S

Onbaşı
30 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
12.1.4 JAİLBREAK YAPMADA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
12.1.4 e adam akıllı jailbreak yapan birisi göremedim sizin bildiğiniz uyguladıgınız bir işlem var mı şimdiden teşekkürler
S
6 yıl
Beyaz Eşya Servisi Bakım\u0026Onarım
Servisimiz 2006 yılından beri Bağcılar merkez olmak üzere çevre semtlerine özel arçelik teknik servis hizmetleri sunmaktadır. Servisimizdeki elemanlarımız soğutucu,yıkayıcı,kurutucu kategorilerinde yeterli bilgileri almış ve güncel bilgilere sahip teknik ekipten oluşlmaktadır. Arçelik kalitesinde yakışır şekilde özel hizmet veren firmamız sizlere aynı gün içerisinde hızlı şekilde hizmet imkanı sunmaktadır.

En yüksek kaliteli hizmeti en ekonomik fiyatlar ile müşterilerimize sunuyoruz.2006 yılından günümüze tecrübeli kadrosu ile siz değerli beyaz eşya müşterilerimize hizmet vermekteyiz.Kaliteli hizmetten ödün vermeden sürekli gelişmekte olan ve müsteri memnuniyetini ön planda tutan teknik servis ve mükemmellik anlayışımız ile beyaz eşya servis hizmeti sunmaktayız.Yapmanız gereken tek şey 0212 515 15 92 numaralı telefonumuzu arayarak arıza kaydı bırakmak. Alanında tecrübeli teknisyen arkadaşlarımız sizin de yapmanız gereken kontrolleri aktaracaklar. Probleminiz devam ederse,sizi en yakın beyaz eşya servis ekibine yönlendireceklerdir. Ayrıca "Aşağıda yer alan arıza çeşitleri " Sayfamızdan da Makinanızın arızası hakkında bilgi edinebilir,arızayı kendinizde çözebilirsiniz.

Yaptığımız tüm işçilik,takılan parçalar 1 yıl garantilidir. Takılan ve değişen tüm parçalarda orijinal ve garantili ürünleri kullanmaktayız İstanbul Avrupa yakası'na servis çağırdığınız andan itibaren en fazla 2 saat içerisinde tecrübeli servis ekibimiz evinizde olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Beyaz eşya servisi olarak servis verdiğimiz cihazlar
Bulaşık Makinası,Çamaşır Makinası,Fırın,Kombi,Çamaşır Kurutma Makinası,Buzdolabı,

Beyaz Eşya Servisimizin hizmet verdiği markalar
Arçelik-Beko-Altus-Siemens-bosch-Profilo-Ariston-Vestel-İndesit-Samsung-Teka-hotpoint-regal marka ve modeldeki cihazlarınızın arızaları için bizleri telefon numaralarımızdan arayabilirsiniz.
02125151592< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >[twitter=]http://www.esyaservisi.com/
S
8 yıl
İPHONE 5 AÇILMIYOR İTUNES SİMGESİ GÖSTERİYOR YARDIM LÜTFEN
İphone5 açılmıyor i tu es yazıyor ve usb kalbosu simgesi var yardımcı olabilecek varmı lütfem şimdiden teşşekürler
S
10 yıl
ARKADAŞLAR NOLUR YARDIM GALAXY W ROMLA İLGİLİ
ARKADAŞLAR BEN CWM 6.0.5.1 YÜKLEDIM SIMDI TEL ACILMIYOR NEDEN SİZCE NOLUR YARDIM SADECE FLSASHLADIM BASKA BİŞEY YAPMADIM ACILMADI
S
10 yıl
Galaxy W İÇİN EN İYİ ROM HANGİSİDİR? YARDIMM!
Arkadaşlar galaxy w için en iyi rom hangisidir hem performans hemde pil i iyi gitmesini istiyorum sizce bu rom ; Monster ROM Android 4.2.2 nasıldır ?
S
10 yıl
SIII TouchWiz yükledim geri nasıl kaldırırım yardımmm
arkadaşlar ben touchwiz yükledım ;http://www.****.com/forum/konu/mod-cm9-siii-touchwiz-paketi-kernel-10-09-13.835470/ bundan ama memnun kalmadım geri nasıl kaldırıcam bi yardım edermısınz ya
S
10 yıl
Led işiki nasıl laptopa baglarım
Arkadaşlar ben laptopa led işik baglamak istiyorum nasıl baglarım bi acıklarmısınız bilgisi olan varsa
S
10 yıl
Ps3 ü tuplu tv ye bağlamak yardım
Arkadaşlar tüplü tv ye ps3 baglamak istiyorum bi arkadaştan alıcam hangi kablolar almam lazım uyduda kırmızı sarı sarı girişler var nasıl baglamam lazım?

bunlardan hangisini almamı onerirsiniz görüntü kalitesinde fln bi degisiklik olurmu ?

yardım edermisinz
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Bahçelievler Arçelik Servisi
Bahçelievler bölgesinde Arçelik beyaz eşya teknik servis hizmetleri sunmaktayız.Arçelik buzdolabı,arçelik çamaşır makinesi arçelik bulaşık makinesi ve arçelik beyaz eşyalarında yaşanılan problemleri aynı gün içerisinde sonuca ulastırıyoruz

http://arcelikbahcelievlerservisi.com/
S
11 yıl
ARKADAŞLAR Bİ BAKARMISIN LUTFEN EV SİNEMA SİSTEMİ
ARKADAŞLAR BENDE VESTEL HT 900 VAR BUNUN SESİNİ ACABILECEK KUMANDA LAZIM . SES COK AZ GELİYO .... TEŞEKKÜRLER.....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.