir zarar verir mi? Klavye, mouse, USB mikrofon falan bağlayacağım sadece.

Şu model var mesela, önerir misiniz?

https://www.hepsiburada.com/dark-connect-master-4-port-usb-3-0-usb-hub-coklayici-dk-ac-usb341-p-HBV000005TOEO?magaza=Hepsiburada
W
4 yıl
Refresh rate - FPS ilişkisi
Merhaba arkadaşlar,

Kısaca özetleyeyim; 60hz bir monitörde diyelim 100fps alıyorsak bunun farkı hissedilir mi? Yoksa 60hz monitör varsa her türlü 60fps mi görürüz?
W
5 yıl
Xbox one - Superonline port yonlendirme
Arkadaşlar Superonline geçtikten sonra Xbox one kullanılmaz hale geldi, fiber 35mpbs sözde ama 0 verim. Bunun sebebi de sanırım cgn ip atanmış ve Xbox live devamlı kopuyor.

Superonline'i aradığımda port yönlendirme yapabileceklerini söylüyorlar fakat Xbox sitesindeki portlar açık değil. Örneğin Superonline içsel port, dışsal port vs soruyor fakat burada sadece bu rakamlar var:https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4026770/xbox-open-these-network-ports-for-xbox-one

Bunları Superonline'a nasıl doğru şekilde girdirtebilirim? Daha önce bu işlemi yapmış olan varsa çok makbule gececek
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.