O

Yüzbaşı
22 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
5 yıl
Yağ tercihi ?
Aracım 2010 Ford Focus 1.6 Tdci Trendx Paket 148 binde yağ bakımı geldi. Yağ markalarının sistesine gidiğimde aracıma en uygun aşağıdaki yağlar çıkıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Aklımdan Shell geçiyor.

SHELL HELİX ULTRA PROFESSİONAL AF 5W-30

MOTUL 8100 ECO-NERGY 5W-30

MOTUL SPECIFIC 913D 5W-30

Castrol Magnatec STOP-START 5W-30 A5

Mobil Super™ 3000 X1 Formula FE 5W30
O
6 yıl
Fren Hidroliği Tavsiye
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Frenlerimin zayıflığından şikayetçiydim. Sorunu çözmüş sayılırım. Aracım 2010 Focus kitapçığında Ford veya Motorcraft Super DOT 4 (ESD-M6C57-A) diyor önerileriniz nedir. DOT 5.1 onu kullanabilir miyim. Marka model olarak önerirseniz sevinirim cumartesi değiştireceğim.
O
6 yıl
Araç tavsiyesi max 60 bin hangisi
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler.

Beyler kafam çok karışık otomobil seçmek seçmek ne kadar zor şeymiş. Kısaca kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım 5 kişilik bir aileyiz aracı yoğunlukla tek kullanacağım.Yılda 1-2 defa tatil veya memlekete gideriz o kadar. Aracı yoğunlukla şehir dışında kullanırım diye düşünüyorum. Benim kafamda belirlediğim bir kaç araç var bunlar arasında üzerine yoğunlaşmam gereken araç hangisi veya tavsiyeniz nedir. Bu arada araçların arasında segment farkı olduğunu biliyorum. Ama şuan kafamdaki araçlar bunlar.

Araçtan beklentilerim

* manual
* sürüş zevki
* yol tutuş
* konfor ( yol-rüzgar sesi vs)
* donanım olarak aşağıdaki araçların donanımları yeterli



1-Bmw 316i (2006-2010) tasarım olarak çok hoşuma gidiyor. Araç yaktığı kadar gitmiyor deniyor ama lpg ile çözülür diye düşünüyorum. Performans konusunda bir önceki aracımız 1.6 102hp b6 passatdı. Passatan ile arasında performans konusunda aralarında çok fark olmadığını düşünüyorum. Bu araçta kafamı kurcalayan piyasası passatı ilana verdikten sonra 2 günde sattık piyasası nasıldır.

2-B6 Passat (2009-2011) daha önce sahip olduğumuz ve memnun kaldığımız bir araç o 102 hp hitler motordu almayı düşündüğüm model 1.4 tsi motorluk versiyon. Bu araç yaşımın üzerine hitap ediyor ama daha önce 1 yıl kadar birlikteliğimizde sürüş zevki olarak tadı damağımda kaldı.

3-Ford Focus (2013-2016) Hatchback/Sedan dizel veya benzinli donanım olarak fark etmez

