DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
T

Onbaşı
02 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
11 yıl
çarpıp kaçan araç
arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm.inşallah konuyu doğru yere açmışımdır inşallah. Dün başıma talihsiz bir olay geldi aracımla sağ şeritte ilerlerken aracın biri arkadan acayip hızlı bir şekilde çarptı iki arabada da ciddi hasar oluştu.Biz araçtan inip hemen diğer aracın yanına gidip geçmiş olsun dedik ve sağa çekip polisi aramamızı söyledik,araç şoförü tamam abi çekiyorum deyip kaçmaya başladı bizde olay yerini terk etmedik. Anlaşılan şoför alkollü idi polisi arayıp ihbar ettim polisler gelip bakıp rapor tuttular ve raporu pazartesi ilgili karakoldan alabileceğimizi söyledi. Yalnız kaza anında çarpan arabanın plakası düşmüş ve bende o plakayı aldım. Arkadaşlar sizden ricam nasıl bir yol izlemeliyim başıma böyle bir olay daha önce hiç gelmemişti hala olayın şokundayım. Daha önce böyle bir durum ile karşılaşan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
T
11 yıl
çarpıp kaçma ve hasar
arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm.inşallah konuyu doğru yere açmışımdır inşallah. Dün başıma talihsiz bir olay geldi aracımla sağ şeritte ilerlerken aracın biri arkadan acayip hızlı bir şekilde çarptı iki arabada da ciddi hasar oluştu.Biz araçtan inip hemen diğer aracın yanına gidip geçmiş olsun dedik ve sağa çekip polisi aramızı söyledik,araç şoförü tamam abi çekiyorum deyip kaçmaya başladı bizde olay yerini terk etmedik. Anlaşılan şoför alkollü idi polisi arayıp ihbar ettim polisler gelip bakıp rapor tuttular ve raporu pazartesi ilgili karakoldan alabileceğimizi söyledi. Yalnız kaza anında çarpan arabanın plakası düşmüş ve bende o plakayı aldım. Arkadaşlar sizden ricam nasıl bir yol izlemeliyim başıma böyle bir olay daha önce hiç gelmemişti hala olayın şokundayım. Daha önce böyle bir durum ile karşılaşan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.