O

Teğmen
07 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
Pre aranır Silver elo
Arkadaşlar birlikte golda çıkacağımız bir pre arıyorum.Ligim silver 3.Mid mainim.
Nick:JacksonflyingV1
O
7 yıl
wonderlands virüsü
Arkadaşlar ben internette gezinirken ara sıra herhangi bir yere tıkladığımda wonderlandsads.com diye bir siteye bağlanıyor ve virüs programım bu siteyi engelliyor.Ben bu virüsten nasıl kurtulurum?Adwcleaner işe yaramadı.
O
7 yıl
Rünlerin Fiyatının Düşürülmesi
Arkadaşlar biliyorsunuz rünler sezon öncesi dönemde bedava hale gelicek.Riot bir yazısında şöyle bir şeyden de bahsetmiş:
"Ayrıca yeni rün sistemine geçişimizden önce bir noktada tüm rün bedellerini büyük ölçüde aşağı çekeceğiz. Bu noktadan sonraki rün harcamaları için iade yapmayacağız."
Sizce bu indirimler ne zaman gelir?
O
7 yıl
LOL\u0027DE GELİŞİM
Aynı konu yanlışlıkla 2.defa açılmış kusuruma bakmayın.
O
7 yıl
LOL\u0027DE GELİŞİM
Arkadaşlar lol'de kendimi geliştirmek için, iyi bir lige çıkmak için yapmam gerekenler nelerdir?1 Yıldır bu oyunu oynuyorum hala silver 2'yim.
O
8 yıl
TR\u0027de S5 im duo adc aranır
Ligim silver 5 ve support oynuyorum pre olmadan lig atlanılamayacağına inanıyorum bu liglerde eğer supsanız , kendine güvenen adc varsa bu eloda eklesin girelim.
Edit:Nick : Jackson Flying V
O
8 yıl
Bir sup nasıl lig atlar?
Arkadaşlar benim main im support ve ligim s5 artık derecelilere support olarak giremiyorum .çünkü takım ya kötü geliyor ya adc m kötü yada kendim kötü oynuyorum.Kısacası bir support silverdan nasıl çıkar?Çıkabilir mi?
O
8 yıl
Reboot and select
Öncelikle merhaba.Bilgisayarıma açılışta reboot and select proper boot device gibi bir hata geliyor.Biosta 1.sıraya al falan gibi şeyler işe yaramıyor.Bu sorun
dün bir işlem yaparken pc nin donmasıyla beraber meydana geldi.Bilgisayarın içini açtım kablolarla oynadım biraz.Bilgisayar açıldı fakat işlem yapılamıyordu bir yere tikladim ve ondan sonra hiç bir yere tıklanamaz hale geldi.Sadece mouse hareket ediyordu.Ve yeniden başlattığımda yine aynı hatayla karşılaştım.Ama ilk açışımda resimlerde gösterdiğim iki kablonun hiç bir yere takılı olmadığını gördüm acaba bu kabloların bu sorunla bir alakası olabilir mi?Ve çözümü nedir?
O
8 yıl
LG magna telefonum internete bağlanmıyor!
Arkadaşlar lg magna model telefonum dün e kadar gayet güzel wifi a bağlanırken dün wifi'a bağlanmamaya başladı. Sorun şu ki şifreyi giriyorum bağlanıyor ancak 5 saniye sonra internet bağlantısı kesiliyor ve şifreyi unutuyor. Yeniden şifreyi girdiğimde yeniden aynı şey tekrarlanıyor . Ancak başka telefonlar internetime gayet rahat bir şekilde bağlanıyor. Ve bende başka modemlere bağlanabiliyorum . Modemi açtım kapadım şifresini değiştirdim wifi fixer kullandım ancak bir değişim olmadı yardımcı olursanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler!
O
8 yıl
takaslık hesap
beyler rankim mge 88 win ve 341 saat oynama var ve bu hesabı dmg le gibi bir hesapla takas etmek istiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.