E

Teğmen
23 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Blackwidow chroma tuşları
Klavyeye ufak bi su döküldü herhangi bi problem olmasın diye kurutma makinasıyla kuruttum ancak sonradan fark ettim ki çok yakın tutmuşum tuşlar erimiş şekli şemali kaymış . Tuşlar çalışır vaziyette ancak çirkin bi görüntü var . Orjinal tuşları bulabileceğim bir yer varmı acaba ?teşekkürler .
E
9 yıl
EKRAN DONUYOR (DVİ NO SİGNAL ) RESET ATMAK ZORUNDA KALIYORUM
Selamlar , pc de herhangi bir oyun oynarken veya internette gezinirken bilgisayarımın ekranı donuyor ama alttaki sesler gelmeye devam ediyo (takılı kalmış şekilde sürekli tekrar ederek) . 3-4 saniye sonra ekran siyah oluyo ve dvi no signal mesajı geliyo. Bundan sonra reset atmak zorunda kalıyorum. Ancak bi seferinde internette gezinirken yine ekranım dondu ancak ekranın yarısı siyah yarısı normal görüntüyü vermeye devam etti . Bir şekilde flash player yada shockwave playerdan olabilceğini düşündüm. Sizce ne olabilir ?

NOT: Bidaha oldugu takdirde video yükleyeceğim.
E
10 yıl
4930 k 74 DERECE
watch dogs oyununu oynarken 4.2 ghz de 74 derece şuan bu normalmi ? oda sıcaklıgı yaklaşık 28 felandır heralde bide kasa masanın altında elimi masaya koydugumda sıcaklıgı hissedebiliyorum masanın altında olmadıgı için hem sıcak havayı atamıyo hemde kasaya üflenen hava sıcak oluyo bunları göz önünde bulundurursak sıcaklık normal mi ? oyun ultra da soğutucum h110 kasa corsair 750 d

EDİT : OC SUZ VE BOŞTA 42 DERECE . SÖYLEMEYİ UNUTMUSUM 2 ÖNDE 2 ÜSTTE 1 TANEDE ARKADA FAN VAR . ÖNDEKİ VE ÜSTTEKİ FANLAR İÇERİ ARKADAKİ DIŞARI ÜFLÜYO .
E
10 yıl
ROG FRONT BASE YARDIM
merhabalar . Şuan kontrolcüde cpu1 ve cpu 2 ayarları aynı fanı kontrol ediyo ama rpm değerleri farklı . örneğin : cpu 1 1426 rpm cpu2 1386 rpm. bunu nasıl çözerim ? ve anakartımda chasis 3 fan girişini bulamadım ? . sistemim imzamdaki gibidir .
E
10 yıl
e-nargile
Bugun birisinde gordum baya bi duman veren sigara benzeri bi alet sordum bu e nargile dedi bende size soriyim dedim .Arkadasin ictigi baya bi duman veriyodu asiri yogun babama boyle bisey almak istiyorum sigarayi biraksin diye biraz arastirdim nikotinsiz de iciliyomus galiba . Arkadasta gordugum model gri renkte idi .yurtdisindan getirtmis heralde yaninda pamuk vardi heralde onla calisiyodu .eNyse bu urunu bulabilecek varmi babama almak istiyorum .

Yazim kurallari icin kusura bakmayin mobilden yaziyorum .
E
10 yıl
TİTANFALL BEDAVA
Bu hafta sonu origin de titanfall oynamak bedava denemenizi tavsiye ederim . ben saf gibi 170 tl ye aldım :(
E
10 yıl
uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası
merhaba arkadaşlar , bugun 3 tane oyun yükledim pc ye . bunun 1 tanesi ssd program files x86 klasörüne kuruldu bi tanesi ikinci ssd bölümüne (ssd yi ikiye böldüm 2 parça halinde kullanıyorum.) bi taneside hdd de kurulu . sadece programfiles(x86) daki oyun düzgün çalışıyor diğerleri 'bu uygulma düzgün olarak çalıştırılamadı hatası veriyo '' işletim sistemim w8 64bit. . tahminim 32-64 bit farkından kaynaklandıgı ama bi türlü çözemedim sorunu lütfen yardım.

HATA 1
HATA 2
E
10 yıl
steam hakkında
merhaba arkadaşlar , bugun 3 tane oyun yükledim pc ye . bunun 1 tanesi ssd ye sistemin kurulu oldugu yere bi tanesi ikinci ssd bölümüne (ssd yi ikiye böldüm 2 parça halinde kullanıyorum.) bi taneside hdd de kurulu . sadece sistemin kurulu oldugu diskteki oyun çalışıyor diğerleri 'bu uygulma düzgün olarak çalıştırılamadı hatası veriyo '' işletim sistemim w8 64bit. sistemin kurulu oldugu yerdeki oyun programfiles(x86) klasörüne kurulu tahminim 32-64 bit farkından kaynaklandıgı ama bi türlü çözemedim sorunu lütfen yardım.
E
10 yıl
RAMPAGE IV BLACK EDİTİON OC SORUNU ?
merhabalar . imzamdaki sistemi kullanıyorum . Açılışta biosa girdikten sonra ''LOAD WATER - COOLED GAMER PROFİLE '' yazısına tıklıyorum ve 4900 mhz cıkıyor işlemci . ''SAVE SETTİNGS AND RESET '' diyip çıkıyor biostan pc bi açılıp kapanıyo ardından w8 hata veriyo kocaman bi üzgün ifade var bunun gibi '':('' altta yazılar var ve bu yazılar cok hızlı gecıyor fotograf cekemedım . ardından pc bidaha açılıp kapanıyo ve windows u onarmaya calısıyo ve o ekranda donup kalıyo pc . sonra reset atıp biostan '' LOAD DEFAULT SETTINGS '' diyip çıkmazsam sureklı aynı hatayı alıyorum . bunun sebebi nedir acaba ? nasıl düzeltirim ? yardımcı olursanız sevinirim.
E
10 yıl
z906 sorun !
SORUN ÇÖZÜLDÜ .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.