M

Çavuş
04 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
SATILIK CLASH ROYALE HESAP
Merhabalar arkadaşlar,

İlgilenen arkadaşlar linke tıklayıp detaylı inceleyebilirler.
http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-online-oyun-isim-hakkli-olan-kelepir-clash-royale-480055081/detay
M
7 yıl
SATILIK CLASH ROYALE HESAP
Herkese iyi forumlar

Detaylar linkte arkadaşlar ciddi düşünenler sahibinden üzerinden iletişime geçebilirler.


http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-online-oyun-isim-hakkli-olan-kelepir-clash-royale-480055081/detay
M
7 yıl
Araçlara ödediğimiz ÖTV-KDV nerelere gidiyor?
Arkadaşlar merhaba, herkesin malumu araba alırken, gerek ticari gerek binek araçlarda inanılmaz derecede yüksek olan vergiler sebebiyle, ederinin çok daha üstünde araçlara paralar veriyoruz.

Zaten yükselen döviz sebebiyle yeteri kadar yükselmiş olan araç fiyatlarının üstüne, vergilerin daha da artması sonucu sıfır araç almak çoğumuz ''orta sınıf'' için imkansız oldu.

Son zamanlarda herkes artık daha da bilinçlendi, mevcut durumu sorgular hal aldı.Ama ''ülkemizin vebası'' olan çabuk unutma hastalığı nedeniyle tekrar hatırlatmak istedim bu vergiler nerelere gidiyor diye.

İyi seyirler, saygılar...



http://www.hurriyet.com.tr/5-milyonluk-makam-araci-iddiasina-cevap-40534059

http://www.hurriyet.com.tr/diyanet-vakfin-degil-devletin-parasiyla-alindi-27763878
M
8 yıl
Almanya\u0027dan 2 adet IPHONE getirmek
Arkadaslar merhaba, gerek internette gerek donanimhaber`de gerekli arastirma yaptim. 2 adet iphone 6s getirmeyi dusunuyorum onumuzdeki hafta turkiye'ye.

-Bir tanesini rahat bi sekilde pasaportuma kaydedebiliyorum ancak 2.sini baskasinin pasaportuna kaydettirebilsem herhangibir sorun yasarmiyim?

-Diger sorum ise ulkeye giriste 2 adet kapali kutuyla girerken polis tarafindan herhangibir problem ile karsilasirmiyim? El koyulma durumu vs.

Simdiden degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim.Iyi gunler...
M
9 yıl
Stmax viva 80
Merhabalar, arkadaşlar motor dünyasına giriş yapmak istiyorum.Fakat gerek bütçe gerek daha sonra scooterden vitesliye geçiş yapmak istediğim için başlangıç olarak bu motoru buldum.
Bu motoru gören,bilen,kullanan varmıdır aramızda? Başka model önerecek arkadaşlar çıkabilir, inanın bütün markalara baktım Agility'sinden Fiddle'ına kadar.
2.400 TL kadar bi fiyatı var IPhone fiyatından bile ucuz şuanki durumda bilen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.
M
10 yıl
CRM ajans sahtekârlığı
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz yaz CRM ajans bünyesinde olan TP link markasının promotörlüğünü yapmıştım.

Ağustos sonu itibariyle benimle daha çalışmayacaklarını söylediler.
Bende eyvallah dedim.Ancak sıkıntı şurada hala Ağustos ayındaki alacağımın tamamı yatmadı kendileride eksik olduğunu kabul etti ancak geri kalan ödeme yada maillerime cevap vermediler.
Üniversite öğrencisiyim paraya ihtiyacım var ve böyle kalakaldım sizlerden isteğim başına daha önce böyle bir konu gelen arkadaşlar varsa bana yol göstermeleri anlayışınız için teşekkürler.
M
10 yıl
Gpro2 mi G2 mi ?
Arkadaşlar merhaba, uzun soluklu bir bada kullanıcısı olarak ay başı telefon alacağım ancak lansmanı yapılan gpro2 modelini çok beğendim 1700e kadar çıkabilirim başka marka düşünmüyorum.

Sizce G2yi daha uygun fiyata almak varken almalımıyım yoksa gpro2'nin g2 ye göre daha artısı olan bi özelliği varmıdır?En günceli alıp uzun soluklu bir macera daha arıyorum :)))

Bada diyorum anlayın yani çok telefon değiştiren biri değilim 4 sene oldu android yükledim telefona ölü gibi şuan. :)

Yorumlarınızı bekliyorum...
M
10 yıl
16GB Olan Akıllı Telefonların Gerçek Hafızaları
Burada göründüğü gibidir.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.