H

Yüzbaşı
02 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 hafta
Yeni eve altyapı çektirme
Merhaba,4 bloklu bir site'ye taşındım fakat henüz internet altyapısı yok.Sokak'ta Hem Telekom hem de superonline fiber logarları var ve çevre de altyapı aktif fakat site yeni oldugundan ve bir kısmı inşaat halinde oldugundan oturduğum kısım ve 3 blok bitik ama yavaş ve ilgisiz davranıyorlar.Btk aracılığıyla defalarca yazdım telekom tarih vermiyor ,twitter Ceo ya yazdım ve aradılar ama tarih yok magnet alabilirsiniz şeklinde oluyor.Geçenler de bina kapısına telekom İncesu müdürlünün satış müdürünün kartının oldugunu afişi asmışlar ,aradım telekomu ama o kişi de henüz ne zaman yapılır bilgi veremiyorum diyor.Superonline ise telekoma göre yeşil ışık yaktı ''Yakında bölgenizde altyapımızı aktif edeceğiz'' şeklinde cevaplar aldım ama henüz net tarih veremiyoruz diyorlar.Telekom ve superonline a özellikle superonline a bu altyapı konusunu nasıl hızlı halde yaptırabilirim?
H
9 ay
comnet yıllık ödeme
Fiber 100 12 aylık 129 tl uygulaması üzerinden peşin ödeme çıkıyor kredi kartına taksit yapmıyor gördüğüm acaba sonradan banka üzerinden taksit yaptıran oldu mu? vakıfbank ve halkbank var bende
H
2 yıl
FİBER HANGİ İSS?
Netspeed kullanıyorum 100 fiber,son zamanlar ip sorunu iyice ayyuka çıktı,200 ya da 250 poyraznet ve internetkutusu arasındayım.Hangisini tavsiye edersiniz altyapı Ftth
H
3 yıl
TÜRK TELEKOM FİBER MODEM
İki tane modemi var sanırım telekomun Zte h298a ve tplink c5v bu iki modemden hangisi sorunsuz ve kullanabilir?
H
3 yıl
Türk.net Telekom Altyaplı Fiber
Ftth Fiber 100 mbps interneti kullanıyorum,Altyapı çok yeni kablolu ya da kablosuz maksimum alabildiğim hız 94-95 mbps.Yaşadığım bu sorunu yaşayan var mı? Türk.net’teki bu sorunu kabul etmeyip,her şey normal size 102 mbps internet veriyoruz diyorlar? Bana göre ise hız kısıtlaması var.Direk gpon ve modemle de ölçtüm .Yaşanlara varsa buraya yazarlarsa fikir olur.
< Resime gitmek için tıklayın >
H
3 yıl
FİBER İNTERNET PİNG
telekom altyapısından Türknet fiber kullanıyorum Ping genelde 16-25 arası değişiyor,16’nın altına düştüğünü görmedim.Normal de 1-5 arasında olması gerekmiyor mu? Altyapı da yeni,ftth fiber.

< Resime gitmek için tıklayın >
H
6 yıl
Türknet halen geçiş olmadı
Bugün eski iss ile taahhüt'üm bitti.Ayın 30'unda sesli onay aldılar,aktivasyon yapıyoruz dediler halen eski iss ile internete giriyorum.Ne zaman türknet bağlanır?
H
6 yıl
Whatsapp
grubu var mı? EA
H
6 yıl
Altyapı sorunu
Netspeed'i 58 tl'lik tarifesi için aramıştım,bana alabileceğim hız 35 mbps denildi fakat modem arayüzünde ulaşılabilir hız 119 mbps idi.Neyse btk'ya altyapı güncellemesi için şikayet oluşturdum herhangi bir cevap gelmedi ama modemden baktıgımda ulaşılabilir hız 101 mbps'ye sabitlenmiş Sİzce bir işlem yapmışlar mıdır? Netspeed'i tekrar arasam 35'den fazla alabileceğimi söyler mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
6 yıl
ÇALIŞMA GRUBU
Mezun EA çalışma grubu var mı ?varsa ulaşın
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.