C

Onbaşı
27 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
Adını bilmediğim film
Uzak doğuda bir ülkede geçiyordu.Bir abimiz vardı ama uzak doğulu değil hafif esmer bir adamdı sanki ,oradan bir kadınla evliydi sanırım,abimiz baya iyi dövüşüyordu falan dövüş hocasıydı galiba,sonra karısını filan öldürmüşlerdi.Kadının boynunda böyle yıldız gibi işaretler vardı.Film yeni bir film olması lazım.Filmin geri kalanını izlemediğim için bir şey bilmiyorum.
C
8 yıl
Türksat Fatura Kesim Hatası
Arkadaşlar az önce sayfaya gelen bildirimle fark ettim.Eğer borcunuzu ödemezseniz internetiniz kesilecek diye mesaj geldi. Halbuki ben her ay şubeden düzenli olarak ödeyen bir insanım.Türksat sitesinden baktım gerçekten de mayıs ayı ödenmemiş gözüküyor.Faturalara bakınca fark ettim iki tane nisan ayı faturası var mayıs ayında ödeme yapmış olmama rağmen nisan ayı faturası kesmişler tekrardan,fatura tarihlerine dikkat etmemişim yarın ödeme yaptığım şubeye gideceğim olmazsa türksat'ın merkez müdürlüğüne gideceğim.Elimde iki faturada duruyor fakat faturaların sıra numarası,fatura numarası,ödenme tarihi vs hepsi aynı sizce sorunu halledebilirmiyim?birde 50 kuruş gecikme faizi var
C
9 yıl
Aslı Çakır Alptekine Doping Cezası
Doping kullandığı gerekçesiyle 8 yıl men cezası yemiş.
C
9 yıl
132k\u0027yım 142k gelir mi?
Arkadaşlar 132 bindenyim 142 bin gelir mi?Ben geleceğini umuyorum,ama içimde biraz bir şüphe var.
C
9 yıl
OYUNUN ADI HATIRLAYAMIYORUM
Arkadaşlar yaklaşık 8-10 sene önce oynadığım bir oyun vardı.Balance Ball tarzında bir oyundu.Oyun uzayda kurulmuş metal gibi platformları geçip bitirilen bir oyundu.Bölümleri vardı ama oyunu tamamen bitirememiştim.İki kişilik de oynanabiliyorduk yanlış hatırlamıyorsam 3D bir oyundu ve kullandığımız top gri bir toptu amerikan topu şeklindeydi.Oyunun adını hatırlamıyorum.PCnet,chip yada level gibi dergilerden çıkan cdlerden bir oyun olabilir,yanlışlıkla o cdleri attım(ve şimdi çok pişmanım.Sırf bu oyun için ilk defa mesaj atıyorum umarım doğru yere doğru şekilde atmışımdır mesajı,Lütfen yardım edin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.