K

Er
16 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
Çok Sağlam Bir Tavsiye(Çok İyi Olmayan Sayısallar için)
Evet arkadaşlar bugün 12. sınıfa yeni geçen ve fazla çalışkan yüksek puan beklemeyen arkadaşlarıma iyi bir tavsiyem var.YGS de zamanı muhakkak yetiştirip sosyal yapın ve 300-310 civarı bir tm puanıyla polisi,astsubay,askerliklere başvurma hakkı kazanın bu meslekler iş garantili ve sağlam meslekler.Mutlaka sosyal yapın 27-28 türkçe 20-25 mat 10 fen 20 sosyal ile 300 civarı bir puanla bu yerlere girebilirsiniz.

İyi forumlar.
K
10 yıl
DOKUZ HAFTA(AÇIKLAMA)
Dokuz Hafta

Bu yıl ki Şampiyonlar Ligi maceramıza Stamford Bridge’teki son doksan dakikayla veda ettik.

Hedefi her zaman kazanmak ve daha ileriye gitmek olan Galatasaray için, (zor bir gruptan çıkma başarısını göstermiş olsa da) gelinen sonucun kabul edilemez olduğunu biliyoruz.

Tüm Galatasaraylıları; bu sonuçtan çok, takımın ortaya koyduğu dirençsiz ve mücadelesiz futbolun hayal kırıklığına uğrattığının hepimiz farkındayız.

Başta Londra’da, doksan dakika boyunca takımlarını destekleyenler olmak üzere, ekranları başında maçı izleyen tüm taraftarlarımız, eleştirilerinde sonuna kadar haklıdır. Bu eleştirilerden herkes gereken dersi çıkaracaktır elbette…

Ancak hayat devam ediyor.

Galatasaray, kurucusu Ali Sami Yen’in koyduğu hedef doğrultusunda,"Yabancı olan takımları yenip adını dünyaya duyurmak" için, gelecek yıl da devler ligi macerasına kaldığı yerden devam etmek zorundadır.

Bugün çeşitli kademelerde Galatasaray’a hizmet edenlerden hiçbirimiz, yarın yerlerimizde olmayabiliriz. Ama, Galatasaray arması gelecek yıl da mutlaka orada olmalıdır. Orası Galatasaray’ın arenasıdır.

Bunun için yalnızca dokuz haftamız var.

Bu dokuz haftada, hocanın oyundan aldığı oyuncular kızmayacak, kırılmayacak.

Bu nedenle eleştiriye uğrayan hoca kızmayacak, kırılmayacak.

Yönetim kendisine gelen eleştirilere kızmayacak, kırılmayacak.

Taraftar da takımına küsüp kırılmayacak.

Kısır tartışmaların arasında unutulmamalı ki, Galatasaray'ın her yıl Avrupa'da yarışma hakkına sahip olması bile, Türk futbolu ve taraftarlarımız için başlı başına gurur kaynağıdır.

Özetle;

Bütün zorluklara ve engellemelere rağmen pes etmedik, etmeyeceğiz!

Bundan böyle, Galatasaray armasına yakışır biçimde savaşmaları için oyuncularımızın yanında olacağız.

Ligin sonuna kadar sahamızı kapattırmamak için hep birlikte gereken özeni göstereceğiz.

Her sonuca açık olan futbolda, dördüncü yıldız Kaf Dağı’nın ardında değildir.

Tek tek isimleri sayıldığında rakiplerinin hayal bile edemeyeceği bir kadroya sahip olan Galatasaray, taraftarıyla kenetlendiğinde Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu bir kez daha ispatlayacaktır.

Yine unutulmamalı ki; "Savaşı kaybetmek bir şeyi, cesareti kaybetmekse her şeyi kaybetmektir."

Galatasaray Spor Kulübü


forumda baktım konusu açılmamıştı.
K
10 yıl
Friendzone Vakası Yardım(Edit2:Gelişmeler Var)
Selamun aleyküm arkadaşlar.Ben lise son sınıf öğrencisiyim.Sınıfımıza bu sene başında gelen bir kız var.Bizim bu kızla baya muhabbetimiz oldu.Ben bunu biraz ezerdim biraz iyi davranırdım ama aramız hiç kötü olmadı genelde hoşuna bile gidiyordu.Son zamanlarda ben buna biraz daha iyi davrandım.Sonra ben bundan hoşlandığımız hissettim biraz bekledikten sonra çarşamba açıldım.Cumaya kadar görüşemedik cevapta vermedi cuma görüştük bana ben görmedim sen söylemedin say dedi akşam mesaj attım.
Çok kırıldım.Uzun zaman sonra birine bu kadar safça duygularımı açmışken senin benim duygularımı yoksayacak kadar değersiz görmen beni çok kırdı yazdım.
O da dedi ki:Seni kırmak benim en son isteyeceğim şey dedi şaşırdığım ve seni kırmamak için cevap vermedim dedi.Bende başta böyle söyleseydin dedim.
Özür diledi.Seni çok seviyorum ama sadece arkadaş olarak dedi.Bende biraz azarladım bunu sinirin geçince beni affedeceksin biliyorum dedi.Aramızda bir şey olma ihtimali yok mu dedim oda sen arkadaşımsın başka gözle bakamam dedi.bir cevap vermedim.
Reddedilmek fazla koymadı da kız diyor ki arkadaşlığımız bozulmasın ama ben bağlanmaktan korkuyorum.Bu kıza nasıl davranmalıyım?Friendzone dan çıkmanın yolu varsa onuda söyleyin.


Edit:Okula 1 hafta kimse gitmemişti ygs var diye.Bu hafta okulda hiç konuşmadık ben baktım o baktı arka arkaya oturuyoruz ama hiç konuşmadık.Son konuşmamızdan sonra pek aklıma gelmiyordu ama bu hafta biraz garip oldum.Ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum.

Edit:Cuma gününe kadar(2 hafta) hiç konuşmadık cuma günü eften püften bir sebeple bana zeytin dalı uzattı diyelim birimizin bir şekilde ilk cümleyi söylemesi gerekiyordu o söyledi ben de cevap verdim bu hafta iyice konuşuruz eminim çünkü sınıfta benden başka sıyrılan yok yani girişken,komik,zeki,duygusal,insancıl benden başka yok sınıf odun sınıf neyse ben bu kıza ne yapacam daha hiç bilmiyorum yardım edin ara ara üzülüyorum sonra hiç aklıma gelmiyor sonra görüyorum ne yapacam yardım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.