O

Er
06 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
13 yıl
DİŞ HEKİMİYİM SORULARI ALAYIM
Arkadaşlar Hacettepe Üniversitesinde diş hekimiyim sorular???

(isim sormayın vermiycem)

Edit: Arkadaşlar elimden geldiğince sorulara cevap veriyorum ama lütfen kendi tedavileriniz hakkında spesifik sorular sormayın zira bunları cevaplamam için sizi yakından görmem, muayene etmem gerekir. Böyle sorulara cevap verilmiyecek.

Edit2: Diş macunu ve fırça önerisi sormayın en ucuzunu alın hepsi aynı

Edit3: Pm den mesaj atmayın çok mesaj geliyo cevaplayamıyorum
O
13 yıl
BURGER KING\u0027DEN BELEŞE PATATES KIZARTMASI
20 dakka önce Burger Kingden big king xxl menü söyledim. Geldi kapıya adam 37 lira demez mi bana? beynime kan fışkırdı. Pakete bi baktım adam 2 tane getirmiş.

Adam la bi 5 dakka tartıştık sonunda ben müşteri hizm. arıyorum diyince adam pes etti sonra adam hamburger ve kolayı aldı ve diğer patates bana kaldı
O
13 yıl
Büyük Çaplı Kavga Var
Öncelikle csb değildir.

Şimdi kavganın nedeni bir kız yüzünden çıktı. Benim 4 aydır bi kızla güzel bir ilişkim vardı ancak son günlerde (ilişkimizin son günlerinde şu son günler değil) bana olan ilgisi azaldı. Mesajlarıma falan cevap vermiyordu. Bi yere çağırsam gelmiyordu.

Uzaklaşıyordu artık benden. Sonunda biraz ısrar ederek konuşmak için için bi kafeye getirdim orda baya tartıştık ortada belirli bi neden yoktu kız bişey söyliyemiyordu bi garipti yani sonunda dedi ki biraz ara verelim. Bende bana geçerli bi neden söyliyceksin dedim eğer artık hoşlanmıyorsan bitirelim dedim yine ağlayarak çıktı gitti. Olaylar bundan sonra gelişti.

Kız güzel bi kız yani benden ayrılsa öteki gün başkasıyla çıkar bu kıza yalakalık yapan da çok çevresi de geniş. bu olay olduktan sonra 3 veya 4 gün sonra eve doğru yürürken karşıma 3 kişi çıktı dediler böyle böyle sen bu kızı üzemezsin. Ben de size ne dedim ardından kavga etmeye başladık bir iki salladım ama 3 kişiye karşı pek şans olmuyor orda bi dayak yedim.

Kıza söylemedim ama bi yerden öğrenmiş beni aradı ben tabi trip attım kıza. Bu beni dövenleri de tanıyorum yani göz aşinalığı var nerelerde takılırlar naparlar vs. vs. topladım 4 sağlam arkadaşı gitti yanlarına bunlara yer misin yemez misin. Tabi kız beni bu olaydan sonra da aradı tartıştık oralara girmiycem çok uzar. Sonra kız sırf beni ayar etmek için kendi ünisinden bi erkekle sarmaş dolaş oldu face e resimlerini koyuyo whatsapp resmi o çocukla öpüşmeler falan. Bende çocuğu arayıp tehdit ettim.

Çocukta rest çekti bana şimdi beni aradı eskiden o 4 kişiyle dövdüğüm çocukları da almış yanına yaklaşık bi 6 7 kişi daha bulmuş. 10 12 kişilermiş. Bana laflar savurdu gel bekliyoruz falan dedi. Bende ne kadar tanıdığım sağlam adam varsa aradım gidip kavga etcez. artık nolur bilmiyorum ama canıma tak etti çünkü 2 haftadır hayatm mahvoldu bu olaylar yüzünden nolcaksa olsun.

Bidaha söylüyorum csb değildir zaten çok sinirliyim düzgün yorumlar yapın lütfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.