G

Onbaşı
27 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
6 yıl
Nvidia geforce gtx1050 laptop yardım
Monster abra a5 v13.1 aldım yaklaşık 1 hafta falan önce. Nvidia gtx1050 ekran kartı var. Aygıt yöneticisinde gözüküyor ve sorun yok diyor. < Resime gitmek için tıklayın >
Resimde de görüldüğü çalışır durumda. Fotoğraflarda vs. nvidia kullanıyor bilgisayar. Papers please oyununu yükledim onda da çalışıyor. Cs 1.6 buldum usb de onu açtım onda da çalışıyor fakat fifa 18 de çalışmıyor. Belki korsan oyun olduğu için sıkıntı vardır diye originden demosunu indirdim fakat onda da nvidia ile açmadı oyunu. Belki sorun sadece fifadadır diye pes 18 indirdim fakat sonuç yine hüsran. Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı ile açıyor bu oyunları.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Gördüğünüz gibi nvidia denetim masasından da bu ayarları uyguluyorum ama yine olmuyor. Nedir sebebi?
G
7 yıl
Bilgisayar mühendisliğinde İngilizce vs Türkçe bölüm
Bilgisayar mühendisliğinde Türkçe eğitim veren bir yere gidip ingilizcemi kendim geliştirsem ingilizce eğitim almış bir kişiyle aramda bir fark olur mu?

İngilizce eğitim veren bir üni. de oku diyor herkes ama ingilizce olan bölümlerde Türkçe olan bölümlere göre hoca sayısı oldukça az. Bu sanırım İngilizce bilen iyi hoca sayısının az olmasından dolayı. Neyse şimdi ben takdir edersiniz ki hoca sayısı daha fazla olduğundan eğitim dili Türkçe olan üniversitelere gitmeye daha sıcak bakıyorum. Fakat üstte sorduğum sorunun cevabını merak ediyorum. İngilizce ile aram zaten iyidir o yüzden kendim geliştirebileceğime de inanıyorum.
G
7 yıl
Bilgisayar Mühendisliği tercihi hakkında fikir
Mf4 97k yaptım bilgisayar mühendisliği istiyorum. Erciyes Üni.-Trakya Üni.-Çanakkale 18 Mart Üni. Bu üniversitelere olumlu bakıyorum şuan. Çünkü hoca sayıları bunlarla aynı sıralamalarda olan üniversitelerden daha fazla. Fakat hepsinde eğitim dili Türkçe. İngilizce olarak da Manisa Celal Bayar Üni. ve Adnan Menderes Üni. lerine bakıyorum. Bu üniversiteler hakkında herhangi bir fikri olan var mı?
G
8 yıl
Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği İş Olanakları
Şuan 12. sınıftayım ve bilgisayar veya yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum. Fakat şuan ülkemizde bilgisayar veya yazılım mühendisliği okuyanlar kolay iş bulabiliyor mu? Yoksa sıkıntı yaşıyorlar mı? İş olanakları nelerdir? Gelecekte neler olabilir bu mesleklerle ilgili(yani 4-5 yıl sonra ne kadar kolay iş bulabilirim bu bölümlerden birini seçersem) ? Bu gibi sorular kafamda dönüp duruyor. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
G
8 yıl
Kaynak Kitap Önerisi-YGS
YGS için kaynak kitap önerir misiniz?
Yarın kitap alacağım ama kafama göre almayayım tavsiyelerinize göre bişeyler alırım.
G
8 yıl
Framework hatası
Lütfen biri bana bu saçmalığı açıklayabilir mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
Uygulama açıyorum framework v4 lazım diyor. Framework v4 kurmaya çalışıyorum zaten kurulu diyor. 1 saattir uğraşıyorum tepem attı lütfen yardım edin.
G
8 yıl
ucuz ekran kartı önerisi
Beyler bende eski bi pc var ekran kartı da berbat NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430
işlemci de AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor 4400+ (2 CPUs) -2.3GHz
öğrenciyim şuan yeni pc alacak bütçem yok. Diyorum ki ucuz bir ekran kartı alayım. Ama en azından eski oyunları da olsa oynayabileyim. Yeni oyunlar da gözüm yok zaten. Şöyle bi batman arhkam asylum ya da fifa 11 ya da ne bileyim dc universe online gibi oyunlar var aklımda en azından bunları oynayabileceğim bi ekran kartı istiyorum. Tabi pc den çok anlamadığım için bu işlemciyle bunları oynayabilirmiyim bilmiyorum. Neyse beyler kısacası en azından şu saydığım oyunları kaldırabilecek bir ekran kartı için kaç tl lik bir bütçem olması gerekiyor? Kaç gb kaç bit lik bir ekran kartı almalıyım? Atıyorum 250 tl ye falan işimi görebilir miyim ya da en düşük kaça halledebilirim?
G
8 yıl
Klavye Kafayı Yedi
Öncelikle belirtiyim pc masaüstü. Klavyem kafayı yemiş resmen q w p harfleri çalışmıyor eouı tuşları da bazen çalışmıyor bazen o çift basıyor. Fakat çalışmayan qw tuşlarına basarken aynı anda a tuşuna basınca sa çıkıyor. Yine qw ye basarken aynı anda s tuşuna basınca sa çıkıyor.
qw basarken z tuşuna basınca xz çıkıyor yine qw basarken x tuşuna basınca yine xz çıkıyor. Fikirlerini paylaşırsanız memnun olurum. Ayrıca az önce fark ettim qwyu tuşlarına aynı anda basınca caps lock açılıyor.
G
10 yıl
10. sınıf nakil
s
G
10 yıl
Bıktım Artık
a
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.