A

Teğmen
17 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
KARAKTERİSTİK TESBİH - Kısa Film/Mobil Film Festivali
http://www.mobilfilmfestivali.com/bora-korhan-karakteristik-tesbih-yedirenksanat/
Arkadaşlar kendi çapımızda çektiğimiz kısa filmle yarışmaya katıldık. Şu an halk oylaması sürecinde ve eğer beğenirseniz oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz.
A
8 yıl
Beyler soru yardım lütfen
Bazı sorular eksik olabilir ama yapabilirseniz çok iyi olur valla
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Uludağ Üniversitesi Hazırlık Sorunu
Beyler bu sene üniversiteye kayıt yapırdım daha hazırlık sınavı olmadı ama otomasyona girdiğimde bölümle ilgili(makine müh.) ders seçme yeri görünüyo.Dersleri seçmeli miyim yoksa seçmeden hazırlık sınavını mı beklemeliyim ?
A
9 yıl
Uludağ Üniversitesi Hazırlık Sorun
Beyler bu sene üniversiteye kayıt yapırdım daha hazırlık sınavı olmadı ama otomasyona girdiğimde bölümle ilgili(makine müh.) ders seçme yeri görünüyo.Dersleri seçmeli miyim yoksa seçmeden hazırlık sınavını mı beklemeliyim ?
A
9 yıl
Elektro gitarla ilgili acil yardım lütfen
Benim jd brothers jd801 mbbl gitarım var yaklaşık 5 senelik .Fakat olay şu gitarın ton düğmeleri gitmiş durumda yani açıp baktım ama gövdenin iç tarafından artık ayrılmış. yan(çalışma konusunda sıkıntı yokta çevirme işlemi gövdeden ayrı olarak oluyor) önce kasaya yapıştırayım dedim sabit kalması için sonra bi sorun olur falan diye uğraşmadım bunun bi çözümü varmıdır yoksa bi müzik markete mi götürmeliyim. Ha birde mi telleri(1. ve 6. teller) üst tel bozuk bi ses veriyor alt telde tiz onların ayarını yapabilir miyiz ? Çok sordum ama :D cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
A
9 yıl
SİLİNSİN
.
A
9 yıl
Dostlar elektro gitarla ilgili acil yardım lütfen .
Benim jd brothers jd801 mbbl gitarım var yaklaşık 5 senelik .Fakat olay şu gitarın ton düğmeleri gitmiş durumda yani açıp baktım ama gövdenin iç tarafından artık ayrılmış yani(çalışma konusunda sıkıntı yokta çevirme işlemi gövdeden ayrı olarak oluyor) önce kasaya yapıştırayım dedim sabit kalması için sonra bi sorun olur falan diye uğraşmadım bunun bi çözümü varmıdır yoksa bi müzik markete mi götürmeliyim. Ha birde mi telleri(1. ve 6. teller) üst tel boğuk bi ses veriyor alt telde tiz onların ayarını yapabilir miyiz ? Çok sordum ama :D cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
A
10 yıl
Çözemediğim sorular [Fizik İçerir]
Arkadaşlar yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden çok teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Edit : cevaplar - c,b,d,c
A
10 yıl
Yatay geçiş [önemli]
Beyler mesela ben A üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. B üniversitesi Makine mühendisliği bölümüne geçebilir miyim ?
A
10 yıl
Ek Tercih yardım lütfeeen :(
Beyler ya bursa'da yaşıyorum puanım 315 (96bin) puanlar açıklandıktan sonra dedim daha iyisini yaparım falan filan bi yere yerleşmedim sonra yavaş yavaş sene başladı . İçimde ders çalışma isteği yok kötü bi his var daha kötü yapcam diye şimdi bu ekyerleştirme den bişeyler yapmaya çalışıyorum ama kafam çok karışık . Her zaman ki gibi yardım edersiniz diye konu açayım dedim. Şimdi bursa orhangazi üniv. %50 tüm bölümler(ingilizce) tutuyo kafamda bilgisayar var . Ama bursada olanlar bilir üniversitenin yeri çok berbat bi yerde yani üniversite hayatı yaşancak bi yerde değil. Aslında kafamda uludağ vardı 1 sene öncesine kadar ama ordada inşaat makine otomotiv e.e mühendislikleri tutmadı. Şu anda sadece tekstil çevre tutuyo.. Yani tercih olarak bilgisayar mühendisliği istiyorum üniversite olarak orhangazi değil . Sorun budur yani napmamı önerirsiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.