4-Vw Jetta (2011-2014) 1.2 tsi veya 1.4 tsi confortline düşünüyorum.
O
7 yıl
Araç Hakkında Düşünceleriniz Nedir.
Şuan için araç alma gibi bir niyetim yok ama sahibinden de gezinirken aracı ilanda görünce nasıl söyeyim rahmetli barış akarsu'nun oynadığı dizi deki legacy hep ilgimi çekmiştir. Bende özel bir yeri var.Hep deriz ya bir tane olsun onun gibi birşey ama olmasına olsun da bu araçları bir heves ile alınıyor daha sonrasında hevesimiz kursağımızda kalıyor. Yada halimizin peşinden gidip hevesimiz kursağımızda kalacaksa kalsın gerekirse ikinci araç olarak kullanırım haftada bir gün kullanırım dersin alırsın araç bir motor indirir haftada bir gün bile kullanamazsın. (Daha Sonra Hayat Cidden Çok Acımasız Dersin :):)) Legacy bakıyorumda km genel anlamda 230.000 altında yok gibi yada o civarlar forumda bu konuda tecrübeli abilerimiz veya kardeşlerimiz vardır. Bu araçlara alıcı gözü ile bakacak olur isek nasıl bir yol izlemeliyiz neleri göze almalıyız. Parçaları pahalı bildiğim kadarı ile zor bulunuyor. Yürütmesi maliyetli araç olarak görüyorum. İlandaki araç hakkında düşünceleriniz nedir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...05-subaru-legacy-2.0-elegance-476548149/detay
O
7 yıl
Beyler bir göz atarmısınız
İlandaki araç düşünülüyor. Amcamda clio 1 var o verilecek üste 24 k nasıl mantıklı mı? Yarın büyük ihtimal expertize sokcaz.
İlan No: 462311063http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...luk-ford-focus-1.6-tdci-trend-462311063/detay
O
7 yıl
Engelliye araç alımı hk.
Beyler babamın gözlerinden %60 görme engelli raporu var. Gözlük kullanıyor araç kullanması yasak babamın üzerine sıfır araç alsam bir indirim oluyormu. Şöför falan gösterilmesi gerekiyormuş pek bilgim yok.
O
7 yıl
İşlemci soğutucu-ekran kartı değişimi Yardım
Merhaba,

Beyler amd fx 6300 işlemcim var. Stok fan kullanıyordum ama son zamanlarda çok ses yapmaya basladı. Yeni bir soğutucuya ihtiyacım var ses yapamayan normal bir soğutucu yeterli olur. Çok büyük olmasın oyun çok oynayan biri değilim ama şuan call of duty adv. oynuyorum. Aynı zamanda birde ekran kartına ihtiyacım ekran kartı olarak nvidia gtx 750-950 gibi bişey düşünüyorum. amd r9 370 de olabilir.

500w Power var.
16 gb ram
Soğutucu olarak 100 lirayı geçmesin. Ekran kartı ise 450-500 tl civarı öneriniz nedir.
O
8 yıl
Vw Passata acemiliğimi nasıl atarım tecrübeli abiler tavsiye verin
Merhaba,

2010 vw passat 1.6 benzinli/lpgli aracımız var. Ehliyetimi geçen yıl aldım. Arac D segmenti büyük bir araç aracı park etme olsun dar yerlerden geçme olsun sıkıntı yaşıyorum. Ailem alışmamı söylüyor. Ne yapmalıyım nasıl geliştiririm kendimi normal kullanıyorum onda bir problem yok. Ama yoğun bir trafiğede girmedim aracın cüssesinden dolayı çekiniyorum.
Ne yapmalıyım.
O
8 yıl
15 bine aile için araç önerisi
Merhaba beyler enişteme 15 bin tlye kadar araç bakıyoruz.
Aile 4 kişilik sürekli kullanılacak bir araç değil. Sadece hafta sonları kullanılacak birde yılda 1 kere memlekete gider.
önerilerinizi bekliyorum. Şuan aklımızda 2003 üstü clio sedan var.
O
8 yıl
vatan bilgisayar iş görüşmesi
dün vatan bilgisayardan arandım iş görüşmesi için bugün form doldurduktan sonra ika görüştüm genel anlam bnim için iyi idi.
ilk olarark okul,iş tecrübesi,neden satış danışmanı olmak istiyosun vs gibi daha sonra haklardan ücret konuşuldu (ücret netleşmedi) servis tatil vs daha sonra bna oyunu bilgisyarı önerir misin gibisinden bir görüşme geçti ardından ardından sana şu şubemiz uygun uygunsa gün içinde görüşme yapabilirmisin gibi bn haber vereyim dedi bn peki dedim ve şubesine gitim hemen hemen aynı konuşmalar döndü ardından bn bn müştüriyim sen satıcısn gibi sinden muhabet ürün bilgisi vs herşey güzel gidiyo taksit imkanı falan derken bocaladım ürün falan begenildi (örnek) olarak taksit fallan derken bni tersine çevirdi adam sonra hafif bir muhabet geçti gene iş ile alakalı sonra görüşme bitti.çıkışda müşteri gelse bilgi veririsin boş geçmez dedi ve işe başlama konusunda ika sizi arayacak dedi.
sizce ararlar mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.