E

Er
26 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Skoda Fabia 1.2 nasıl ?
Merhaba arkadaşlar.
Bu aralar bir araba almayı düşünüyorum.
Bundan önce 12 sene 93 model Skoda Favorit lx kullandım ve memnundum ancak artık yenilenmenin vakti geldi. Yol tutuşu yakıt tüketimi sağlamlığı olsun herhangi bir sorun yasatmadi emektar. Ve gel gelelim asıl konuya butceme uygun olarak 2009 ve üstü Skoda Fabia 1.2 ve seat Ibiza 1.2 lere bakiyorum. Favoritten dolayı skodaya daha bı yakın bakmaktayim fakat ibizada fena durmuyor zaten ikiside ww alt yapısını kullanan benzer araclar. Size sorum şu bu iki aracında kronik sorunları varmidir. Yol tutuşu nasildir. Zaten çoğunlukla şehir içinde kullanılan biriyim uzun yola nadiren gidiyorum. O yüzden 1.2 motor bana yeter gibi duruyor.
Ayrıca bı arabayı 2 3 sene kullanıp değiştiren biride değilim yeni alacağım araci bı 10 sene daha kullanmayı düşünüyorum insallah. Sizde de değerli kullanıcı yorumlarınızı paylasirsaniz sevinirim.
E
10 yıl
acil yardım pnp ekran !!!!
lütfen yardım edin!!!
Bilgisayarımın marke ve modeli= HP 250 G1 laptop
bilgisayarı aldığımda win7 starter olarak geldi 5 6 ay sonra yavaşlaması ve birkaç hata sonrasında yine pc ile gelen cd ile format attım daha sonra eksik driverları tesbit etmek için aygıt yöneticisine girdim ve görüntü bağdaştırıcısının altında sadece standart VGA grafik bağdaştırıcısını gördüm nese bütün driverleri yükledim (hepsi güncel ve hp nin sitesinden) ve çözünürlük ayarlarına girdim sadece 3 adet seçenek vardı ve görüntüde ise standart VGA grafik bağdaştırıcısı üzerinde genel pnp monitör yazıyor normalde taşınabilir bilgisayar ekranı yazıyordu. Ayrıca laptopumu hiçbir monitöre veya projeksyona bağlayamıyorum. bir kere daha starter ile format attım yine aynıydı daya sonro win7 profassional ile attım yine aynı yani formatta ve driverlarda bir sıkıntı yok şimdiden teşekkür ederim...
< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
acil yardım gerekli ookay fw57 fm hakkında
lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim okkay fw57 fm transmitter aldım bugün fakat usb bellek yada sd kart taktıgımda src diye bi yazı çıkıp gidiyo ve oldugu gibi duruyor denemedigim şey kalmadı kök dizine attım bütün müzikleri olmadı klasör içine attım yine olmadı mp3 formatında attım olmadı başka formatlar denedim yine olmadı çıldırmak üzereyim yardım ederseniz sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.