U

Teğmen
14 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
3 yıl
ASUS DSL-N16 Modem Hız Sorunu
Öncelikler herkese merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce evime 35mbps internet bağlattım ve Asus dsl-n16 model modemi aldım. Kurulumunu yaptım firmware güncelledim fakat bazen çok yavaşlıyor. İlk başlarda sorun sadece wifi ile bağlandığım cihazlarda oluyordu. Hız bir anda 1-2 mbps civarlarına düşüyordu ve modemi kapatıp açmadıkça düzelmiyordu. Şimdi sorun kablolu bağlantıda da olmaya başladı. Modeme reset atıyorum 1 veya 2 saat düzgün hızlar alıyorum ondan sonra tekrar aynı hız düşüşü oluyor. Araştırdım çözüm bulamadım tavsiyesi olan var mı ? Yardım ederseniz çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.
U
7 yıl
Ekran Kapanıp Açılıyor
Öncelikle iyi forumlar. Bir ay önce bilgisayara SSD alıp format attım ve hiç bir sorun yoktu. Fakat bir buçuk hafta önce eski Hard diski taktım SSD yetersiz kaldığı için. Hard disk yüzünden mi bilmiyorum ama 2 3 gündür aynı sorun var. Ekran çok sık olmasada (bir kere film izlerken çok sık oldu) kapanıp kararıyor ama arkadaki uygulamalar çalışmaya devam ediyor. Acaba güç kaynağımı yetersiz kaldı yoksa HDMI kablosundan dolayıda olabilirmi diye düşünüyorum. Ekran kartı sürücülerini silip tekrar yükledim. Sorun hala devam ediyor. Yardım edebilirseniz sevinirim.
U
7 yıl
Bilgisayar Aşırı Kasıyor
Herkese iyi forumlar. Bilgisayar yaklaşık 1 aydır kasıyordu ama şu 1 hafta içerisinde kullanılmayacak hale geldi. Bende format attım. İlk gün sorun yoktu fakat bugün aynı şekilde herhangi bir klasörü bile açmıyor, masa üstüne sağ tık yaptığımda bile donuyor. Sebebi ne olabilir acaba? Bios güncel durumda. Sürücülerde yüklü.

Sistemim:
İşlemci: AMD Fx 6300
Ekran kartı: Asus Geforce gtx 660
Anakart: Asus M5A97 R2.0
Ram: Corsair 4 gb 1600 mhz
U
8 yıl
Safaride Reklam Sitesine Yönlendiriyor
Herkese iyi günler. Yaklaşık 3 hafta önce iphone 6s aldım. Hani bu telefonlara virüs girmiyordu ? Abi çıldırırsın nereye girersem gireyim daha sayfa açılmadan maxonclick diye bir siteye giriyor. İnterneti resetledim. Safari verilerini sildim. Telefonada daha çok hakim değilim başka ne yapmalı 1 haftadır bu çileyi çekiyorum. Lütfen yardım ederseniz sevinirim. İyi forumlar...
U
9 yıl
200 tlye kadar kulaklık tavsiyesi
Bütçem 150 en fazla 200 tl.
Agirlikli olarak rock ve metal dinliyorum.
Telefonum samsung Galaxy note 2 n7100.
Yurt dısından alamiyorum ve kolay
buluna bilicek bir kulaklik oluraa sevinirim. Bana önerebilicegin baska kulaklik varmi?

Cevap alamadığım için tekrar açıyorum.
U
9 yıl
Razer Hammerhead vs Pioneer SE CL751 R
Arkadaslar sizce hangi kulaklığı tercih etmeliğim. Genelde metal ve rock dinliyorum sizce hangisi daha iyidir. Yada önerebileceğiniz başka kulakiçi varmı bu fiyat aralığında ?

Pioneer SE CL751 R

http://www.dr.com.tr/elektronik/pioneer-se-cl751-r-kulakici-kulaklik//ev-elektronigi/kulakliklar/kulakici-kulakliklar/urunno=0000000640032

Razer Hammerhead

http://www.zoccoshop.com/razer-hammerhead-kulaklik-pmu4809

Şimdiden teşekkür ediyorum..
U
9 yıl
128 GB SSD TERCIHI
Öncelikle herkeze iyi forumlar. 128 gb ssd alimak istiyorum fakat fiyatlarida tam bilmiyorum. Bilgisayara bastinmi pat acilcak bir ssd önerirmisiniz . Birde windows 8 kaç gb yer kapliyor? şimdiden teşekkur ederim herkeze.
U
9 yıl
Youtube Hata
Arkadaslar videoları ilk seferde acamıyorum. anca sayfayi 6 7 kere yeniliyorum ondan sonra caılıyor. Fotarafta gördüğunuz gibi oluyor. Lütfen yardım.

< Resime gitmek için tıklayın >
U
9 yıl
Youtube HTML 5 Hatası ve WebM VP8 Acil Yardım
Arkadaslar delirtecek bu hata beni normalde chromeun desteklemesi lazım ama olmuyor. Video açılmıyor açılsa siyah ekran oluyor ses var görüntü yok. Chrome u güncelledim gene olmadı. Sildim yükledim gene olmadı. Sadece chrome da bu hatayı alıyorm. WebM VP8 ve H.264 ün yaninda ünlem işareti var lütfen ardım edin acil.
< Resime gitmek için tıklayın >
U
9 yıl
OC Yaptıktan Sonra Fanlarda Dengesizlik
Arkadaşlar resimlerde gördüğünüz gibi 3-4 saniyede bir artıp azalıyor fanların rpm'i. Sorun olurmu? Baska şeylerde sıkıntı yok sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.