M

Er
18 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Tivibu hakkında birkaç soru
Merhabalar ben yeni evleneceğim ve tivibu ip almak istiyorum. Aynı apartmanda alt kata taşınacağım telefon aboneliği eski oturduğum yerde. Sinyal güçlendirici ile interneti dağıtabiliyorum ancak oturacağım yerde telefon aboneliği yok. Sorum şu;

Cihaz televizyona kablo ile bağlandığından, tv nin yanında olması gerek. Bunun için telefon hattında veri olması gerek. Bunu yukarıdan paralel olarak halledebilir miyim? Sadece cihazın bağlanacağı bir line kablosu yeterli olur mu?
M
9 yıl
PC monitoründeki yayını kaydetme?
Bilgisayar ekranını hem tv hem de pc hem de ps4 için kullanıyorum. Ekrana D-smart bağlı. 3 HDMI çıkışı da dolu. Uydudan gelen yayını hdd ye kaydetmek mümkün olur mu? Derdim sadece belgeselleri kaydetmek.
M
10 yıl
Samsung 840 Evo SSD Yardım
Merhabalar. Başlıktaki ssdyi kullanıyorum. daha önce win8 kurulu idi. ben 7 kurmak istedim kuruluma sorunsuz başlamışken pc yi resetledim almayı unuttuğum dosyalar kalmıştı. daha sonra tekrar denediğimde dosyalar bozuk veya eksik hatası aldım. sabit disk bölme ekranında disk biçimlendir aktif değil. bilgisayarımdan da yapılamıyor. yardımcı programlar da denedim fakat sonuç alamadım. Bios dan ahci yi ide yapıp başlattım fakat pc açılmadan resetlendi. 3-4 kez denedim. lütfen yardımcı olun. bilgisayarcılara diski teslim etmek istemiyorum :((
M
10 yıl
Nissan Qashqai için woofer olmayan sistem önerisi???
Arkadaşlar başlıktaki araç için içerisinde ana ünite ve subwoofer olmayan sadece kapılara takılacak 16 cm çapında 2 adet mid takım arıyorum. Aşırı basslı müzik dinleyen birisi değilim amacım sadece müziği temiz ve kaliteli dinlemek. Bütçem; 1000-1500 TL arası. Marka ve model önerilerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.