P

Teğmen
06 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
363238 Gün Cezalı
356706 gün 22 s. 39 dk.
Gönderiler Hakkında
P
18 yıl
LG LCD YENİ MODELLER
LG 37LC2R HD-ready LCD TV - LG 42LC2R HD-ready LCD TV - LG 26LC2R HD-ready LCD TV -LG 32LC2R HD READY LCD TV - LG - 42PC1RV PLAZMA TV

ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HEPİNİZE SAYGILAR ...
P
18 yıl
DİGİCOMDAN FİYAT ARTISI LG VE PIONEER ZAMLANDI
Digicom pioneer ve lg fiyatlarına %14 oranında zam yaptı bilginize
P
18 yıl
LOGITECH - Z-5450 315W 5.1 KABLOSUZ EV SİNEMA SİSTEMCİLER BURAYA
LOGITECH - Z-5450 315W 5.1 KABLOSUZ DIJITAL HOPARLÖR, THX



Marka : LOGITECH
Ürün : Z-5450 315W 5.1 KABLOSUZ DIJITAL HOPARLÖR, THX
Ürün Kodu : LOGI.SPK.Z5450.1
Üretici Kodu : Z5450 (970181-0914)
Toplam Güç : 315 Watt (RMS)
Bileşen Sayısı : 5x Uydu(199W), 1x Subwoofer(116W)
: 2 adet Arka hoparlör kablosuz çalışır
Kumanda : Kablosuz Uzaktan kumanda ile ses kontrolü
Ses Girişi : 1xOptik dijital (kablo gerekli)
: 1xDijital Coaxial (kablo gerekli)
: 3x 3.5mm Jack, 1 analog stereo
Gerekli Sistem : 5.1 kanal ses kartı
: DVD,CD Player, Playstation 2
: CD, MP3 çalar
Özellikler : Dolby Dijital&DTS Decoder
: THX sertifikalı
: Dijital SoundTouch kontrol merkezi

Garanti Süresi (Yıl) : 2



ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ



BU URUNLE İLGİLİ TÜM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :)
P
18 yıl
PLAZMA LCD FİYATLARINDA ARTIŞ BEKLENİYOR
PLAZMA LCD FİYATLARINDA ARTIŞ BEKLENİYOR SU AN BİR COK DAGITICI SATISLARI DURDURMUS DURUMDA VE PIYASALARDAKİ ARTIS FİYATLARADA YANSITILICAK BUGUN YARIN .HABERİNİZ OLSUN İSTEDİM SAYGILAR
P
18 yıl
SATICILAR DERNEĞİ
SATICILAR DERNEĞİ

Burası satıcı arkadaşlarımın birbirlerine destek vermesi amacıyla olusturuldu . Burada fiyat verilmeyecektir herhangi bir bayinin ihtiyacı oldugu urun pm den ozel msj ile gonderilecektir.

LUTFEN BUTUN SATICI ARKADASLARIM HANGI MARKALARIN BAYISI OLDUGUNU VE NEREDE IKAMET ETTIGINI YAZSIN Kİ MUSTERILERIMIZI DOGRU YONLENDIRELİM .
P
18 yıl
COMPEX KAPILARINI BUGUN AÇIYOR HAYIRLI UGURLU OLSUN
FUARDA GORUSMEK UZERE ARKADASLAR.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
18 yıl
YAMAHA 7.1 Kanal Dijital Ev Sineması Radyolu Amplifikatörü RX-V657
Bu ürünü sizin görüşlerinize açıyorum dostlarım fikirleriniz ve deneyimleriniz ?

Kullanımı kolay performansı dayanılmaz YPAO otomatik optimizasyon . cinema dsp . video dönüştürme elemanı ve diyalog kaldırmada dahil olmak üzere bir çok özellik.

YAMAHA 7.1 Kanal Dijital Ev Sineması Radyolu Amplifikatörü RX-V657

7.1 Kanal Dijital Ev Sineması Radyolu Amplifikatörü
Yamaha : RX-V657

7.1 kanallı 1.015W gücünde surround ses (145W x 7 DIN)
Digital ToP-ART ve High Current Amplification işlevleri
Pure Direct modu sahesinde Stereo Amplifikatör özelliği
Odanızdaki sesi otomatik olarak optimize eden YPAO işlevi

