Arkadaşlar merhaba;

1971 Model 124 buldum bi tane. Aracı izmirden alıp gelecegim cuma günü. İstanbula kadar gelecekmi bilmiyorum tabiki :)

2012 Golf'um vardı sıfır aldım ama ev almak için satmak durumunda kaldım. Babamın Tipo'su var şu anlık onu kullanıyorum ama bir araç almam gerekecek. Bütcem 10.000tl civarı. O fiyatlara bana cazip gelecek bir araç maalesef yok o sebeple kafamdaki gibi bir araç toplamak istiyorum. 131 T Stop var ama 124'ler nedense daha çok hoşuma gidiyor. Fabrikadan nasıl çıktıysa o şekilde yapmak istiyorum. Son 3 4 gündür tüm parça fiyatlarını araştırdım ve garip şekilde bulunmayan 1 tane bile parçası yok.

Şimdi nelerle karşılacagımı çok çok iyi biliyorum. Yaşım 26 ve ilk aracımı kendi param ile 18 yaşımda aldım. Bu 6. aracım olacak ve piyasa bilgim,araç bilgim iyidir. Lütfen projenin saçmalığından bahsetmeyin yada yeni bir araç alın demeyin, 97 poloda alırım o paraya,2001 fiestada alırım,99 tipoda alırım,306'da alırım bunları çok iyi biliyorum ama ben bu aracı yapmak istiyorum. Eger kısmet olursada tüm resimleri tek tek burada paylasacagım.

Size sormak istediğim şudur; Araca 4tane kapı sacı alacagım gerekırse camurluklarını, kaputunu,bagaj kapagı ve tavanınıda alacagım fakat istanbul ve yakınlarında iyi bir kaportacı bu işi hakkı ile yapabilecek tanıdıgınız bır usta varmıdır? Araç A'dan Z'ye soyulacak ve Çürükler temizlendikten sonra taban,araç içi pütür atılacak daha sonra komple boyanacak. Bugun istanbulda bir kac yerden fiyat aldım sök tak dahil 3.000-4.000Tl arasında fiyatlar değişiyor.

Bu tarzda yakın tarihte iş yaptırıpta fiyat verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

Simdiden teşekkür ederim.

Saygılar..