E

Çavuş
05 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359011 Gün Cezalı
356754 gün 1 s. 44 dk.
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
Kasımpaşa - Galatasaray maçına bilet
Kasımpaşa - Galatasaray maçına bilet almak istiyorum ancak misafir tribün bitmiş.Son gün kalan kısımlarıda bize açarlar mı acaba? Yada böyle bi uygulama mümkün mü?
E
6 yıl
Nagatomoyu Nasıl Buldunuz?
Bence Asamoah sezon sonu gelse bile,nagatomoda alınmalı.Asamoahı sol ilerde kullanırsan,koy nagatomoyu oynasın.Sağ bektede oynar.Sağ tarafta mariano-linnes.Sol tarafta asamoah-nagatomo
E
6 yıl
Trabzon-Başakşehir maçı ne olur?
Trabzon maçlarını pek takıp edemıyorum,ancak ozetlerını.Trabzonlu taraftarlar takımın son halını form durumunun farkındadır.5 maç üst üste berabere kaldınız.Bu maçlarda daha iyi olan taraf trabzon muydu.Düşünceleriniz neler? Eğer trabzon başakşehiri yenerse,Galatasaray'ın inanılmaz işine gelicek.
E
6 yıl
Sene Sonu Çöplerden Kurtuluyoruz.
Eray,Koray,Latovlevici,Hakan Balta,Donk,Yasin'in sözleşmeleri bitiyor.Bu adamların aldığı maaş toplamı 5 milyon euroyu aşıyor.Bu maaşa top class bi oyuncu transferi yapılır.İnşallah kadro revizyon çalışmaları şimdiden başlamıştır.Bonservissiz,30 yaş üstü olmayan direkt 11 oynayacak oyunculara saldırmamız lazım.
E
6 yıl
Gomisten Memnun Musunuz?
Canlı olarak bu sene 9 maçını stattan seyrettim.Östersunds maçıyla beraber 10 diyelim.Oyun içinde inanılmaz kopuşlar yaşıyor,elini beline koyup dinleniyor.Türkiye ligi için yeterli seviyede olabilir ama ben asla gelecek sene bii taşıyabilceğini düşünmüyorum.
E
6 yıl
LİDERLİK AŞKINA SALDIR CİMBOM
E
6 yıl
İlk 11 tahmininiz ?
Bence hoca sol beke nagatamoyu koymaz.Konya maçında başlatır form durumunu görür.

Gomis
Rodrigues-Belhanda-Feghouli
Tolga-Selçuk
Lato-Denayer-Maicon-Mariano
Muslera


şeklinde çıkar diye düşünüyorum.
E
6 yıl
Stoke City\u0027i Küme Düşürme Totem Konusu
Sene sonuna kadar her maç rakiplerini destekleyip takip edicem.İnşallah küme düşerlerde,ndiaye,shaqiri artık kim varsa çökeriz
E
6 yıl
4 aylık maaşı alan topçular yarın nasıl oynar?
Maaşlar yatmış,ferroların lamboların taksidi ödenmiş.E daha ne olsun,oynayın
E
6 yıl
Şampiyon Olan Takım Farkı Açar
Durum öyle bir hale geldi ki,maddi olarak büyük takımlar şampiyonlar ligine ve sponsorlara muhtaç durumda.Buda demek oluyor ki,bunu yapan takım rakipleriyle arasındaki farkı açar.
Ayrıca şampiyonlar liginde oynamak futbolcu transferinde elini çok kuvvetli kılıyor.Umarım sene sonu 2. olan takımımızda elemeyi geçip
şampiyonlar ligine gidebilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.