E

Yüzbaşı
27 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 hafta
1.2 tsi yağ lambası yanma
Herkese selam. Aracımda yağ lambası yanıyor. Özellikle soğuk zamanda devir çevirirsem. Stop edip çalıştırınca bir daha yanmıyor. Şuan bulunduğum yerde servis yok. Servise de götüremiyorum.
E
2 yıl
Epc, esp ve lastik basınç ışığı yandı çözüm önerisi?
Merhabalar. Aracım 1.2 TSİ dsg. Yokuş çıkarken bir titreme ve arkasından bu ışıklar yandı. Araç gaz yememeye başladı ve saatte 50 km yi zor çıktı. Sorun nerde olabilir? Lastik basinç ışığı da basılı tutuyorum sönmüyor. Arıza nerde olabilir? Aracı yetkili servise mi yoksa Bosch Car a mi götürmeyelim? Daha önce rot başı için 3 kat fazla istemişti yetkili servis.
E
3 yıl
Ufak bir kaza oldu. Bakabilir misiniz?
Merhaba. Eşim park ederken kaldırıma aracın tekelini sürtmüş. Jant çizilmiş, lastik zarar görmüş. Lastikçiye gidersem lastik değişsin diyor; tamirciye gidersem yama yaparım birşey olmaz diyor. Kafam karıştı. Sizce lastiği kullanmamda zarar olabilir mi? 120 km ile giderken aniden patlar mı? Fotoları yükledim. Düşüncelerini aktarırsanız çok sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
E
3 yıl
Sony\u0027nin servis güvencesiz ürün olması
Yaklasik 10 gündür evde sony kurulumu bekliyorum. Kendim açarsam hem garantisi sıkıntıya giriyor hem de arızalı ürün çıkarsa iade alınmıyor. Dünya para verdigimiz ürünün servis güvencesi olmaması çok kötü. Bir baktım tüm ülke genelinde böyle bir sorun çıkmış. Tecrübesiz elektronikçilere veriyorlar sanırım servis işini. Sony müşteri temsilcisi ilgilenmiyor ve çok kaba bir dil ile insanı kavgaya sürüklüyor. Sanırımbu yolla tazminat mi almak istiyorlar ne yapıyorlar anlamadım. Ben pişmanım ve iade ediyorum. Kasım ayı indirimi bitti için tv ler en az 1000 tl zamlanmiş. Bu şekilde de madur oldum. Alacak olan varsa garantisiz ve servis güvencesi olmadığını bilsin. Dünya markası felan hikaye...
E
3 yıl
Youtube netflix lisans sorunu
Youtube, netflix gibi uygulamaları bir hayli kullanıyorum. Ve yeni televizyon alacağım. Gördüğüm LG ve Samsung hariç diğer tv lerde belirli bir süre sonra vu uygulamalara erişim lisans sorunu sebebi ile imkansız hale geliyor. Mecbur muyuz Samsung ve LG almaya ?
E
4 yıl
konu silinsin
konu silinsin
E
4 yıl
Oto lastik için tavsiye
Merhaba arkadaşlar. Aracımın bir tane lastiği yan yüzeyden yırtılma yapmış. Araç yaklaşık 5 yaşında ve değişmişken hepsini değiştireyim diyorum. Araç 15 jant. Uygun fiyatlı bakıyorum. Petlas, Nokian ve Falken bildiklerim. Sizin öneriniz var ise yada bunlar arsından hangisi tercih etmem gerekirse lütfen söyleyin. Teşekkür ederim.
E
4 yıl
2000 fiat brava nasıldır?
Bir akrabama almayı düşünüyoruz. Uygun fiyatlı diye tercih ettik. Bu modellerde kronik problemi var mıdır? Parçaları pahalı ve bulması zor mudur? Daha önce kullananlar yada bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Önerir misiniz yada başka modelleri önerir misiniz. Çok teşekkürler.
E
4 yıl
Bios güncelleme sonrası sorun.
Arkadaşlar herkese selam, biosu levono kendi sitesinden güncelledim. sonrasında PC açılmıyor. EFI NETWORK 0 for IPv4 boot failed. yazıyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
E
4 yıl
Hibrit mi dizel mi?
https://www.youtube.com/watch?v=23FLKkCRXWA&feature=youtu.be
Linkte CHR ile Kona karsilaştırılıyor. Dizel ve hibrit motorlarin arasındaki fark da karşılaştırılmış. İyi seyirler.
Mtv olmasa benim tercihim kesinlikle hibritten olurdu...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.