A

Er
03 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359608 Gün Cezalı
356325 gün 13 s. 31 dk.
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Üyeliği mi nasıl siliyorum?
?
A
9 yıl
Fırtına kopuyor
Düzce'de olan var mi?
A
9 yıl
Kafa dağıtmak için?
Yarın but sınavım var 3.sinifa geçmek için iyi bir şansım ortalama tutmuyor. Eğer yarın sınavım kötü geçerse cuma günü olan sınavda otomatik olarak kötü ve daha riskli geçecek benim için. Şu an biraz kafamı dagitip derse odaklanmam lazım ne önerirsiniz?
A
9 yıl
Sizce Nasıl?
A
9 yıl
Göbek sorunu ve diyet
Geçen gün kendime tişört alicam normalde m giyiyorum ama göbek yüzünden l almak zorunda kalıyorum.Bu seferde kolları büyük geliyor. Sürekli gömlek giymek zorunda hissediyorum.Bu durumdan kendimde rahatsız oldum. Biraz arastirdim şekerli icicekler yada akşam yemek yememe gibi bir çok şey yazıyor.Bende sabahlari ekmek yemiyoum çayı 3sekerli içerkenn bire indirdim tuzdan uzak kalıyorum öğlen sadece salata aksamda çok az bulgur pilavı yada yanında et türü bir şey varsa onu yiyorum yoğurtla ama doymuyorum ve su an gerçekten acim.Daha önce uygulamiz ve başarılı olmuş arkadaşlar var mi?
A
9 yıl
Kiz Arkadaşıma değerli olduğunu hissettirmek
Genelde hissediyorum ama bazen değerli olmadigimi düşünüyorum diyor.Ben onu seviyorum ona değerli olduğunu hissettirmek için bazen ufak sürpriz veya hediye yada sadece mektupa birseyler yazıyorum. Bunlarin dışında yapabilcegim onunda bendeki değerini daha iyi anlayabileceği bir şey var mi? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
A
9 yıl
Yaz okulu hakkında
Benim ortalamam tutmuyor.Bizim üniversite yaz okulu açmıyor. Baska üniversitelere bakıyorum onlarda da akts tutmuyor veya istanbulda çoğu üniversite o dersi açmıyor. Illa acan bi üniversite vardir. Bunu nasıl bulabilirim tüm üniversitelere tek tek mi bakmam gerekiyor?
A
9 yıl
Odamdan sürekli bir şey caliyorlar kyk da kaliyom
Buzdolabı kykda odalarda ortak.Butler için geldim yurtta 18 kişi var annem börek kaşar vs birseyler koymuştu.Gelince yerlestirdim ertesi gün sabahtan işim vardı aksam geldim.Dolaptan su alicaktim bi baktim bi kalip kaşar peynir yok börek poğaça tarzı şeylerin yarısini yemişler. Bu öncedende oldu aşağı şikayet ettik bir sey yapmadılar daha öncede dolaptan cigkofte süt vs vs alindi.Her kim aliyosa gelip istese zaten veririm.Ama çaldığı için o her kimse hakkimi helal etmiyorum. Az öncede yatıyorum biri odanin kapisini açtı ama duvar tarafina dönük yatıyorum benim odada olduğumu görünce hemen kapattı.Nasil bi Cesaret arkadaş ya ben onu odada yakalasam.Genelde benim ve arkadaşlarimin olmadığı zamani bilen biri ama ne zaman donucegimizi bilrmiyo
Memurlara söylüyorum onlarda bir şey yapmiyo.Napcam bilmiyorum.
A
9 yıl
Ortalamam tutmuyor
Üniversite 2.sinifim ortalama tutmuyor üstten derste vermiyorlar.2.25 olmasi gerek benim 2.22 şu an butlerde birini fd yapsam tutar 2 tane ff geldi.hocalar butlerde kazık sorcam dedi bide bu iki dersin vizesi biri 10 biri 40 napcam bilmiyorum. Yaz okulu hakkında bilgisi olan var mi biraz araştırdım ama ne zaman kayit yaptiriyon gibisinden?
A
9 yıl
Saat aldım ssli
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.