C

Onbaşı
30 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
LADA VAZ FORD TAUNUS TOFAŞ / HANGİSİ DAHA MANTIKLI?
Cümleten selamın aleyküm. Kısıtılı bir bütçe ile mevcut koşullarda araba almak çok zorlaştı. Bende bütçemi ortada bulundurarak alabileceğim arabalara baktım. Ancak çok fazla anlamadığım için sizlerin görüşlerine bıraktım. Lada Vaz, Ford Taunus, Renault Broadway, Renault Europa veya Tofaş grubundan bir araba alabiliyorum elimdeki bütçe ile. Sizce hangisini almak daha doğru bir karar olur?
C
8 yıl
ICL7107 VE LM35 TERMOMETRE DEVRESİ
< Resime gitmek için tıklayın >
Öncelikle herkese merhaba. Ben bir aydır bu devreyle uğraşıyorum ancak bir sonuç alamadım. Devrede ilk açılışta 66.6C gözüküyor sonra sönüyor ve sadece .C yazıyor. Ve sürekli böyle kalıyor. Herhangi bir sonuç alamıyorum ve devreyi kaç kez söküp taktığımı ben bile hatırlamıyorum artık. Displayler sağlam. LM35 sağlam. 7660 ve 7805 de sağlam. Ancak entegreden emin olmamakla birlikte ikinci bir entegre aldım ancak o da aynı sonucu verdi. Bilen ya da yardımcı olabilecek birileri varsa yardımcı olabilirler mi?
C
9 yıl
Ümiversitede aile özlemi
Merhaba herkese cok acil artık bi sonucun bukunması için biseyler yapılması gereken bi konum var. Üniversiteye bu sene başladım yaşım 18 ve ailemden uzakta bi yer cıktı gitmeden önce böyle bişeyin olacagını bilemiyordum fakat 10 saat uzakta ki bi yere gittim sırf okumak için fakat bi türlü alışamadım yeri geliyo bırakcak gibi oluyorum ailemi cok özlüyorum 1 ay oldu fakat ciddi derece de işler daha kötüye gitti ders falan umrumda degil artık bu işe bi çare bulmaya calışıyorum cünkü böyle dayanamıyorum yapamıyorum herseyden isteksiz yemekten içmekten herseyden uzak kaldıgım yerde koltukta öylece oturuyorum saatler günler gecip gidiyo lütfen yardımcı olun lütfen
C
9 yıl
ETS 2 SETUP
yanlış şekilde konu açtıysam özür. ben ets 2 için setup arıyorum fakat güncellemeler ile uğraşmak istemedeğimden güncellemeler ile birlikte tek bi setup ile bu işi yapmam mümkün mü acaba?
C
10 yıl
Mod Grafik Hatası
beyler bu sorun daha önceden olmuyodu ama şimdi böyle bi sıkıntı var nedendir acaba???
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.