Multi-Room (Çoklu Oda) seçeneği

Dolby Pro Logic IIx, Dolby Digital EX, DTS-ES Discrete 6.1, DTS Neo:6 ve DTS 96/24 uyumluluğu
Dudak senkronizasyon ayarı için Audio Delay
14 surround programı
Tüm programlar için Night Listening Enhancer (Dolby Pro Logic IIx dahil)
Tüm kanallar için 192kHz/24-bit DAC’ler
Ekran üstü görüntüsü
Seçilebilir 9 bantlı subwoofer crossover / subwoofer faz seçimi
Presence hoparlör terminalleri / Dialogue Lift
Yukarı yönde S-video video dönüştürümü
6 dijital (4 optik ve 2 koaksiyel) giriş
Ön ayarlı uzaktan kumanda birimi
P
18 yıl
HANGİ EKRAN PLAZMA-LCD
Donanım haberdeki arkadaslarım forumda en cok hangi marka ve ekran büyüklüğünde plazma ve lcd kullanılıyor herkes yazsın lütfen
P
18 yıl
SED TV DEVRİ BAŞLIYOR
Tüp geri dönüyor . Toshiba canon ile ortaklaşa SED'i (yüzeyde elektron yayıcılı ekran ) geliştirmekte . Canon 1986 da geliştirmeye ve gelinen bu noktada deneyimli bir televizyon üreticisinin ortaklığına ihtiyaç duydu toshiba bu aşamada devreye girdi.
CRT gibi SED de tüplü yanlız ondan daha ince ve düz ayrıca bir elektron topuna yada gölge önleyecesine ihtiyaç duymadığından daha düşük güç tüketimi oluyor . Her sed pikseli önündeki phosor üzerine elektron ışığı yollayan bir yayıcıya sahip ekran tüplü televizyonlarda bildiğimiz gibi vakumlu Ekranın cam katmanı bir mikrofiltre ile kaplanıyor böylece pikseller crt deki gibi güzel renkler üretiyor . Sed ekranlar crt ye göre daha parlaklar kontrast oranı 10000:1 civarında iyi bir siyah düzeyi anlamına geliyor SED panellerin 50 inç (127 ekran ) için 50mm derin ve 10 kg ağırlığında olabileceği düşünülüyor . İlk örneklerinin 2006 da piyasaya verilmesi bekleniyor .
P
18 yıl
DUVARA HANGİSİNİ ASSAK PLAZMA MI LCD Mİ ?
PLAZMA EKRAN NASIL ÇALIŞIR?


Plazma ekranları CRT ekranlarına çok benzer bir şekilde çalışır, fakat tek CRT yüzeyinin fosforla kaplı olması yerine, yassı, hafif bir yüzey matrisli küçük cam kabarcıklarıyla kaplanmış her birinde gaz şeklinde plazma ve fosfor kaplanmış madde bulunmakta. Bu matristeki piksellerin her biri aslında üç tane daha alt-pikselden oluşur, kırmızı yeşil ve mavi renklere tekabül eder.
Bir CRT ekranında, uzun resim tüpünün arkasından bir elektron ışını gönderilir, ön yüzeydeki fosfora vurunca da ışıldamasına neden olur. Karışık devre ve yüksek voltaj yansıtma bobinleri gerekir, nişanlama, odaklama ve ışını hareket ettirme bütün bir görüntüyü yaratabilmek için.
Plazma ekranlar yüksek voltajlı yansıtma bobinleri ihtiyacını eler ve de bir CRT’ nin uzun boynunu.Bir yassı plazma ekranının içinde, matrisin uygun parçalarının içinden dijital kontrolle elektrik akımı geçer, bu da kabarcıkların içindeki plazmanın ultra violet ışınlar vermesini sağlar. Bu ışınlarda kabarcıkların fosfor kaplanmasının uygun renkte ışıldamasını sağlar.

Plazmanın avantajları nelerdir?
Plazma ekranların CRT bazlı ekranların üstünde birkaç avantajı vardır.
İnce ve hafif: Sadece 8.8 cm ila 13 cm kalınlıkta ve 25-60 kg civarında, herhangi bir duvara çok kolay asılır veya uygun standlara konulabilir

Çok parlak: Çevreleyen ışığa daha az hassas bir çok LCD projektörlerine göre plazma ekranlarında kontrast ve parlaklık daha fazladır.
160° izleme konisi: Odanızın geniş olduğu zaman idealdir, izleyiciler uzaktan ve normalinden açık eksenden de ekranı izleyebilirler.
.Sabit ve çarpıklık serbest: Manyetik alanlardan etkilenmez; bir çok uygulamada CRT ekranlarının veya LCD projektörleri problem çıkarır. Görüntü daima mükemmeldir, merkezde, sadece merkezde değil, köşelerine kadar aynıdır.

PLAZMANIN DEZAVANTAJLARI NELERDİR?

Bu yeni teknolojinin bahsetmeye değer birkaç dezavantajı vardır.

Maliyet: Plazma LCD projektörlere göre daha pahalıdır. Sadece bu sebep den dolayı plazma herkes için uygun olmayabilir. Bir çok yeni teknolojide olduğu gibi fiyatlar düşmektedir.

Ekran izi: Sürekli kalan logo, hep aynı tip ekran, iki ile üç sat boyunca her bir seferinde aynı görüntüyü göstermek için uygun değildir, ekranda iz kalır. Fakat uygun tedbirlerle, ve bazı durumlarda bir ekran koruyucusuyla, sorun çözülür.

