T

Çavuş
05 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
14 yıl
bir nostalji yapayım dedim fakat
Medieval - Total War indirdim lakin oyuna giremiyorum ne haritaya nede savaş alanına haritada hata verip oyundan çıkıyor savaş alanında ise oyun oynanmıyacak kadar bulanık bir de Shogun - Total War indirdim onda ise haritada hiçbir sorun yok fakat savaş alanında aynı sorum mevcuk yardımlarınızı bekliyorum.
T
14 yıl
CyberLink PowerDVD 10 avi foramtları
CyberLink PowerDVD 10 da avi formatındaki divxlerde ses var görüntü yok birtürlü çözemedim diyer formatlar harika çalışıyor fakat avi lerde bir sıkıntı var eyer çözümünü biliyorsanız bir zamet yerdım edin.
T
15 yıl
x men wolwerine ses var görüntü yok
oyunu kuruyorum crack ını yapıyorum hiçbir sorun çıkmıyor fakat oyunun simgesinin üzerine tıklıyorum sesvar görüntü yok arkadaşlar ekrankartından dedi fakat ekrankartım 8600 gt sonic ekrankartından olduğunu zannetmiyorum fakat sorunu bulamadım eyer biliyorsanız bir zamet yardım edebilirmisiniz.
T
16 yıl
Assassin\u0027s Creed de sorun var
arkadaşlar Assassin's Creed oynamak istiyorum fakat başlangıç yüzdesi %64 de gelince hata raporu veriyor bu oyunu oynamak için ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.
T
16 yıl
Jackie Chan in fists of fire nasıl oynaya bilirim
arkadaşlar bende Jackie Chan in fists of fire in oyunu var mame için fakat mame bu oyunu oynatmıyor nasıl oynaya bilirim acaba eyersiz biliyorsanız bir zamet yardım edin.
T
16 yıl
işlemcimi nasıl yükselte bilirim
arkadaşlar ben Assassin's Creed oynamak istiyorum ama işlemcim yetersiz (Inter core 2 cpu 6300 1.86 ghz) oyunu oynaya bilmem için işlemcinin en az 1.9 olması gerekiyor bunu nasıl yapa bilirim yardım ederseniz sevinirim bu arada biosum v02.58 1985 2006 şimdiden saolun.
T
16 yıl
Garip bir simge
Benim bilgisayarımda bazı posyaları yada klasörleri düz yada sağ tıkladığım da veri yürütme engellemesi diye bir simge geliyor iletiyi kapat seçeneyini tıkladığım zaman ise oturum kapanıp açılıyor bunun yüzünden bazı filmleri izleyemiyor bazı dosyaları ise sağ tıklayamıyorum bu sorundan kurtulmama yardımcı olursanız sevinirim.
T
17 yıl
PC oyunu sayılmaz ama genede sorayım
arkadaşlar bende Final Fantasy 9 var onu oynuyorum PSX emulatoruyla benim emulatorünün seçeneklerinde hile seçeneyi var ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum bilan varsa bir zamet annatabilirmi acaba.
T
17 yıl
bilgisayarım da garipbir sorun var
Arkadaşlar, benim bilgisayarımda çok garipbir sorunla karşılaştım ve birtürlü çözemedim, bilgisayardaki sorun şöyle. bilgisayarıma yüklediğim bazı programlar veya oyunlar bilgisayarımı kapatıp açtıktan sonra çalışmıyor yeniden yükleme istiyor, bu sorunu birtürlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.
T
17 yıl
medival 2 hilelerinde yardım
arkadaşlar ben medival 2 dekibirhile haricinde bütün hileleri yapa biliyorum o da give_trait hilesi hileyi yazıyorum karakterin adınıda yazıyorum fakat file hata veriyor şu hileyi tam olarak tarif ederseniz sevinecem şimdiden teşekür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.