Çözünürlük sınırlamaları: Plazmalarda da LCD veya DLP projektörlerinin çözünürlük problemlerinin aynısı gözlenir. En iyi görüntüleri kaynağınızın çözünürlüğü ile ekranınızın gerçek çözünürlülüğü uyarsa alırsınız. Fakat LCD’ler de olduğu gibi plazmalar da bünyelerinde kompresyon veya genişleme şemaları bulundurur, otomatik olarak diğer çözülüm kaynaklarını kendi çözülümlerine ayarlarlar, ve çoğu müşteri tatmin olur. Yinede eğer uygulamanız için berraklık kritikse ve bir çok çeşit bilgisayar kaynakları kullanacaksanız yüksek çözünürlük gereksiniminiz varsa, CRT bazlı bir ünite sizin için daha iyi olabilir

Plazma seyyar değildir. Bu ekranlar 30-60 kilogram ağırlığındadır. Ekran en ufak darbede çatlar veya kırılır. Eğer bir plazma ekranla seyahat etmek istiyorsan, iyi bir nakliye kasasına yatırım yapmayı planlamanız gerekir. Plazmalarla ilgili plazma ünitelerinin ömrünün uzun olmadığına dair yanlış bir kanı vardır, doğru olmadığı ortaya çıkmıştır.. Esasen plazma ekranların tahmini ömrü (Sony’e göre) 30,000 saat civarındadır- çevirdiğimizde aşağı yukarı 15 yıla denk gelir günde 8 saatten haftada 5 günden


Görüntü kalitesinin yanı sıra dekoratif malzeme olarak da kullanılan TV'ler tüketicilerin yeni tercihi. Bu alanda plazma ve LCD teknolojileri kıyasıya rekabette. Aralarındaki fark ne? Kafalarda bu soru var.

Son günlerde yeni bir televizyon almayı planlayan ya da televizyonunu yenilemeyi düşünenlerin gözdesi, oldukça gerçekçi görüntü kalitesine sahip olup, duvara asılarak şık bir dekorasyon malzemesi olarak bile kullanılabilen yeni model TV‘ler oluyor.

Bu kategoriye giren televizyonlarda pazarda iki farklı teknoloji birbiriyle kıyasıya mücadele içinde. Plazma ile LCD teknolojisi. İki teknolojinin kıyasıya rekabeti, sektörün önde gelen üreticilerinin stratejilerine yansımış durumda.

Bazı firmalar LCD, bazıları ise plazma teknolojisine ağırlık veriyor. Sony, Sharp ve Philips LCD teknolojisi ile TV üretimine ağırlık vereceklerini açıklarken, Pioneer ve Panasonic plazma TV‘ye ciddi yatırım yapmaya devam ediyor.

Bu arada pazardaki bu karışık durum tüketicilerin de kafasını karıştırıyor. Hangi teknolojinin gelecekte kullanılıp kullanılmayacağı, fiyatın ardından tüketici tercihlerinde oldukça önemli yer tutuyor.

Artıları, eksileri...
Aslında her iki teknolojinin de artıları ve eksileri hatta birbiriyle ortak yönleri var. Plazma TV‘lerin artıları arasında, mükemmele yakın görüntü ve 7 milyara ulaşan renk/çözünürlük kalitesi, farklı açılardan izlenebilme, uzun süreli kullanım ve contrast oranının (en parlak beyazla en koyu siyah arasındaki parlaklık farkı) yüksek olması yer alıyor. Eksileri arasında ise, ince olmasına rağmen ağır olup bu yüzden duvara asılırken mutlaka profesyonellerin gelip montajı yapıyor olması, çok fazla enerji harcaması ve hassas olması yer alıyor.

LCD televizyonlara bakacak olursak, renklerin netliği, ince ve hafif olmaları, keskin görüntüye sahip olmaları avantaj, çözünürlüğün sabit olması, düşük contrast oranı ve koyu siyah renk üretmesinin zor olması eksi yönleri olarak görülüyor.
Ekran ömrü olarak ise plazma TV’lerin gazları 25 bin ile 30 bin saat aralığında kullanılabiliyor. LCD TV’lerin ekranları ise ortalama olarak 50 bin - 75 bin saatlik ömre sahip.

Japonya’da moda oldu
Aslında LCD teknolojisi yakın zamana kadar plazmanın rakibi olarak görülmüyordu. Çünkü LCD TV’lerin 30 inch’ten büyük olması çok zordu. Plazma TV’ler ise 42 inch ekran boyutundan başlayıp bugün 65 inch’e kadar çıktı. LCD TV’lerde teknolojinin gelişmesiyle birlikte son yıllarda geniş boyutlarda üretilmeye başladı. Dünyaya bakıldığında bu iki teknolojinin öncüsü ise Japonya oldu. Ülkede 2004 itibariyle plazma ve LCD TV satışları klasik tüplü televizyon (CRT) satışlarını geçmiş durumda. Hatta satış mağazalarında CRT televizyon sergilenmesine son verilmeye başlandı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.